Bebelusi de iulie-august 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Emanuela, multumesc de sfat, o sa incerc si asa.
Eu sunt la inceput, cum spuneam e a treia zi de lapte praf, pana acuma ii dadeam san si era alta poveste...
Cat a fost cu san mi-a fost tare usor, dar acuma cu biberon, nici nu stiu daca bea cat trebuie, daca trebuie mai mult, mai putin, mai des, mai rar

Deci in jur de 500ml de lapte zici ca e ok, bun, atunci nu o mai stresez.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Giana

Mai sunt bebelusi care nu mai vor papa la ora 10?Sau e doar o perioada???

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Giana, eu citeam in Mama si copilul ca din luna a 8-a putem sa nu mai dam masa de la 10, ca sa pape mai bine pe cea de pranz.
Eu inca nu am scos-o, dar probabil ca o voi face cand va da semne ca nu mai vrea.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Multumesc frumos pentru urari tuturor fetelor care si-au adus aminte de ziua lui Andreiut de ieri, cand a facut 10 luni. E un haios si un zvapaiat, nu sta locului o clipa. Eu am de lucru si nu va pot urmari indeaprope. Sper ca sunteti sanatosi cu totii, si nu mai sunt bebei cu probleme. Va pupam!
Pun poze noi cu Andrei in Albumul 10 luni (de la Paste)

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Katink-si eu am facut la fel ca tine :ii dadeam sa manance din 3 in 3 ore zi si noapte(mie mi-a luat in greutate doar 300 gr in 2 luni!) Dar am facut o mare greseala dandu-i asa des pt ca manca putin ,si de fapt il tineam la cura de slabire fara sa stiu(stii ca atunci cand mananci putin si des nu prea asimilezi,mai ales ca stomacelul lor are nevoie de 4 ore ca sa se goleasca complet si sa le fie foame.
Eu am fost la dr si mi-a zis sa-i fac programul asa(l-am mai scris):

06:san/formula -200 ml(iti scriu cat mananca el)
10: fructe(un mar+o banana/mango/pepene galben+ sucul de la o portocala)+urda/biscuiti-220/250 gr
14:supa+piure de legume+ carne/ou:200/250gr(cateodata ii mai dau si fucte cam 60/80 gr ca desert)
16:cereale cu lapte praf inculs-200gr
22:iaurt-200/250ml.

De cand cu programul asta a inceput sa manance ff bine,zic eu.Iar cu laptele praf asa zic si eu ca ii trebuie 400/500 ml /zi.Eu de ex. ii dau cereale si dimineata formula cu 2 linuri de cereale fara lapte inculs,ca deocamdata nu-i place gustul de lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

KAtink exact cum zicea si Anda..fiindca ii dai des..adica distanta intre mesele principale e mica ca ore..papa putin.Asa am patit-o si eu cu Ingrid.Manca 50-100..de ma dispera.Ar trebuii o distanta cam de 4 ore intre mese.

Cu intarcarea e dezastru la mine...e tare incapatanata...ca de altfel si cu bibe asta.Cu grasutza sau nu..eu stiu ca acum in perioada asta daca sunt mai plinuti nu e tocmai bine...pt ca acum isi vor forma metabolismul.E parerea mea.Nu stiu cat mai area Ingrid..dar nu e grasa asta e clar..ultima data batea spre 8700.

Giana..inca nu am schema de la dr ..zilele astea mi-o da.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

quote:
ce stiu eu din legea noua e ca de la anu e asa: indemnizatie crestere copil 600 RON, alocatie copil pana la 2 ani 200 RON, stimulent reintoarcere servici 300 RON. deci daca stai acasa e la fel (800), insa daca te intorci la servici e mai avantajos decat acuma pt ca o sa se ia 500 RON in total.

De la anul daca te intorci la munca primesti doar 100 Ron (in loc de 300), deci 100+200 ron alocatie = 300 ron tot ca pana acum. Diferenta este ca mamicile cu gemeni primesc 200*2 s.a.m.d. in functie de cati copii le-a dat Dumnezeu. Nu pot decat sa ma bucur pentru ele ca dupa mine merita chiar 800*2!

In ce priveste CIC poti sa faci cerere de reintrare atata timp cat copilul nu a implinit inca doi ani. Adica vreau sa spun ca nu se da retroactiv.

Din pacate, cic pentru trei ani este doar proiect de lege. Nu ne ramane decat sa ne rugam! Eu una decat sa ma intorc pe 9.5 mil (9 ore pe zi minim) la munca...prefer sa stau pe 8 mil acasa si sa ma bucur de copilul meu...ca dupa perioada asta voi mai avea timp de ea in concedii si la pensie.

O zi buna va doresc!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Anda, multumesc mult. Ai dreptate, vezi la asta nu m-am gandit. Gata o lasa mai moale cu biberonul, ma bucur ca l-a acceptat, chiar si eu acuma ma gandeam ca daca tot se trezeste in jur de 5-5.30 dimineata sa ii dau alpte praf - cum faci tu Gyana - apoi la 9-10 dim. fructele sau ce o fi, deci sa nu ii mai dau apa la 4-5 dimineata.

O sa spuneti ca am inebunit de tot , dar chiar nu stiam cum sa ii fac programul cu laptele praf, acuma m-ati lamurit, va multumesc.

Si daca ma gandesc eu mai bine, ieri nu a mancat fructele si la pranz chiar ma minunam ca mancase bine legumele , off ce ametita sunt si eu

Va las, cred ca v-am speriat cu programul meu de masa

Pupici,

Mergi la inceput

am mancat un "n" in mesajul precedent de la "innebunit"
s-a sculat si gaza mea si iesim afara.

multumesc mul fetelor, asa o sa fac pe viitor.
inceputul e mai greu pana ne intram intr-un ritm

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

mersik de raspuns! azi inca nu a inceput sughitul!

Cu papica noi respectam mesele principale: dim, pranz, cina si strecor intre fiecare: fructe, budinci, iaurt, branza de vaca. laptik la cerere! avand in vedere ca nu bea ceaiuri decat apa!

Ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Lulu, felicitari ptr stelistul junior Andrei!

nu stiu ce o sa fac cand va veni vremea intarcatului... nu ii place bibe deloc! il arunca cat colo!

Ella si printesele

Mergi la inceput