Greutatea ideala, formule de calcul!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mai fetelor...eu sunt subnutrita...asa-mi arata toate! OK...sunt aschie, dar e funny sa ti se spuna! Eu am 1.72/3(nicioadata nu a iesit la fel...doar asa cand 2 cand 3) si 44 kg. Ok..sa zicem ca am 1.72...ar trebui sa am 52kg? Hmmmm...dar eu ma simt foarte bine asa cum sunt! De acord ca in Ro blugi marimea 24 e GREU sa gasesti, dar...
Toate cele bune si multumiri fetelor pt link-uri!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Mai fetelor...eu sunt subnutrita...asa-mi arata toate! OK...sunt aschie, dar e funny sa ti se spuna! Eu am 1.72/3(nicioadata nu a iesit la fel...doar asa cand 2 cand 3) si 44 kg. Ok..sa zicem ca am 1.72...ar trebui sa am 52kg? Hmmmm...dar eu ma simt foarte bine asa cum sunt! De acord ca in Ro blugi marimea 24 e GREU sa gasesti, dar...

Dupa primul calcul ar fi trebuit sa ai 62kg!!! Normal ca si mie mi se pare exagerat... Insa pentru ei nu e...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

SunSmile, umbli cu pietre prin buzunare? Nu de alta' dar la ce greutate ai, poti oricand sa te ridici de la sol.
Io am 1.55 si 49 de kile si ma simt un pic grasutza. Cel mai bine arat la 47 de kg. Inutil sa va spun ca astea 2 kile sunt aproape imposibil de dat jos definitiv si irevocabil.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Conformatia are un cuvant greu de spus.
In primul rand: o diferenta de 2-3 kg intre greutatea ideala si greutatea la care arati si te simti bine este data de DENSITATEA OSOASA, care difera de la persoana la persoana.....daca densitatea este mai mare (deci oase mai grele), poti arata foarte bine la 50-55 kg daca ai, de ex., 1.60 m....iar cineva cu oase mici si usoare...la aceeasi inaltime si greutate, poate arata grasuta.
In al doilea rand: exista tabele si formule de calcul care iau in consideratie si raportul intre masa adipoasa si cea musculara...2 persoane de 1.60 m si 50 kg nu vor arata la fel, daca una are mai multa masa adipoasa, si cealalta mai multa masa musculara....e chestie de dezvoltare armonioasa a corpului, de proportii.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

wow. nu ne pui o poza? In viata mea nu am vazut pe cineva de 1,72 care sa aiba 44 de kg. Esti sigura ca nu ai vrut sa spui 54?

kate moss care e considerata chiar si de cei in domeniul modei la limita anorexiei ( heroin chic ) are 1,70 si 47 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Carmena

IMC = greutatea / inaltimea? (kg / m?). IMC normal este cuprins intre 18,5 si 25 kg / m?. Supragreutatea corespunde unui IMC intre 25 si 29,5. Vorbim despre obezitate pentru valori intre 30 si 34,9 (obezitate grad I), intre 35 si 39,9 (obezitate grad II) si peste 40 (obezitate grad III).

Formula lui Lorenz: greutatea ideala = T - 100 - (T - 150) / N, unde T este inaltimea (in cm) si N este 2 pentru femei si 4 pentru barbati.

Pai in cazul meu:
IMC = 65/1.65 = 39.39 - sa inteleg ca sunt obeza de gradul 2????
Lorentz = 165-100-(165-150)/2 = 25???

Eu credeam ca arat grasuta, dar nu obetza...Esti sigura ca formulele sunt OK, sau imi scapa mie ceva?

Multumesc,
Carmen

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Ordinea operatiilor din formula respectiva este urmatoarea: scaderea din paranteza, iar rezultatul se imparte la 2 si pe urma restu scaderilor. Primul impuls este sa faci toate scaderile si la final impartirea...
deci: 165 - 100 - (165-150) / 2 = 165 - 100 - 15 / 2 = 165 - 100 - 7,5 = 57,5

Mie de ex. imi da: 58,5 si cred ca am mai putin de atat si totusi sun grasa ... adica mai am niste sunculite in jurul taliei care trebe date jos... asa ca depinde mult de comformatia fiecareia... Nu poti sa bagi totul intr-o formula ca sa-ti iasa greutatea ideala... Pt. mine, greutatea ideala ar fi 52 kg la 1,67 inaltime, pt. ca eu tot ce pun in plus, pun in talie si pe picioare si nu e prea bine

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicutza81 spune:

Mai dragele mele, intr-adevar o chestiune foarte importanta este si diferenta de densitate osoasa si de masa musculara intre persoane. Eu pot spune asta din proprie experienta, caci eu la o inaltime de 1.63 am acu vreo 78 de kile, si bineinteles ca arat ....cum arat. Diferenta e ca cumnata mea, la o inaltime de 1.65 arata cam ca mine si saraca, nu are decat vreo 68-70 kile (la aceeasi varsta)....
Asa ca nu mai calculati si intrati in panica. Fiecare e frumoasa daca e impacata cu sine si daca stie sa ii faca pe cei din jur sa o iubeasca asa cum e, si nu asa cum arata.
(Dar asta nu inseamna ca m-am culcat pe o ureche...)

Mergi la inceput