Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10
Raspunsuri - Pagina 3
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!
fetelor !!!!!! ce vreme urata!!!iar stam in casa???????????
va tzuc si mai vin............
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
'NEATZA !!!
Mai microbistelor nu mai fiti necajite ... asta e ... consolati-va si voi ... gata ...s-a terminat ...
Azi e sarbatoare asa ca odihniti-va si nu va obositi prea tare .
Chiar daca e vreme urata sper sa nu ploua macar , ca sa putem sa ne plimbam . Daca nu , poate mergem pana la Elvira la magazin sa ne jucam pe acolo .
Mai vedem noi ce facem ...
Va pupi ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna,sunt si eu prezenta la apel.
Sunt tare suparata ca s-a stricat vremea.Sper macar sa nu ploua ca nu stiu ce o sa facem toata ziua in casa.
Noi incercam sa scapam de pampers ,dar nu stiu cand vom reusi ca devine stresant sa o pun pe olita din 5 in 5 minute .
Va pup.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
mihaela_s spune:
fetelor, azi am ramas acasa, sa ma refac! Asa ca stau la taclale cu voi putin...
claudia, cea mai buna metoda de scapat de pampers e lasatul fara scutec in casa, nu trebuie sa o pui pe olitza diin 5 in 5 minute, o stersezi...las-o sa faca pe ea, dar ii explici mereu pentru ce foloseste olita. Dupa ce va face de cateva ori pe ea, n-o certi, ii explici frumos si cu rabdare ce si cum...apoi rabdare multa, va cere! La noi a durat 3 saptamani, dar de o jumate de an nu mai are nici noaptea scutec si nu s-au intamplat decat 2 accidente. Hai succes ca nu greu! Doar rabdare muuuuulta si multi chiloti si pantalonasi de schimb!
Va pup, mai viu!
ps: la voi vrmme urata?? la noi e soare si frumos.
Aaaa, azi mergem la vaccin, ala de 2 ani jumate! Am emotii!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
claudiasabou spune:
Ce faceti fetelor pe unde sunteti?
Noi ne plimbam prin casa si nu ne gasim locul.
poze Rebeca
claudiasabou spune:
Mihaela mersi pentru incurajari si sfaturi ,si bafta la vaccin.
poze Rebeca
diplodocus spune:
prezenta si eu la apel
Dimineata am reusit sa dorm in timp ce a plecat soacra=mea, asa ca am scapat de o tura de pupici prefacuti ,cind mie imi vine sa o string de git :(
Luca doarme de la 10, asa ca ma relaxez putin..ma gindesc ce o sa fac cu el dupa ce se trezeste, daca tot asa ploua..
Fetelor, haideti sa ne intelegem cind iesim, sa nu stam 2 pe Platou si 2 la troitasi altele in fata blocului...
IOANA si Luca-Mihnea
mihaela_s spune:
Haideti la SM! E soare si frumos! Va astept cu cafelutza si ceaiul!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!!!
mama da ce active suntem.
mihaela la noi e innorat si ploa marunt.asa ca azi iar ne plimbam prin casa si cu masina.tinem pumnii pt vaccin.
ioana bine ca ai scapat de catifea si ca nu ai facut alergie.draga da ce bine poti dormi cand ai musafiri.
claudia succesc in actiunea " pa-pa pampers".
va tzuc ca fug sa-mi beau cafelutza nr 2 , dar mai vin............
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!
ura!! nu mai ploua.fug sa-i dau papica la matei si iesim putin afara.
va tzuc si mai vin............