Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 11
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI Nichita Daniel...
Fetele care plecati sau ati plecat drum bun sa aveti vreme buna si sa va distrati pe cinste...SA TRAIASCA 1 MAI MUNCITORESC
Stefania am constatat ca la mine a durat 7 zile si la Delia o spatamana raceala...ca suntem bine amandoua,adica spre bine...aseara nu a mai vomitat,nici de dimineata,sper sa inceapat si sa manance ceva mai bine...dar suntem in grafic cu prostiile asa ca dpdv astainca nu s-a inventat boala care sa ne puna la pamant...
Tdi,Nelia
si o
de la mine pentru ceea ce ati spus...este adevarat insa eu nu pot fi de acord intru totul...am niste principii ale mele,determinate de experienta acumulata de-alungul timpului,plus ceea ce am vazut in familia mea ca si copil...incat consider ca partenerii sunt egali intr-o relatie si ca sunt datori unui altuia sa-si arate respectul...cand simt ca nu-si mai gasesc locul in relatie,atunci pot pleca fara sa lase in urma mai multa suferinta decat este ...iar ca barbatii sunt mai slabi si nu pot sa-si asume responsabilitatile rezultate in urma nasterii unui copi,sa-si inteleaga partenera cand trece prin perioade grele nici asta nu pot si nu voi putea intelege vreodata...nici macar ca asa sunt construiti...
Cuscra fac si eu acuma ca si Elisor...o impresie ceva acolo,un tort nimic?!
Elisor ii dau UNASYN...vad ca-i merge tare bine cu asta...s-au redus mult cantitatile mucilaginoase,plus ca nu mai tuseste aproape deloc ,nici febra...per ansamblu se simte bine tare si in vreo 2 zile scap de belele...
Na ca s-a trezit beleaua...fug la ea ca face ca trenu in patut si revin later...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Nelia, mai ce dansatoare absolut adorabile ai! Sa-ti traiasca! Ma tot tin sa-ti spun ca Agata seamana cu nepoata mea cea mare.
Olga, mi-au dat lacrimile cand am citit. Intr-adevar te pune in fund motivul posibilei rupturi. Eu una nu stiu cum as lupta impotriva unui astfel de motiv. Oricum e timpul sa fii puternica nu sa te tarai prin casa. Aici sau acolo va trebui sa ai o minima independenta financiara. Incearca sa faci ceva cursuri, sa o apuci intr-o directie.
Eu daca as fi in locul tau as astepta sa plece individa si as astepta sa vad in ce ape se scalda el. Daca n-o uita si e iubire veritabila mi-as vedea de viata. Pur si simplu nu cred ca se poate trai asa doar pentru copii. Intr-adevar e greu pentru un copil sa creasca departe de tata dar la asta trebuia sa se gandeasca tata inainte sa-si dea frau liber la sentimente. Stiu sunt dura ![]()
Oricum zic si eu ca Tedy, faptul ca ti-a spus, faptul ca nu te-a inselat si fizic, spune multe despre el ca om si despre sentimentele lui fata de tine. Poate isi va da seama ca e ceva trecator si va reveniti la normal.
Elisor, sunt 28 de primaveri
Tortul l-am facut de la plic asa cum v-am zis dar a iesit super bun. Deci blat de tort, crema dr oetker cu gust de ciocolata, trufe si rom si deasupra glazura de ciocolata de la acealsi renumit doctor. O nebunie, zici ca era amandina. De sarbatorit nu prea am putut ca Mihai a fost amarit ca a luat-o steaua in freza in minutul 90, dar oricum a fost bine. M-am distrat cu voi pe ciat, am baut vin, am mancat la 11 noaptea, am recuperat putin 
si apoi nani. Cu prietenii vreau sa sarbatoresc maine la un gratar pe la cheia, dar sper sa fie soare si frumos nu ca azi.
Andreea.a e bine, chiar ieri ne-am inatalnit in parc cu pititcii. Si Eric e bine, are doi dintisori jos, ii place sa se joace in pietris cu galetusa si lopatelele. E super haios. Andreea mi-a marturisit ca nu prea mai deschide calculatorul pentru ca daca o face e subjugata toata ziua de el, asa cum patesc eu de altfel
Cred ca o sa-mi fac si eu zile anume in care sa nu-l deskid deloc ca ma acopera vasele nespalate si rufele neintinse din masina de spalat.
Drum bun la fetele care pleaca din bucuresti, distractie placuta sa veniti odihnite!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
elisor spune:
Buna pe la pranz!
Androix la mai multi ani! Io-te ca n-a fost secreta varsta.
Distractie placuta la gratar!
Chiar ma gandeam si eu cu placere la clipa cand vom merge la nisip cu galetusa si formele, dar cred ca la noi se amana mult si bine din motive numai de ea stiute.
Saluatri Andreei.a
si
lui Eric.
Gata prestatia mea pe ziua de azi ca am nervii in gat.
Fara suparare, dar imi vine s-o bat. Si asta pleaca numai de la lenea ei, nu pleaca din loc sub nici o forma dar urla daca nu-i dau ce vrea. Eu n-am vazut copil atat de...sa nu stie el sa se puna in functiune, sa plece dupa jucarii, sa-si ia ce-si doreste. Cu ce naiba am gresit de nu vrea nici sa incerce, isi retrage mainile daca ii arat cum sa faca. Nu, clar, nu mai rezist. 

Va las ca sunt in pragul unei depresii masive.

Ma duc sa calc si sa fiu sclava Isaura, ca oricum n-am chef de nimic.
Voi sa aveti zile senine si calduroase, sa va bucurati de zilele libere si...atentie la drum!
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
elisor spune:
Am zis ca nu mai intru dar de data asta cred ca va fi ultima oara.
Nu vreau sa va sochez, nu vreau absolut nimic, nici macar bagata in seama, vreau doar sa va spun ca sunt atat de suparata cu Bianca incat nu mai pot intra pentru ca nu mai fac fata.
Locul ei si implicit al meu nu e aici alaturi de voi, nu fac decat sa ma amagesc, mi-am dat seama in pofida tuturor incurajarilor ca doctorita de la fizioterapie a avut dreptate.
Asa cum spunea Laura la un moment dat, ma bucur ca v-am cunoscut, dar ma voi retrage, poate cand va merge si Bianca, poate cand se va intoarce pe toate partile, poate cand va face ce fac copiii de varsta ei, poate cand...cine stie.
Asta e, sunt slaba si nu am puterea de a merge alaturi de voi.
Nu astept nici rugaminti, nimic, nimic, nimic.
Gabitza te rog sa ma scoti din lista cu bebelusi.
Eli
andutzy spune:
HEEEEEEI, ELISOR, doamne iarta-ma,ce e cu tine?
Cum sa ne parasiti? Nici nu pot concepe asta! Dar ce ti-a zis fizioterapeuta? ce are pitica? Imi cer mii de scuze ca nu sunt la curent, trimit-emi te rog un PM daca nu vrei sa mai repeti ce este cu tine...Doar te rog nu pleca de langa noi! Aici cred ca s-a zis de mii de ori: fiecare copil cu problemele lui si mai ales CU RITMUL LUI!!!!
te pupic dulcee, fruntea sus si daca crezi ca poti si vrei sa vorbim mai mult, iti dau si adresa mea de mess: andra_teodoru.
Nu mi-am profesat eu pra mult meseria de psiholog, dar stiu sa ascult si daca pot ajuta cu o vorba buna, cu drag...
Olga, de asemenea, daca crezi ca te pot ajuta cumva macar virtual, adresa de mess e cea de mai sus. Nu incerc sa fac pe bunul samaritean, dar eu de multe ori am gasit un umar bun de plans si un sfat obiectiv la prietenii virtuali...
Va pupam
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
Danelutza spune:
Elisor hei, ce-i cu tine, te cred ca ufff, ai probleme si vrei ca totul si toate sa decurga normal, dar... acum vrei sa pleci si de pe lista. De ce trebuie sa-i arati Biancai ceea ce trebuie sa faca, las-o in ritmul ei, cind o sa vrea ceva o sa ia singurica.
... asta ca sa-ti treaca supararea si sa n-o bati pe Bianca. Nici Isabella nu merge, lasa ca o sa mearga cind o avea chef.
si spune-ne si noua ce tzi-a zis fizioterapeuta ? ca eu am mai tras odata cu ochiul la fotografiile cu Bianca si vad ca e un copil normal.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andutzy spune:
Aaaaaa,cat despre mers, nici dragos nu merge si nici nu va merge curand, abia se tine in picioare tinut de mine, se clatina ca un betiv, deci si noi suntem in urma fata de ceilalti. De-a busilea merge abia de o luna si nici acu, f bine si tot asa....dar nu descurajam. inca imi este comod asa, va fi mult mai greu cand voi alerga dupa el prin casa....
DRAGOS LA 10luni si noi
babygirl spune:
Elisor, de 2 ani de cand sunt aici grupul mi-a fost de ajutor la greu. Fiecare din grup a spus asa cum s-a priceput mai bine un cuvant sa ma intareasca. Multe mi-au impartasit din experienta proprie, multe au tacut prima data, dar a doua oara au trimis un gand, o floare, un zambet. Unele tac, dar cu siguranta ca sunt cu gandul la cele ce depasesc momente grele. Eu sunt convinsa ca suntem aici pt a ne sprijini, nu doar pt a ne felicita. Tocmai de aceea acum, mai mult ca oricand, locul tau este aici. Strange-ti puterile ce le are o mama in brate si-n suflet, aduna incurajarile celor din jur si primeste si sfaturile noastre in continuare. Sunt neconditionate, gratis, sincere, din suflet, din experienta, cu prietenie..Stiu ca ti-e greu, dar rezista! Inca un pic..si lucrurile se vor aseza
andutzy spune:
abia acum am mai facut si noi rist de niste poze de la botezul lui Dragos, de data asta pe un cd. Le vedeti mai jos, la semnatura.
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
DRAGOS LA 10luni si noi
andutzy spune:
Si tot acum am reusit sa mai postez niste pozici cu dragos, cele noi, de aprilie. Le vedeti mai jos, la semnatura, tot asa....
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi