Greutatea ideala, formule de calcul!
Raspunsuri - Pagina 3
megbeng spune:
cu formula OMS-ului (pe care o uitasem
, mersi Diana!) as putea sa am 57 de kg..am 54, deci aproape la limita..suna mai bine IMC, care e 20.2, deci pana la 25 e cale (mai) lunga!..oricum , acum sunt dupa anticonceptionale, cu care am pus inca 2-3 kg pe mine..cel mai bine ma simt la 51, maxim 52..primavara insa e usor de dat jos, cu toate legumele astea la indemana
michelle7 spune:
pai voi nu intelegeti ce inseamna calculele date de nanamotoc. cand se foloseste termenul de greutate ideala se spune asta ca sa se simta bine grasunicile .dar de fapt se traduce -greutate ideala= daca te ingrasi mai mult de atat " you are fucked"![]()
de exemplu eu am BMI 21,6 si sunt grasunica in talie. greutatea ideala pt mine mi-ar da un BMI de 20.( dar tot as avea un pic de slaninuta) asa ca un BMI de 18.5 la limita mai ales pt personele mignone sau cu oase mici nu e chiar ceva absurd zic eu.dar mie imi plac slabutele. ![]()
Elise ti-ai calculat bine? ce inaltime ai si ce greutate?
Elise spune:
michelle,
http://www.nhlbisupport.com/bmi_scripts/bmi_ud.pl?htc=170&kg=53&scale=metric&submit_m=Submit
Your Calculated BMI is: 18.3
si dupa aia imi apare overweight la CGI nu stiu cum ... iar la indice cik sint subnutrita
:
Normal weight = 18.5-24.9
Overweight = 25-29.9
Obesity = BMI of 30 or greater
cre' ca nu ma uit unde trebuie..... calculatoru' asta al tau ma face sau prea grasa, sau prea slaba, numa' normala nu!
Elise
Elise spune:
quote:1.70, 53 kg - ti-am scris linku' mai sus.
Originally posted by michelle7
pai ce inaltime si ce greutate ai . ca sa ne lamurim odata
Elise
michelle7 spune:
pai si cum nu esti slaba?
pai la inaltimea asta trebuie sa ai 90-60-90 . esti mai slaba ca si kate moss.
Elise spune:
iti spun io ca nu sint slaba, da' nu-s nici de overweight cum scrie ala acolo! ![]()
Elise
edit: cik "See "Assessing Your Risk" for the health risks associated with overweight and obesity, as well as BMI limitations. "
michelle7 spune:
pai daca nu esti slaba inseamna ca nu ai 1.70. ca doar manechinele care sunt scandura au diferenta de 20 intre inaltime si greutatea adica la 1.70 ar avea 50 kg. Eu am o amica care e cu cativa cm buni mai mica ca si mine ( eu am 1,68 ) si ea zice ca are 1,70 asa ca orice-i posibil. Oricum pe tine te cred ca ai 1,70 ca amica mea nu cred ca reusea sa faca Einstein puzzle-ul in juma de ora![]()
Elise spune:
depinde de conformatie, nu e o regula.
eu daca pun 2-3 kg se aseaza... intr-un mod foarte vizibil. ![]()
asa ca nu pot sa zic ca sint slaba delok, poate doar vara, ca atunci mai dau jos.
anyway, calculatoru' ala ma trimite sa vad riscurile de sanatate legate de greutatea peste normal. O fi asa...preventiv?
Elise
michelle7 spune:
pai elise la 1,70 53 de kg e sub greutatea normala. normal ar fi sa ai 54- 55 . (cred). asa ca.....