Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 8
maysa spune:
Ziua buna mamici!
In ideea ca cea mai buna leguma e 'porcul', al meu baiat ar minca orice daca ar avea cit mai multa carnita (binenteles de gaina sau vitel). Asa ca ratia este la vreo 2-3 linguri de carnita maruntita.
Cerealele nu-i sunt deloc pe gust, iar laptele praf imi e imposibil sa-l fac sa-l inghita. In consecinta astept sa sufle-n luminarea de un an si sa-i dau lapte normal.
Stefania cred totusi ca incerc si varianta ta de lapte praf indoit cu lapte obisnuit desi uneori ma gindesc ca ideea de lapte din biberon nu-i e pe plac.
In ceea ce priveste ghetutele noi am reusit sa cumparam o pereche de incaltari (ca nu stiu cum sa le zic) de la Piciul, nici pe glezna, nici din piele dar cu pret de amindoua
. Dupa ce ne-am uitat la tot felul de ghetute(la care am gasit tot felul de inconveniente
printre care si faptul ca nu reuseam sa-l incaltam pe Rares) n-il incalta vinzatoarea cu chestiile astea de pinza si noi gata, ce dragutze sunt
. Parca ne-a luat vinzatoarea mintile ...zau asa. Cind am ajuns acasa am realizat ca plecasem dupa una si ne-am procopsit cu niste chestii care abia ii intra in picioare.(cel putin au talonet
). Prin urmare o sa mergem din nou la cumparat de incaltari, de data asta sper sa fim mai vigilenti.
Androix, da-mi voie sa-ti urez La multi ani! (cu putina intirziere) si toate cite iti doresti sa se implineasca. Sanatate si noroc.
weekend placut care pe unde mergeti sa petreceti, spor la cumparaturi pentru cine se pregateste pentru asa ceva si sanatate bebicilor si mamicilor pe masura. Iar tie Adina iti doresc o incheiere a incidentului cit mai convenabila iar daca nu varianta unui proces este lunga si ingrozitoare dar parerea mea e ca judecatorii nu tin partea unor persoane atit de mirsave, deci tre sa ai sanse de reusita. Mult noroc!
Cind venim de la Craiova va promit poze de la taiatul motului
pentru toti copilasii nostri
Poze Rares
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI PAUL sa fii un barbatel de nadejde,sa te bucuri de copilarie,sa fii iubit de toata lumea...
LA MULTI ANI Maya si Serban hai bebelusii...mai aveti putin pana la finish ...
Aseara nu am putu sa mai intru ca tuseam amandoua ca niste magari la pensie,din toate doagele...hai ca io ca io,dar mi se rupea sufletul de ciociolina ca nu putea sa doarma si pana la urma i-am maitras o vidanjare seara la 11-12...A dormit cu mine in pas ca la ea pusese sa faca nanii pe perna laptele de la masa de seara asa ca era patul ocupat...iar azi de dimineata ca sa fie si al meu pat ocupat mi-a trantit si laptele pe perna...stau si ma intreb daca-i de la tuse si muci sau semne ca nu-i mai place formula...
Ma cam lasa instinctul matern balta...trebuie sa-mi schimb bateriile...
Apoi de dimineata am fost pe la munca pana pe la 12 ca preau m-au rugat frumos sa vin sa-i ajut la o prostie si apoi am dat o fuguta in aprc cu fetele,adica Oana si Cornelia cu majoreta si bebelusii ca nu s-au vazut de mult,iar mai tarziu va exemplific niste poze si de la ziua ei si din parc...
In rest tusim in continuare,eu parca is mai rau cu tot cu antibiotic si nu stiu de ce naiba...cred ca renunt la el si sa vad pana cand ma tine...ea este la a doua doza de antibiotic si inca nimic semnificativ...mai astept...
Adina este imposibil ce cer ei...adica sfideaza orice limita a bunului simt...au vrei baza de calcul ca fundament la suma asta ca mi se pare trantita asa la plezneala...
Elisor,Flori,Tdi,Simona deschideti geamurile sa va arunc un sac de sanatate pentru pitici si mamici...
Ioana mai lasa niste bani si pentru gratarul de pe 1 Mai...
Stefania ce doar mi-a fost de Bumbu...asa fotomodel cum este,este o minunatie...las sa faca prostii cu nemiluita( ca si io-s satula de a mea pana-n gat,nici la buda nu ma pot duce impacata sufleteste ca o mai gasesc intreaga pe ea sau p evreo matza),macar sa fie sanatosi...
Da hai ca am zis ca ma destrabalez cu nemiluita la calculator dar trebuie sa o duc pe Bianca la o onomastica si revin...io nu stiu cand dispare timpul asta...de cand am venit acasa nu mai am timp sa stau linistita la gargara cu voi...tre sa-mi fac o infuzie de timp ca asa nu se mai poate...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Florentina G spune:
La Multi Ani Paul!
Sa cresti mare, sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor!
Azi am luat rezultatul analizelor, Maya are Giardia si viermisori. Sunt foarte suparata si asta pentru ca pentru o boala banala, pe care mai toti copiii o fac noi a trebuit sa asteptam sase luni sa primim diagnosticul. Este revoltator. Nu stiu pe cine sa fiu suparata mai intai, pe medici, pe sistem, sau pe mine pentru ca nu mi-am urmat instictul si nu am perseverat in a mi se confirma mai repede banuiala pe care o aveam inca din noiembrie. Este adevarat ca au fost si multe alte indicii care ne-au indus in eroare cum ar fi infectia urinara, tratamentul cu antibiotic care ducea la lipsa poftei de mancare, apoi eruptia dentara.... Imi vine sa urlu cand ma gandesc unde s-a ajuns... copilul meu se chinuie de atata timi cu niste blestemati de viermi
Si ca sa mai puna inca un pai pe foc doctorita imi spune astazi sa nu-i mai dau vitamine pentru ca astea ii ajuta pe ei sa se dezvolte, dar pana acum?!?! Cine mi-a dat vitamine peste vitamine?!? Pana acum a luat o sticla de Sana-sol! Mi-e groaza cand stiu ca giardia pe masura ce creste ajunge la ficat si isi depune ouale acolo! Cum pot sti eu in ce faza s-a ajuns?
Acum ii dau tratament cu Zentel si Liv 52 si bineinteles ca am si eu aceeasi bafta ca intodeauna, ca si Loreen si Elisor de altfel, cand ne trebuie medicamente s-a epuizat plafonul. Si dupa ce ca stateam asa de bine cu banii am mai dat 750.000 si pe medicamente!
Off... m-am racorit un pic... ma linisteste numai gandul ca s-a terminat calvarul de pana acum si ca o sa-mi vad iar fata rumena in obraji!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
loreen spune:
Florentina nu pot sa spunca ma bucur,dar slava domnului ca sunt niste prapaditi de viermi...iar vina o poarta incepand de la medicul de familie pana la cei care fac analiza...de fapt rahatul de la cap se impute si daca cel responsabil de asta nu sesizeaza o problema din faza incipienta se poate ajunge la cine stie ce croncobauri...banuiesc ca luati si voi Zentel...
I-am dat si eu Biancai la prima tura ca la a doua am luat Wormin everybody...si mult usturoi ca asta nu le place si acritura...intr-adevar de la dulce si de la lapte se simt cel mai bine...
Las tot raul spre bine in final si sa va vedem falcoase cat mai repede...
Nelia ce harnicuta esti...bravo tie ca ai timp sa-ti faci planuri pentru renovarea vietii,sa te ocupi de cursuri si alte alea...ca nu mai zic de Agata care vrea sa faca atatea...a mea fata nici nu vrea sa auda de nimic extracurricular...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Ada_74 spune:
Buna seara
Cu intarziere, dar trebuie sa spun si eu La multi ani Androix, Paul, Alexander si Philip! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de ce-i mai bun in viata!
Florentina, bine macar ca i-ati dat de cap. Stiu de la o prietena, a carei fetita a avut giardia, ca e destul de greu de depistat, iar tratamentul a fost de lunga durata. Va doresc sa scapati cat mai repede de viermisorii astia.
Adina, nu mai are rost sa spun nimic de propunerea de-a dreptul nesimtita pe care ati primit-o. Este strigator la cer. Nu ai spus ce parere a avut avocatul vostru, ce crede ca s-ar intampla in cazul unui proces?
Eu sunt super-obosita, super-deprimata, super-...., o gramada de superlative, dar toate negative din pacate. De 3 nopti Sergiu are temperatura, ii curge nasul rauri-rauri, si ieri a inceput si cu diaree. Noptile nu dormim mai deloc, daca nu se agita si se foieste din cauza ca nu poate sa respire, il trezim noi ca sa-i scadem temperatura, ba cu supozitoare, ba cu sosete cu otet, sau se trezeste singur in urlete (probabil de la dinti, ca il linisteste Dentinoxul). Dr. a spus ca nu e mare lucru, se pare ca s-a suprapus raceala cu eruptia a doi dintisori de sus. Ne-a dat totusi Sumetrinol (n-am auzit de el pana acum) si Calpol. Ne-a mai spus sa nu-i mai punem supozitoare daca are diaree si sa-i dam sirop pt temperatura. Problema e ca nu-si face efectul la fel de repede.
Peste toate astea mai muncesc si cate 12 ore pe zi, reprosuri acasa pe aceeasi tema, toata lumea spune ca ma intelege dar in acelasi timp imi spun ca m-am inhamat singura la asta asa ca trebuie sa ma descurc, alte reprosuri ca nu mai gasesc timp sa dau nici un telefon sa ii intreb de sanatate (familia) si pot continua la infinit.
In asteptarea unor zile mai bune, va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
Florentina G spune:
Gusta, arata foarte bine tarta ta! Mi s-a facut pofta! Ce bine ca o sa o ai pe mama ta in vizita! Poate asa o sa ai mai mult timp sa ne inveselesti cu postarile tale!
Loreen, multa sanatate Deliei! Off, pana la urma tot la antibiotic ati ajuns! M-am conformat, am deschis larg geamul! Astept o adiere macar! Si daca nu o fi sanatate macar un pic de optimism ca am nevoie acum! La cat usturoi a mancat Maya m-as bucura sa fi nimicit macar o parte din ei! Cred ca asta a fost cauza zilelor bune, cand mai manca si ea cat de cat!
Dr. nu mi-a spus ca ar trebui sa luam si noi tratamnet desi stiam si eu ca e necesar. La cat e familionul nostru de mare ajungem la faliment! Oricum de luni abia o sa iau macar eu si ta-su, ai mei nu au contact atat de des cu ea.
Stefania, Mikka, de ce nu duceti o proba de kk la Scarlat Longhin? Nu de alta, dar sa nu patiti ca mine! Trebuie trimitere de la medicul de familie si costa 5 lei noi.
Adina, nu trebuie sa cedati in fata unor parveniti profitori! Chiar daca suma ar fi fost mai mica eu tot nu le-s fi oferit-o pe tava!
Simiena, multa sanatate lui Elian. Pana la urma chiar de la banana sa-i fi fost asa de rau?
Monu, bravo ca tu si sotul va gasiti timp si pentru voi. Asa va incarcati bateriile pentru "proiect"!
Teddy, imi pare rau sa aud ca esti asa de bolnava. Off... cum de s-au adunat atatea? Multa sanatate!
Elisor,
pentru Biencuta! Cum se mai simte? I s-au mai tras bubitele? Cat despre "lighioane" se spune ca mai toti copiii fac, se pot lua chiar si din apa! Iar despre bagatul in gura, ma dispera Maya. Mereu ii gasesc cocoloase de hartie si scame in gura. Nu stiu de unde le aduna! Ca sa nu mai povestesc despre ce i-am gasit in kk atunci cand i-am recoltat pentru analiza! Si nu stiu cand o face pentru ca sta tot timpul supravegheata, rar se joaca singurica!
Acum m-a luat o mare durere de cap, am nevoie neaparat de putin aer! O imbrac pe Maya si o scot la o plimbare scurta, poate are si chef sa manance ceva cand ne intoarcem!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
Stefania Nicolae spune:
Loreen - voma fetii mai mult ca sigur e de la tuse si mucisori, bumbu a vomitat si ea dar numai diminetile si imi cer scuze dar voma numai muci cam trei zile la rand peste noapte probabil inghitea foarte multi ca ziua ii curgeau pe afara, noua ne-a dat si pt. tuse (Rinathiol si in ultima sapt humex) in paralel cu augmentin, iar eu am luat tusin forte si ampicilina de 500 mg, si tot nu sa cunoscut mai devreme de 4-5 zile (la tuse ma refer), 
la amandoua si tie multa putere pt.amandoua, si sa vina sanatatea maxima
.
Tina - tare nasol, multi
Mayei, sa se faca repe de bine, si eu stiam ca nu le place usturoiul asa incat daca Mayei ii place nar fi rau sa incerci si cu asta, binenteles in paralel cu tratamentul recomandat de dr., dar pt. voi nu a zis sa luati nici un fel de tratament? Eu i-le-am facut cat am stat in spital cu ea cand avea 5 luni si ceva si au iesit negative dar si eu ma gandeam sa le repet, imi spuse-se cineva dar nu am retinut cine ca se poate vedea si in sange, si e suficient o recoltare, memoria m-a lasat si nu maistiu nici unde se facea
.
Ada - pt. diaree, poti sa ii dai smecta (reteta mea:1 pliculet la 100ml ceai de menta)se da pe parcursul unei zile 1 plic, ei zic ca se pune in apa. La mine a tinut.
Bolnaviorului si tie multa putere
.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez
monu spune:
Noua pentru diaree ne-a dat Hidrasec. A baut formula speciala pentru kk-ciosi
NH 25 si am hidratat-o cu Elektrolit de la Humana.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Margott spune:
Elisor da, i-am dat sa manance din cozonacel, nu mult, dar a mancat. Si sa nu tabarati pe mine ca i-am dat si putin bors de miel. Si a mancat baiatul, chiar mai dorea. Mentionez ca mie nu-mi place deloc borsul de miel.
Danelutza multumim!
http://community.webshots.com/user/arcultro
Stefania Nicolae spune:
Margott - lam vazut si eu pe scumpuo de David, care ar fi problema cu borsul de miel (care nici mie nu imi place)in cartea caprarilor zice ca le poti da miel, iar borsul e plin de vitamine, si eu i-am dat feti cotletel de miel la gratar si chiar a mancat
, si acum roade de mama focului o bucata de paine pe care i-a dat-o buni, pe mine ma apuna pandaliile cand o vad ca pe asta o mananca si mncarica nu.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez