Bebelusi de iulie-august 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
'Neata
E a 5-a zi de cand Ingrid nu se mai trezeste moaptea..cel putin dupa ora 12.De cand am mutat-o a fost f bine,pt ca asa am putut sa o ignor la trezirile din noapte..intai o trezire...pe urma alta si tot asa...acum muncesc sa adoarma singura seara in patut..ca ea vrea la noi in pat , ma ia in brate si adoarme..am reusit sa o fentez cu tzatica, cu adormitul la ea, inlocuind-o cu suzi..uneori adoarme si fara...dar nu in patut la ea.
De ieri INGRID se ridica singura in tarc in picioare...se ridica de pe spate in fund, de pe burta in fund.Si zic eu ca dupa manevrele pe care le face ori va merge de-a busilea ..ori va sta in picioare non stop.Ca face pasi in jurul tarcului singura..cade in fund ..se ridica iar...Mie imi e f clar..la ea e o chestie de "cand are chef"
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Dimineata doarme maxim 45min apoi mai doarme la pranz inca 30-45min. Are zile cand doarme si o orala un somn, dar foarte, foarte rar se intampla asta.
Va multumesc tuturor pentru urari si felicitari, ii voi transmite sorei mele
Am si eu o intrebare:
Cat lapte praf beau in 24ore pruncii vostri?
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Giana
Albinutzza,iaca...eu-s pe-aici!Citesc din umbra!
Vroiam sa te intreb...cat de mult ii dadeai sa pape bondarelului de sugita?Ca Dani m-a terminat cu mancarea.Mi se pare ca mananca mult.Lui nu-i ajunge un fruct la o gustare ci aproape doua,si iaurtel papa 200g odata.Sa nu mai zic de piureul de legume.Ca daca i-asi da 300g pe tot l-ar hali.
Bine...el nu sughite nici cand mananca mai mult...dar ce sa fac?Sa-i tai portia?Stiti cum...?Se uita la mine si asteapta deschizand gurita.Si face "aaa-aaaa".Cum sa nu-i dau???Dar nu vreau nici sa-i fac rau.
In rest e bine.Doar ca de 2 zile scrasneste la greu din dintisori si din greseala s-a si muscat de limbuta.
Giana te-am vazut cand ia intrat pe YM, chiar cand scriam mesajul
Nu cred ca e problema la voi cu mancarea. Luca vomita, nu puteam sa-i dau nemek intre mese, nici macar ceai. Era jale. Si intr-adevar acum am redus cu 2-3 ling, si e mult mia bine. El mai vomita laptele, cand nu da afara gazele.
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
KAtink...din ce vad eu la tine..mi se pare distanta cam mica intre mesele solide.
Stai linistita cu greutatea ca e ffffff bine.Eu am trecut pe panta aialalta ..sa nu fie grasa INgrid..ca ..chiar nu vreau.
De ex..masa de fructe eu i-o dau pe la ora 10...cea de legume pe la ora 13-14.Lapte suge doar dupa fructe..dupa ii dau suc sa ceai pana la masa d elegume..ca sa nu-i stric foamea.A 3-a masa o primeste pe la ora 18-19(daca suntem pe afara).
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
acusor spune:
Anis, exact acelasi ore de papa are si Teo.
E mai problematic cu ultima masa ca nu trec decat 2 ore jumate de la ultima masa. Ii dau laptele dupa baita, cam la 9-9.30. Nu mai bea decat maxim 120 ml la ora aia. Dar ii dau in timpul zilei cereale cu lapte si branzica.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Giana spune:
Vad ca vorbiti de distanta intre mese.Dani se trezeste pe la 5 dimineata si papa 200-250ml lapte formula
la 10 mananca fructe simple sau nimik(de cateva zile nu a mai vrut)
la 13-piureul de legume cu pui/vita/peste/ou
la 17-iaurtel cu branza sau fructe cu branza ori cereale uneori
la 21-250 ml lapte formula
inca se mai trzeste pe la 12 noapte pt tzatzi.Si nu vrea nici suzeta,nici ceai nimik.tre sa-i bag tzatzica in gura sa se linisteasca.Nu prea mai are ce suge...dar trage asa in gol pana se calmeaza.
Mai sunt bebelusi care nu mai vor papa la ora 10?Sau e doar o perioada???
Anis,te-am intrebat si in capitolul trecut...ai inceput cu fluorul?Ce schema ai?Multumesc!
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
ema.nu.ela spune:
Katink,
a mea bea dimineata la 6:30 200ml, dupa masa de pranz 14:30 100ml si inainte de culcare 22:30 iara 200ml.
deocamdata nu-i scot laptele de la pranz ca vad ca-i e sete si cat timp bea o las. probabil cand o sa ajunga la 200gr solide n-o sa-i mai dau.
plus ca dupa-amiaza mananca iaurt cu cereale.
in principiu toate derivatele din lapte se pun.
eu stiu ca la 7-10 luni cantitatea de lapte zilnica tre sa fie cam 400-500ml.
sincer si mie mi se pare ca-i dai cam des mancare.
eu as incerca sa-i dau laptele mai devreme dimineata, pe la 7 si cel de seara un pic mai tarziu pe la 8.30-9.00. poate cu timpul n-o sa se mai trezeasca la 4 dim. e posibil sa-i fie foame ca e distanta cam mare intre ultima si prima masa.
daca nu vrea sa bea 200 lapte dimineata din prima incearca sa-i dai in 2 reprize dar la 15 min diferenta nu la 1 ora ca nu cred ca e bine sa intre laptele nou peste ala care deja a inceput sa se digere.
mamica de maria, 8 luni si 3 saptamani
delia grozav spune:
da pe WC am stat, dar cu capacul pus.
Eu mai stau putin cu intarcatul si ma inspir de la voi.
Daca va intereseaza va dau si programul nostru.
Ora 6.30-7 lapte de la mama
Ora 9 cereale cu putine fructe sau iaurt cu branza de vaca
Ora 11 somn cam 1.30 ora
Ora 13.30 legume cu carne sau galbenus, plus o cojita de paine
Ora 15 somn cam 30-40 minute
Ora 17.30 -18 fructe cu bisciti cu branza de vaca de cas
Ora 20.30 lapte dela mami si somn
Intre mese bea foarte putina apa, cam 60-80 ml, nu vrea suc de fructe sau ceai
Eu m-am hotarat sa ii dau Milumil 3 cand o intarc. Folseste cineva laptele asta?
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Katink spune:
Giana, ieri Emma nu a mancat fructele si din cate am auzit in timp se elimina masa de fructe. Deci in jur de un an de zile nu vor mai avea gustarea de fructe.
Acuma a adormi, mi-a baut 80ml + 120ml dimineata la 9.00, s-au facut 200ml.
Acuma sa vad daca mai vrea fructele cand se trezeste.
Cand o alaptam ii dadeam mesele la 3, chiar 4 ore, dar acuma cu biberonul parca nu imi vine sa o las cu 100ml de lapte la o masa... Oricum ea nici solide nu mananca mai mult de 100-150g, iar daca incerc sa o indop, vomita.
Anis, tu ce faci? Nu ai inceput intarcare?
Pai cum sa fie Ingrid grasa, pana la 2 ani nici nu se pune problema de copii grasi. Dupa 2 ani daca are mult peste greutatea normala se iau masuri, eu stiu ca pana atunci nici nu trebuie sa iti faci probleme. Mai ales ca e vorba de cateva sute de grame in plus, in nici un caz de 5kg in plus sau mai stiu eu cate care intr-adevar ca nici mie nu mi se par normale, dar atata timp cat copilul e sanatos/activ/vesel stai linistita ca nu o sa fie grasa, mai ales cand iau din loc slabesc mult.
Acuma cate kg are Ingrid? Ea stiam ca oricum e mai lunguta.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
lulu75 spune:
Buna fetelor!
Andrei are 6 dintisori si nu a plans deloc cand i-au iesit.
Trebuie sa ne jucam tot timpul. Se plictiseste repede de o activitate si trebuie urgent sa il angrenez in alta.
Aseara la meci s-a distrat teribil cand a bagat Steaua golurile. Tipau comentatorii, tipa si el si apoi radea in hohote. Cred ca o sa fie microbist convins
Cred ca eu sunt vinovata pt ca i-am cumparat pantofi cu rosu si albastru si bietul copil a devenit suporter
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
ATAT SUNTEM DE MARI http://www.youngnutrition.net/member/tickers/mytickers.php