Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
babygirl spune:
au cerut 6.500 euro...nici nu se pune in discutie.aberant pt situatia noastra. astia cred ca se imbogatesc pe seama noastra.au venit la intalnire si cu fiul mai mare,cel care ne tot ameninta desi intelegerea fusese sa se intalneasca doar ei 4.in fine, cred ca nu se va termina prea curand..
lucas,daca citesti si esti la munca...
Danelutza spune:
Buna dimineata, asha mai pe la prinz
La multzi ani, Paul
Mammaaaa, ce se inmulteste gasca care a facut deja anul. Ce-mi placeeee...
Monu gata, exterminat toate animalele, n-am mai gasit nici unul aseara.
Fetelor Isabella ma omoara, se chinuie toata ziua cu cccccaaacccc, vrea sa zica kk. Tata spune frecvent, mama doar cind vrea, da pupici si... nu stiu ce are de urlaaaaaa noaptea. M-a omorit si asta noapte.
Gata, revin mai tirziu, ma duc sa vad ce descoperiri a mai facut prin casa.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
patriciaRO spune:
Adina, dar e aberanta suma asta, mai! ce papucii ma-sii... Vai de mine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
elisor spune:
Florentina ma ingrozesc de ce zici tu ca are Maya, dar cel putin te-ai linistit ca stii ce are. Cum ii eliminati? Of, doamne de atata timp misuna aia...cum n-am avut niciodata la copii asa ceva mi-ar prinde bine daca mi-ai da un sfat, ce sa evit, chiar mi-e groaza de lighioanele alea, frica, scarba, tot tacamul.
Sa scapati cat mai repede si sa-i revina Mayei pofta de mancare, sa intrati si voi in normalitate!
Din suflet niste
grasi de la Bianca
Gusta delicioasa tarta, eu rar salivez dupa ceva virtual, dar kiwi sunt slabiciunea mea, asa ca iti multumesc pentru felia generoasa, iti dai seama ca mi-am taiat cat am putut.
Sedere placuta mamei, iar tu sa profiti la maxim de timpul petrecut impreuna cu ea, poate te mai si odihnesti cate putin si ne vizitezi mai des.
Margott sa te bucuri de puisorul tau plimbaret (ma bucur ca temerile in privinta asta ti s-au spulberat), te admir ca stii ce vrei de la viata ta si ca ai puterea sa mergi mai departe. Nu e usor, dar vei razbate!
OlgaT ce mai face Tony? tare bine ii sta in combinatia albastru-galben. Cum iti sunt noptile, tot la fel?
Anca (Canada) voi ce mai faceti? De mult nu te-am mai vazut pe skype, acum cu full time la munca e mai greu, dar sper ca sunteti bine. Mai e un pic si vine tata, nu? Cum mai e la gradi? S-a acomodat complet, nu?
Am vazut pozele de la intalnire, ma bucur ca va faceti timp sa va vizitati, strengarii sunt...strengari, amandoi impreuna "compun" steagul tarii de origine.
Eu nu mai pot pune poze nicaieri, ca nu ma lasa netul asta, de cand cu fibra optica e mai rau.
si sper sa ne reauzim curand. Cum ati petrecut de pasti?
OlgaM mai da un semn de viata si spune-ne macar ce face Maya, am aparut eu si ai disparut tu.
Am gasit un articol intr-o veche revista "mami" de pe vremea cand Andreas era bebe si sunt niste exercitii pentru fetele noastre. Stiai de leganatul intr-un cearceaf, stanga-dreapta, sus-jos? Cica ajuta la echilibru.
Nu te indeparta de noi, te rog.
Loreen pe unde esti?
si multa sanatate Deliei si tie ca se pare ca aveti nevoie.
Ioana si eu cred ca este reactie la antibiotic, dar daca nu o facea greu mi-ar fi venit sa cred ca se poate atat de rau, cu toate ca am experienta lui Andreas cand era mitittel si trebuia sa-i faca penicilina injectabila, dar a avut inspiratia sa-i faca un test inainte si s-a dovedit ca e alergic si...a scapat.
I-a aparut si sub ochi, ciudat rau. In cate zile i-a trecut Anei alergia? Si ti-a dat ceva pentru asta? Atunci era mult mai mica si nu cred ca v-a dat Claritine.
Cus-cus gasesti si in Carreffour, dar n-am retinut ce marca e.
Cornelia probabil nu ai cum sa citesti daca zici ca nu prea ai net, dar daca totusi o faci, spune-mi cum a fost la Stefan cu alergia de la antibiotic, mi-aduc aminte ca te-ai plimbat pe la urgente si nu reuseau sa-i puna un diagnostic. Dar nu-mi aduc aminte urmarea...
Beatrice smecheros Pifosul, dar ii tine pe nas ochelarii? A mea nu ii suporta neam, trage de ei si ii baga in gura.
Apropos de bagat totul in gura, i-am dat intr-o zi o crenguta cu floricele galbene sa se joace cu ea si am uitat ca ma luasem la vorba cu o mamica si cand ma uit la Bia nu mai era nici o floricica pe crenguta, erau la macerat in gurita. I-am scos totul afara, dar nu sunt sigura ca unele petale n-au facut cunostinta cu stomacul.
A mea absolut totul baga in gurita si ai vostri fac la fel?
Felicitari tuturor iepurasilor care au intregit colectia!
Mai e cineva doar cu 2 dintisori?
Doarme gaza bine asa ca ma indrept spre rufe, acum ca v-am facut capul calendar
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
elisor spune:
Adina dar ce fel de calcule si-au facut ei cu suma asta? Mi se face rau, nu alta. In cazul asta mai bine proces, indiferent de ce implica asta, suma este exorbitanta.
Dreptatea va triumfa in final, sper!
Eu o vad asta ca pe un santaj mizerabil
Mihai a mentionat in a doua declaratie faptul ca prima s-a "pierdut"?
Pilule - habar n-am ca nu am folosit niciodata, a, ba da, in tineretele mele cand luam una din an in paste, e de ras, stiu, dar asta e realitatea, noroc ca...am avut noroc, ca prostie a fostEli cu puiutii Bianca
si Andreas 
simiena spune:
Elisor , Loreen -pupam pe Bianca si Delia sa se faca bine -e tare rau sa ai puiutul bolnav .
Florentina_G - sper sa afli cat mai repede care sunt problemele Mayei si sa fie usor de rezolvat .
Tdi- multa sanatate .
Adina-asta e nesimtire curata .
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
Danelutza spune:
Mikka uite ce mesaj telegrafic am pentru tine: Primit pachetelul. Multzumesc mult. Pupici dulci de la mine si de la Isa. 

Ramin datoaaaaaaareeeeeee, dar tot te mai astept si sper sa vii in vizita la mine.
Tdi sanatate multa, da-i si tu cu leacuri babesti, ca-n baza medicamentelor ... potzi sta fara grija, astia nu dau aproape nimic.
Elisor si motzata mea baga tot in gura, daca-i spun "da la mama", imediat scoate din gurita si-mi da mie in mina. Chiar azi a facut cunostinta cu planta agatzatoare pe care o am in casa, statea cumintzica, cind ma uit la ea, tocmai molfaia o bucata din floare.
Fetelor sanatate la bolnaviori.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
fran spune:
Buna !
LA MULTI ANI PAUL !
Mey,merci de raspunsuri cu carnita, ca m-am lamurit cum sta treaba. Noua ne-a zis de 100gr cand statea naspa cu Fe (nu ca acum e mult mai bine) si ne-a zis ca mai bine ficat sau carnita de manzat, vacuta decat pui(adica mai bine carnita "rosie"-ca are mai mult Fe).
De halit o haleste la o masa fara probleme, eu ii dau in recipiente avent gradate si intai pun legumele si apoi carnea(ca o haleasca la inceput cand ii e foame), dar apoi 5-6 ore sa nu mai auda de mancare...Ma gandesc sa-i dau mai putin la pranz si sa-i mai dau si seara cu paste-ca cerealele le-am scos de pe lista, nu le mai vrea cu nici un chip.
Pantofi/sandale-eu am luat de la babyexpo, albe tot in ideea sa mearga la orice, din piele, inalte si cu talonet. In jur de 1 mil. Si am mai luat si de la cridokids pantofiori grena cu alb si albastru cu alb-in jur de 150(parca ) tot din piele si cu talonet, dar nu sunt inalti pe glezna. Deci preturile variaza zdravan...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ChrisDun spune:
Adina, dar e aberant !!!
Va multumesc pentru raspunsurile legate de pantofiori / sandalute! Acum vreo ora am avut o surpriza tare haioasa: a venit prietena mea cea mai buna sa imi aduca un cadou "in avans" pentru cand va implini Carina 1 an
: sandalute
De piele, cu talonet, cu glezna un pic mai inalta. De la Miniblu - n-am mai intrebat-o cat a dat pe ele. Sunt atat de bucuroasa, mai ales ca m-a scapat de alergatura... da' tot o sa dau o raita prin H ![]()
V-ati mai chatuit ieri?
Margott spune:
LA MULTI ANI PAUL! Sa cresti mare si viata sa-ti aduca surprize placute!
Va multumesc fetelor pentru incurajari si ca imi sunteti aproape!!!
Da, voi capata puterea de a merge mai departe! Am langa mine steluta mea care imi poarta mult noroc!
Adina imi pare rau pentru ce ti se intampla! Domnul sa va ajute sa iesiti si situatia asta incomoda!
http://community.webshots.com/user/arcultro