Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

La multi ani PAUL !

Buna dimineata !

Dupa vomitatul lejer de dimineata Elian nu a mai vomitat toata ziua , dar nici nu s-a omorat cu mancatul . Seara a mancat jumatate din ce manca el de obicei si noaptea pe la 4 a avut o tentativa de vomitat , dar nu a prea avut ce . Oricum , a fost un singur,nu mai multe canoaptea trecuta - practic nici nu s-a trezit . L-am leganat putin si nu a mai zis nimic pana dimineata . As inclina sa cred ca e din cauza de banana - nu i-am mai dat de mult pentru ca mi se parea ca ii face un fel de alergie si am zis sa mai incerc , dar voi renunta definitiv .

Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Inca un puisor implineste 1 an...
LA MULTI ANI PAUL!!! tot binele din lume iti doresc!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
LA MULTI ANI PAUL!!! S a cresti mare si sanatos. Sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii.

am lipsit ieri motivat deoarece am fost la film cu sotu. Din pacate filmul a fost un fiasco si am plecat dupa juma de ora. Fata a ramas cu dadaca acasa. A fost cuminte dar ne-a cautat toata casa si tipa dupa noi. Rezultatul e ca acum e scai pe mine si urla mama imediat cum o las jos. Se pare ca e pe sosire si dntele nr 4. Eu ma simt rau. Ma doare dupa ureche si mie sa nu fac vreo otita ceva.

Elisor sanatate Biancai.
Gusta, tarta arata delicios.
Gabitza distractie placuta.
Daniela mama draga dar mai ai putin si deschizi zoo! nasol.
Cum e cu 35%? ca eu habar nu am.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Pentru Nelia
In ceea ce priveste meniul pentru 1 an nu l-am definitivat dar arata cam asa:

- Dulciuri - tort de la cofetarie cu poza (ca la noi vor fi 2 sarbatoriti o data - Alexia si sotu), Tiramisu, prajiturele testoase.
- Aperitive - mini pizza, rosii umplute cu branza, si aici mai caut.
- Niste gratarele.
Sper sa te ajute cu ceva.
Eu mai caut si o sa scriu ce voi face in final.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

incet, incet creste gasca...

LA MULTI ANI PAUL!

Sa cresti mare, sanatos si sa fii iubit!
Kitty pe unde esti?

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

neata!

1. mi-a zis ginecoloaga de la policlinica cum ca Yasmin ar ingrasa...Stiti ceva de asta? Eu tocmai de aceea hotarasem sa iau pt ca se laudau ca sunt singurele anticonceptionale care nu ingrasa.

2. cunoasteti pe cineva care face masaj de slabit? nu ma trimiteti la un salon scump, va rog. mi-ar prinde bine sa gasesc o femeie care sa vina acasa.

3. loreen, poze de la ziua mimozei..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fetelor, is varza, am puroi in gat, urechile infundate, ma dor si plamanii de plesnesc...azi la 11 m-am programat la doctoresa ca nu mai pot. Pitika mea e bine, mai da cate o tuse scurta de control si 2 muki pe zi, a inceput sa manance binisor si doarme cu pofta, desi mi-a dat desteptarea de n-spe ori si azinoapte. La pedi nu mergem deocamdata ca mergem degeaba, a fost muuult mai bolnava de atat si nu ne-a dat tratament mare lucru doar aerosol si spalat nasul cu ser fiziologic, ceea ce i-am facut deja. Astia se codesc rau de tot pana sa-ti dea un antibiotic, sirop, ceva...nu zic ca-i rau, din contra, dar as fi mai linistita sa-i dau fetii ceva ca sa evitam complicatii...mi-a iesit o buba pe creier ca de la raceli netratate poate sa faca sinuzita.

Am inceput sa-mi storc creierii pentru meniul de 1 an, ma gandesc la tort de fructe si tort de cioco. de potol niste chestii care sa le fac din timp si sa le pun doar la incalzit, asa ca sa nu disper printre oale in ziua Z: supa, cartofi frantuzesti, tocanita de carne cu cartofi si ciuperci, friptura la cuptor, etc. apoi clasicele salate de boeuf, de ciuperci, oua umplute.
mai vedem...daca aveti ceva idei, dati si la baba!
ps. daca ma lasa Alyssa, va pun poze din "arhiva" si ceva retete azi.
aici puteti vedea tortul de fructe in varianta 14 februarie
poza tort de fructe

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani PAUL!!! Sa cresti mare si sanatos, cu noroc in viata si bucurii! Si mamica ta poate mai vorbeste cu noi, ca ne e dor de ea!

Stefania. mi-era dor de postarile tale

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

PAUL Sa cresti mare si sanatos!

Noi ne-am trezit pe la ora 1 si la 4 dimineata in plansete... Cred ca a visat tare urat ca s-a cuibarit apoi in bratele mele si ma strangea rau de tot... Off! Apoi s-a linistit si a dormit pana dimineata la 8.30...
Acuma se plimba de zor prin casa cu ratusca dupa el si bombane...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Despre noi, nici o schimbare, normal, ca doar nu or disparea peste noapte.
Bubele ca bubele ca nu alea sunt suparatoare ci puroiul din gat si raguseala.
E atat de maraita si plangacioasa, e ca o maimuta care nu vrea sa desprinda de ma-sa. Si nervoasa...of ce ma seaca starea asta, nici afara nu indraznesc sa ies dupa circul de ieri, colac peste pupaza nici somn nu mai are.
Am pus-o din nou sa doarma, sa vedem poate rupe si ea un puic de somn, vad ca e liniste, deocamdata.

Multumesc fetelor pentru sanatatea transmisa, sper sa aiba si efect.

revin...ca iar plange

Simiena banana sa fie de vina? Chiar asa cu voma? Normal ca daca ceva nu-ti prieste declanseaza in organism un intreg mecanism de aparare. pentru Elian

Stefania mama, mai poti? Noaptea - zi, iar ziua ca ziua, cand te mai odihnesti si tu?
Cu toate ca as vrea sa stea timpul in loc sunt momente (cum e cel de acum) cand vreau sa stie sa vorbeasca sa stiu si eu ce-o supara, de ce e maraita, cu toate ca Andreas si la 7 ani jumate tot se mai maraie cand il doare ceva. E bine sa avem parte cat mai putin de neplacerile bolilor.

Adina bafta azi, tinem pumnii!

Nelia ma alatur si eu bucuriei tale, chiar prind bine vesti bune, sa dea domnu' sa ii fie din ce in ce mai bine sorei tale si familiei ei, conteaza mult o asemenea slujba intr-un oras ca acela. Daca tu esti fericita suntem si noi.
Eu am fost ieri intoarsa pe dos afland de fratele prietenului lui Andreas, care a murit de pasti in accident de masina. De abia implinise 19 ani, ma gandeam intruna la parintii lui cum pot sa faca fata unei nerociri ca asta?

Ioana vine weekendul si e dezlegare la cumparaturi pentru Mogaldea.
Renovarile sunt gata la exterior, dar dupa 8 mai incep in interior (atunci poate echipa si nu vreau sa caut alta firma ca am fost multumita de ei), pana atunci sotu' scoate gresia din hol si bucatarie temeinic, cate putin in fiecare zi...asa ca profit de net pana atunci.

Tdi cum te-ai pricopsit cu durerrile astea? Sper sa iti fie de folos tratamentul si sa te refaci cat mai curand, putin cate putin...atentie la Alyssa sa nu o luati de la capat.

Simona Filipas imi place poza cu Dunarea in spatele lui Dragos, numai ca ma ia ameteala. strengarul

Androix deci in aceeasi bransa cu Mihai lucrezi, dar la acelasi post tv cu el nu se poate?

Va admir pentru curajul si hotararea de a demara "lucrarile" la bb2, chiar nu e usor sa o iei de la capat asa curand, dar e cel mai bine fara diferenta mare de varsta

...a adormit!

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput