Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
Stefania Nicolae spune:
Elisor pai ce faci, ne lasi la greu?
Ia gandestete si la mine putintel zapa merge da si ce folos ca merge mai devreme ca Bia si e slaba moarta de mie frica in fiecare clipa fa nu cada lesinata si acum chiar nu glumesc si na ca ma podidi si plansul, sa nu indraznesti sa ne lasi.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez
ioanailincam spune:
Salutare, fetelor care mai sunteti pe acasa si nu la gratare si la munte.
Eu sunt inca plina de entuziasm de la tura de shopping de dimineata. Ah, imi lasa gura apa de cat am vizionat si cumparat. De fapt, daca e sa stau sa ma gandesc era loc de mai bine (mereu e, nu-i asa?) ca erau atatea lucrusoare frumoase... In orice caz e strigator la cer sa cheltuiesti ceva mai mult de 6 milioane si sa te alegi cu o punga un pic mai mare decat pungile de 1 leu si o tricicleta. Si totusi am produs ceva body-uri, vreo 2 perechi de pantaloni, cateva rochite si cateva salopete (fara crac, de vara), un costumas de blugi. Rochitele sunt cele mai frumoase, dar mortal e un costumas cu pantalon cu multe margele si paiete aplicate, asa mai de ocazie. De fapt cam toate au cate ceva o paieta, o perluta, ceea ce inseamna ca va trebui sa le spal de mana, pasiunea mea
. De asemenea am luat o tricicleta dupa cum planuiam, din pacate nu putem sa o probam inca pentru ca afara bate un vant turbat si nu am nici un chef sa iesim.
Concluzia? Credeam ca ma va calma tura asta de shopping, dar vad ca mai rau m-a intaratat, am lasat multe frumuseti in urma si mi-e gandul la ele
. Pe de alta parte, vorba barbatului: n-am mai cheltuit 6 milioane pentru noi dintr-un foc de la nunta asa ca ar fi cazul sa ne mai gandim si la noi.
Pe aici vad numai suparari, totul culminand cu decizia lui Eliso de a ne parasi. Sper sa nu faci acest lucru si mai ales nu cere sa o scoata pe Bianca din lista, pana una-n alta ea s-a nascut in acelasi timp cu bebelacii nostri si creste odata cu ei. Te inteleg ca trebuie sa fie tare greu sa vezi ca propriul copil nu face tot ce fac ceilalti si sa te doara sufletul, dar trebuie sa te autolinistesti ca veni si ziua ei. Numai eu am auzit de zeci de cazuri de copii care au mers dupa 15 luni sau care au fost lenesi si care in ziua de azi sunt oameni normali, ba chiar unii cu inteligenta peste medie. La anul pe vremea asta vei rade de momentele astea de frustrare si te vei gandi ca te-ai stresat degeaba; eu cel putin asa trec peste momentele grele, imi inchipui ce usurata ma voi simti cand vor fi trecut.
Asa ca lasa supararea si vino aici unde e mereu veselie si gasesti o vorba buna. Noi nu te abandonam, sa stii.
OlgaM - nu cred ca as mai putea adauga ceva fata de ce au zis deja fetele. E o decizie grea de luat in viitor, dar mai grea e perioada aste de nelinisti si intrebari despre ce va fi. Cea mai mare tristete este ca tu chiar il iubesti si ai face orice sa iti salvezi casatoria . Poate ca nu e totul pierdut si mai aveti o sansa, mai ales ca veniti acasa, veti fi mai liberi deoarece va mai fi si altcineva in jur sa o supravegheze pe Maya si veti avea poate vreme sa va recladiti relatia si sa va dati seama ce veti face. Iti tinem pumnii!
Babygirl - chiar ca e jaf la drumul mare ce cer oamenii aia. Sa speram ca isi vor da seama de aberatia pe care o cer si se vor linisti. Mult succes in continuare sa scapati cu bine!
Gata, va las deocamdata ca ies sa cumpar ceva de-ale gurii ca degeaba am fost aseara in Cora, tot nu e nimic de mancare. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Elisor, ce te apuca bre?... Ai mai, ce-i cu tine? Se poate, cum sa ne lasi... Tu esti o femeie puternica, care stii foarte bine ca fiecare copil este unic. O sa treaca si starile Biancai si o sa fie bine, ai sa vezi... Mai ai nitica rabdare, dar nu renunta sa stai de vorba cu noi...
Olga, mai, nu se poate asa ceva...Ce greu trebuie sa-ti fie... Eu am aceeasi impresie despre ce ti-a scris LUCAS. Adica sunt intru totul de acord cu ea... Off, este greu, dar tu esti o femeie tare puternica si cu siguranta vei lua decizia cea mai corecta pentru voi... Stiu eu asta!
Noi azi am fost afara, in parc, la o inghetata, la lebadusti ca a fost semisoare, dar caldut ca sa zic asa. Cand am ajuns acasa, o ploaie nasoala de nici acuma nu se mai opreste!
Ma duc la Pifos ca nu vrea sa adoarma si e marait... Sa-i mai trag un ENTERTAINMENT! adica sa-l distrez... imi place cum suna... ![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
mikka spune:
Salutare, fetelor!
Am scris mai devreme un mesaj, l-am pierdut si m=au apucat nervii, asa ca abia acum ma apuc de altul. Si mi-am schimbat si tastatura, ciocanesc la ea ca tantile alea de la Posta...
Elisor, da, sper ca e sanatoasa, nici eu nu mai stiu ce sa cred, mai ales cind am citit de Florentina. O pot lua in brate, numai ca nu prea vreu, na, mama rea ![]()
Stefania, la nastere a avut 3.300, deci normal... bine, tot timpul a fost sub medie, dar acuma chiar exagereaza. Si ca sa se tripleze, macart la un an, acuma ar trebui sa aiba 10 kile. Ioooi, cred ca nici la 2 ani n=o sa pup asta.
Tdi, manechina nu se face, asta cert, ca a mostenit niste picioare cam ciolanoase de la maica-sa. Da' miss caposenie sigur o sa fie...
Danelutza, mey, poate vrea fata sa tina mai mult hainutzele, sa nu i le mai schimb asa des, mai facem economie ![]()
Florentina, mai, nu-mi vine a crede ca atata a stat pitik pina sa va dati seama ce are... Chiar m-ai speriat cu viermii astia nenorociti, ca si a mea e slaba rau si vreau sa-i fac si eu copro, macar pina reusesc sa-i iau si urina cu pungile alea nenorocite. Dar nu asta banuiai tu acum vreo 3 luni, cand cu pampersul aruncat la ghena?Pupam pe Maya, sa se faca bine repede si sa elimine viermisorii.
Nelia, superfrumos chestia cu chinezariile... si mi se pare tare dragutz pentru o fetita sa aiba preocuparile astea, care or s-o faca o domnisoara tare rafinata.
Mai citesc si revin.
&Ioana
mikka spune:
Lili, draga, ai incercat sa-i scazi temperatura cu un prosop umed infasurat in jurul corpului? Lasa ca daca Sergiu e mai bine, or sa mai dispara si celelalte probleme. E greu cu toate, tu le-ai vrut, dar tot tu esti tare mandra de bebeul tau, asa ca lasa-i sa spuna ce vor si vezi-ti de ale tale! Noi suntem acilea!
Gusta, mniaaammm, mi-ai facut pofta, poate execut si eu o tarta! Sedere placuta mamicii tale!
Florentina, Scarlat Longhin este un spital? Si daca n-am trimitere de la medicul de familie nu pot lasa acolo proba? Ai idee daca pot duce si in timpul zilei, sau numai dimineata?
Nelia, mama, daca la tine e infectie, ceva, si trebuie sa iei antibiotice, nu trebuie sa opresti alaptatul? Intreb si eu, ca nu stiu, nua am alaptat decat o luna. Dar eu zic ca Tudora nu e musai sa fie ca Agata, asa ca poate poti s-o pacalesti cu vreo formula, ceva, ca lapte de la magazin inteleg ca nu vrea.
Andutzy, saracutzul, il doare maselutza... au am chestii din-alea care se baga in frigider dar nu am avut nici un succes, ca le baga in gura numa' invers. Si nu stiu daca ar ajunge si la masele. Poate daca Dragos este mai constiincios, sa le roada pe partea corespunzatoatre.
Stefania, ai o bebelusha dulce si expresiva foc!
&Ioana
monu spune:
Elisor draga mea,
nu suntem un grup ca sa ne laudam care bb face mai repede nu stiu ce lucru. suntem mamici de bebici de mai-iunie 2005, la bine si la greu. daca te retragi inseamna ca te inchizi in tine si poti usor sa cazi in vreo depresie. suntem aici sa ne sprijinim reciproc in cresterea copilasilor indiferent cati dinti au acum in gura sau cat de repede se ridica in picioare sau merg. Poate te razgandesti.
eu sunt furioasa. imi vine sa plang dar nu stiu daca de suparare sau de nervi. am plecat cu sotul la un botez si am zis sa las copilu acasa cu mama (care nu s-a sinchisit sa il vada de o saptamana). cand venim acasa toata lumea calma nu sufla un cuvant dar alexia era toata julita la nas (adik sub nas, pe nas, pe laterala) si acum vad ca si pe frunte are o vanataie. asa de bine a avut grija de ea ca asta s-a busit de pat in cadere. asa mare grija a avut de singura nepoata ca a lasat-o solo in camera ceea ce alexia nu suporta si s-a dus in alta camera sa se uite la telenovele. si imi si mai zice cu un ton calm ca nu s-a intamplat nimik. imi vine sa mor de nervi. putea sa isi rupa dintii care dau sa iasa sau cine stie. nic nu stiu exact cum sau unde a cazut ca nu a vrut sa zica nimik. noi acum presupunem dupa juliturile fetei de pe fatza. imi vine sa mor. mai bien o luam cu noi. ajung sa nu mai am incredere in propria mama pe care o doare undeva de unica nepoata.
![]()
![]()
![]()
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
mikka spune:
Olga, nu prea mai am de spus nimic nou, sunt de acord cu Lucas si cu Tdi, cred ca este o faza trecatoare, a vrut sa-si confirme ca inca poate sa fie cuceritor, dar tu trebuie acum nu sa-l sufoci, ci sa ii arati ce pierde! Si in nici un caz nu te-a parasit Dumnezeu! Poate iti pregateste ceva mult mai bun, cine stie?
Elisor, draga mamii, te inteleg ca nu-ti vine bine cand vezi ca ceilalti copii merg singuri, se joaca cu galetusele la nisip, si cred ca oricare din noi ar avea starea ta. Dar: imagineaza-ti, nu cumva daca stai singura si te uiti in jur, pe pereti, pe geam, la tv, unde te uiti tu, gandurile or sa fie din ce in ce ami negre?? Cine intelege mai bine ce inseamna un copil decat noi? Daca nu suntem cu toate pe aceeasi lungime de unda, nu-i nimic, nici nu trebuie! Dar macar un lucru stim, suntem
! Hai sa-ti spun ceva triiist (nu am vrut sa povestesc pe forum, dar cred ca te-ar face sa te gandesti bine): cand eram la controlul medical, aum 3 zile, au primit la clinica un caz tulburator, al unui copilas care abia se nascuse, de cateva zile, si avea bietul si Sindromul Down si cu un cord unicameral. Toate analizele mamicii, perfecte, ecografii perfecte, totul ok!! Doamne, bietul copil, nu se poate trata SD, iar de cordul cu o singura camera in loc de patru nici nu poate fi vorba. Parintii erau disperati, iti dai seama, eu am inlemnit, m-au trecut toate apele. Si i-am multmuit lui Dumnezeu ca am un copil intreg, ca greutatea sau miscarile mai rapide sau mai lente sunt nimica toata pe langa asa nenorocire!!! Asa ca draga mea, pupa-ti micuta peste tot, strange=o tare in brate, las-o sa faca ce stie ea si hai mai departe impreuna, cat ne ajuta Dumnezeu sa fim mamici!
Hai, ca te-am incurajat,,, sorry dar mie cazul asta mi-a luat dreptul la orice ingrijorare cu mik.
&Ioana
ioanailincam spune:
No, amu ca trantii si un tiramisu pe care tot il amanam de ceva vreme sa va spun si de noi.
Eu sunt cu nervii la pamant, exact cum e Elisor cu motricitatea Biancai asa sunt eu cu somnul Anei. Nu stiu unde s-a produs ruptura pe drum, dar nu inteleg de ce dupa 8 luni nu mai adoarme singura in patut (de fapt stiu de ce: pentru ca stie sa se ridice in fund si apoi in picioare si oricat de obosita ar fi nu se culca pana nu o iau in pat cu mine si o tin efectiv sa nu se ridice; asa ca Elisor motricitatea sporita nu are numai avantaje), iar mai nou se trezeste in toiul noptii si urla, iar pana nu o luam cu noi in pat nu se potoleste (de fapt stiu si care e motivul pentru beleaua asta: dupa cum ma temeam, cele 5 nopti petrecute cu mine in pat de sarbatori acasa si-au spus cuvantul). Nu mai spun ca seara imi ia cam o ora sa o adorm si de multe ori se trezeste cand o pun in patut; in conditiile in care la 7 abia ajung acasa, vine baita, papa, una alta prin casa, culcatul 1 ora si eu nu mai apuc sa fac nimic pentru mine sau altcineva. In seara asta a fost culmea, era rupta de oboseala, am culcat-o si cand sa o mut s-a trezit, deja trecusera 45 de minute. Asa ca am adus-o in sufragerie si i-am declarat barbatului ca n-are decat sa o culce el seara de seara ca eu nu mai pot.
Ceva sugestii, mai ales fetele care au dormit cu bebelacii in pat si incercau sa ii dezobisnuiasca? Dar nu metoda lasat sa urle, ca acum 2 nopti am pus-o in practica si nu a functionat (urla de zici ca o tragi pe roata), nu mai zic ca au batut vecinii de jos in teava, iar a doua zi s-au luat si de barbat ca nu pot dormi noaptea (niste nesimtiti, ce faceau daca ar fi avut ANa colici pana la 4 luni si ar fi plans 3-4 ore pe noapte?).
Dar iata ca dormitul cu noi are si un avantaj (pe langa marele dezavantaj ca ma trezesc vesnic intepenita ca nu am loc sa ma intind si eu ca omul): de dimineata Ana s-a urcat pe tac'su si i-a zis: "Haide!". De cateva zile tot zice ea "aide", dar am crezut ca mi se pare, azi a zis clar si nu o data. In schimb d ecand stie sa faca pa a uitat sa faca bravo
.
Monu - ce nedreapta e viata! Mama e innebunita dupa Ana, ar da orice sa fie in Bucuresti sa poata sa iaba grija de ea. Acum e in vizita frate-meu, care si asta e topit dupa ea (pana la urma el a culcat-o in seara asta
) si a sunat azi mama de vreo 3 ori sa il intrebe ce face Ana. In orice caz eu nu am mai auzit de bunici indiferente fata de nepoti si mai mare tristetea ca desi ar putea sa va ajute, mai ales in perspectiva bb2 nu o face. Data viitoare cheama bona, chiar daca trebuie sa-i platesti ore suplimentare, pararea mea.
Ei, va las, fetele mosului, ma duc sa fac un bibe pentru Mogaldea ca nu a apucat sa ia cina si sa-mi odihnesc si eu oasele batrane. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Olga, am citit inca o data mesajul meu referitor la tine si mi-am dat seama ca a sunat un pic cam dur. Nu am vrut sa fie, adica cel putin nu in ceea ce te priveste pe tine. Sotul tau insa, ar merita unul de o suta de ori mai dur. Stiu ca il iubesti, stiu ca poate este un om deosebit, dar nu e domn. Eu i-am spus sotului meu cind am hotarit sa facem copii (unul sau doi cel mult, acum vrea trei!) ca sint de acord sa trag pe margine citiva ani, doar ca vreau sa-mi promita ca va fi un domn in aceasta perioada. Si i-am explicat ceea ce va urma: sarcina, hormoni, grasime, alaptat, stres, griji... majoritatea duse de mama, ca asa a lasat natura. Si ca daca are chef sa ma insele, sa fie domn si sa nu o faca atunci cind de partea cealalta este un partener inegal: forte, energie, fizic, psihic. Pentru ca daca o face, nu il voi ierta niciodata si o face pe propria raspundere, suportind de unul singur consecintele. Si inca mai cred ca am avut dreptate sa-i cer asta! Mi-a promis si sint sigura ca isi va tine promisiunea, pentru ca este un om de mare cuvint! Asa ca, din start, eu sint nervoasa rau de tot pe sotul tau pentru ca si-a permis luxul de a „se indragosti“ in aceasta perioada. Asta inseamna timp, energii, sentimente si tot ce vrei tu, alocate in alta parte decit acolo unde era normal sa fie, ca doar nu ai facut singura pe Maya!!! Si poate fi un om minunat, care merita iubit nespus, dar domn nu e! Si apoi, stii de ce mai sint nervoasa pe el (nu ca ar conta asta pentru el, dar ma bag si eu in seama!)??? Pentru ca, un om care pleaca dintr-o relatie in care nu a stiut si nu stie sa aprecieze ce a primit (ma refer la faptul ca ai renuntat la atitea pentru el pentru ca il iubesti din tot sufletul) spre o alta incerta din orice punct de vedere din simplul motiv ca „s-a indragostit“, nu ma poate convinge ca poate iubi profund si cu adevarat. Si chiar daca ar fi asa, si este un barbat extraordinar, dar ghinionul (si al lui si al tau) i-a scos in viata tocmai acum femeia visurilor lor si asa a fost sa se intimple... si traieste acum o mare pasiune... pai, ce faci, bai frate!?! Stai si pui in discutie (si culmea, cu cine, cu prima iubire si cu mama copilului tau) soarta relatiei? Daca esti atit de tare si poti sa-ti parasesti partenerea de viata si copilul rezultat dintr-o relatie atit de linga si durabila pina acum, te impiedici in pasiunea ta de niste kilometri, un ocean si un post bun in State!?! Pai, daca esti tare intr-adevar, fa ceva pentru sansa care ti-o da destinul si urmeaza-ti calea, traieste-ti clipa! Nu? Daca nu esti atit de tare, atunci ramii unde esti si incearca din tot sufletul si fiinta ta sa fii ceea ce esti deja: un barbat iubit, un sot respectat si un tati fericit! Of, ce i-as mai spune citeva!!
Elisor, asa m-ai intristat! Nu pot sa-ti spun nimic, ca tu stii mai bine situatia ta, dar vreau doar sa stii ca aici sint copii care merg si fac toate lucrurile pe care unii copii le fac la 10-12 luni, la 15, 18, 22, 24 de luni si sint considerati absolut normali si sanatosi. Ma rog, eu nu stiu rezultatul analizelor tale, daca faptul ca e mai lenesa cum spui tu vine de la o afectiune a creierului (si nu cred, pentru ca atunci nu ar fi doar lenesa), eu cred ca ar trebui sa lasi copilul sa se miste cum vrea. Eu am pe scara o fetita de 22 de luni, care a inceput sa mearga acum o luna! Si parintilor si doctorilor li s-a parut absolut normal, atita timp cit arata bine, nu are probleme de sanatate, maninca si se dezvolta normal din celelalte puncte de vedere. Si acum fuge! Intr-o luna a recuperat tot! Oricum aici mentalitatea este alta: stau in pampers pina pe la 3 ani si, sug la biberoane pina spre 5 ani, nu se dau jos din carut decit dupa 5 etc. Si sint copii perfect normali, doar ca li se respecta total deciziile: merg cind vor, beau din cana cind vor, se dau jos din carut cind vor etc. Sper ca te ajuta cu ceva ce iti spun si sa stii ca nu infloresc, fetele din Canada ti-o pot confirma. Ah, si dupa 5 suna direct la 911 sa te pirasca ca ai tipat la ei si le-ai stirbit drepturile, ca asa li se spune la scoala. Na, ca asta astept eu, ca am trecut de celelalte.
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
omustata spune:
Va scrisem azi dimineata un mesaj enorm si ca niciodata s-a intrerupt curentul pentru cateva secunde si gata s-a dus mesajul meu.
Multumesc pentru sfaturile voastre. Din pacate eu tot nu stiu incotro sa o apuc.
Trebuie sa fac niste precizari insa. Din pacate pare mult mai serioasa treaba decat o idila pe motive estetice. In primul rand ca eu am slabit mult si nu m-am ingrasat dupa nastere. Arat acum cum aratam in liceu cand m-a cunoscut el. Ea, in schimb nu are corp frumos, este chiar grasuta, dar este foarte frumoasa la fata, o frumusete exotica (ea traieste in Elvetia, este nascuta acolo, dar din parinti iranieni). Insa nu cred ca asta a fost motivul. Dar nici nu as putea sa stiu care a fost.El imi tot spune ca eu nu am nici o vina, ca era fericit cu mine si ca nici el nu stie ce l-a apucat. Iar de spus mi-a spus pentru ca eu sufeream oricum. De cateva zile se purta straniu de tot. O femeie care iubeste stie cand ceva nu este in regula cu barbatul ei. Asa ca eu, banuind de mult toata povestea, l-am luat la fix si macar a avut bunul simt sa nu ma minta.
Acum totul este foarte ciudat intre noi. Nici nu stiu cum sa ma port, ce sa fac. El zice sa asteptam ca timpul sa-si spuna cuvantul, insa vad ca are de gand sa le spuna parintilor lui, ceea ce ma face sa ma gandesc cat este de serios. Zice ca vrea sa le spuna sa-i puna in garda in caz ca ne despartim. Parintii lui cred ca ar fi devastati daca ar auzi ca ne despartim. Insa cum mergem in Romania si cum ei nu ar vrea pentru nici un motiv in lume sa divortam, o sa incerce sa ne "impace" si mai rau vor face. Simt ca totul este atat de fragil incat nu trebuie sa-si bage nimeni coada, nic imacar cu cele mai bune intentii. Noroc ca in Romania avem apartamentul nostru, nu trebuie sa stam cu nimeni, dar suntem suficient de aproape de toate rubedeniile.
Trebuia sa plece saptamana viitoare pentru cateva zile la Chicago si a decis sa nu mai plece acum ci poate plecam toti trei pe undeva numai sa nu mai stam acasa. Eu oricum nu pot sa fac nimic. ma invart prin casa fara sa stiu ce trebuie sa fac cu viata mea. Ieri seara mi-a dat el o ora liber si am luat masina si m-am plimbat nestiind incotro sa o apuc. Ascultam in continuu ABBA. Au ei o melodie care se numeste ceva de genul "The Winner Takes it all" si am ascultat melodia aia in continuu, plangand in nestire. Fiecare cuvant de acolo mi se potriveste. Sufar cum nici nu va puteti inchipui pentru ca il cunosc bine si-mi dau seama ca est eceva serios. El nu este genul sa se indragosteasca azi de o femeie, maine de alta. In 17 ani nu am avut niciodata probleme de genul asta.
Ea pleaca de aici, problema este ca in august, cat eu si Maya vom fi in Romania, el se va duce la o conferinta in Germania unde s-ar putea sa vina si ea. Ma gandesc ca si daca apuc sa salvez ceva pana atunci, daca o vede din nou totul se va prabusi. Sunt absolut disperata, va rog sa ma credeti. Si il iubesc enorm, altfel mi-ar fi mult mai usor. Eu vreau sa ramanem impreuna, insa el zice ca vrea sa vada daca poate sa o uite pentru ca altfel m-ar face pe mine si mai mult sa sufar daca ar sta cu mine si s-ar gandi la ea. Culmea este ca mai are tupeul sa spuna ca el inca mai tine la mine. Eu nu cred ca poti tine la doua femei odata. Pur si simplu nu cred.
Va las ca toata ziua stau numai pe Internet si nu mai fac nimic altceva. Sincera sa fiu nici nu am chef de nimic. Nu am pofta de mancare deloc. Cred ca ce slabisem eu , in curand voi arata ca o stafie.
Elisor-ti-am trimis un PM. Suntem in aceeasi situatie. Maya este exact la nivelul Biancai. Eu acum nu am putere sa ma mai stresez si cu asta. M-am resemnat.
Week-end placut va doresc!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya