Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ce sarbatoare e azi? oare nu pot sa bag haine la spalat?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

salutare!!!!!!

eram pe pag a doua.se poate?

am intrat sa va spun ca acuma iesim afara.

va tzuc si mai vin..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

e izvorul tamaduirii, eu zic sa lasi hainele pe maine

mihaita doarme, azi a plans foarte rau (dintii), de-abia i-am administrat ceva calmant, pentru ca el face urat cand e vorba de medicamente

si mai vin

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

fetelor, va salut!

Bianca, nici mie nu-mi place pe platou din aceleasi motive: multi biciclisti, role, etc. Daaar...eu aseara in drum spre statia betivilor am facut un ocol pe platou si m-am uitat dupa tine dar nu te-am vazut. Poate plecasei deja, nu stiu...era putina lume, dadusera deja cativa picuri...
In rest, astept si eu noul loc de joaca...
Cum zicea cineva, esti tu blonda dar ai baut mult lapte la viata ta , sari cu idei, repede.
Ma intorc la treaba, va pup.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

salutare!salutare!

elvira! am baut lapte multa da nu am asimilat CA asa ca-s "in pana de idei cand ma uit in ochii ei"( cunosti piesa?)

elutza nu spal haine, las pe maine.

fetelor noi iesim mai tarziu pe platou, asta daca nu ploua.veniti si voi?

va tzuc si mai vin.....

Mergi la inceput

fetelor iar eram pe pag a doua.se poate?

pe unde sunteti? ce treaba aveti ca doar e sarbatoare. sunteti afara cu bb-icii?

va tzuc si mai vin....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,noi am fost afara,am fost sa vizitam cresa.Mi-a lasat o impresie destul de buna.Rebeca a fost tare incantata.A luat-o doamna asistenta in grupa,copii dormeau,si i-a aratat topoganul,bicicletele si restul jucariilor.Nu a mai vrut sa plece de acolo.
Dupa ce se trezeste si papam o sa iesim afara ,nu stiu insa daca o sa ajungem pe platou.Rebecai ii place sa se joaca si in fata blocului.Se aduna o gramada de copii la nisip si topogan dupa-masa asa ca se simte destul de bine aici si ma scuteste pe mine sa o duc in brate pana pe platou.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ne intilnim la 6 pe Platou sau la troita?
ies si eu dar cred ca ajung doar p la 6,30(pina maninca Luca-daca o sa-i placa supica chioara care vreau eu sa i-o dau , si pina ajung in Centru...)
Calin e la Cluj in delegatie( l-am trimis eu si la Metro...)asa ca avem liber
Tre sa va zic de soacra-mea...a venit , NEINVITATA de nimeni, la inmormintarea matusii mele, pe care nici NU o cunostea!!!!Calin nu stia ca vine, a albit cind a vaut-o...Se plimba vesela si zimbareata!!!prin curte si se prezenta la toata lumea... a venit sa birfeasca sau ce?Apoi a venit la noi, unde ne-a adus citeva oua(si are gospodarie serioasa)..La Luca nu i-a cumparat NIMIC NICIODATA!!!
Am fost socata...Nu mi se pare normal ce a facut...Nu inteleg d c a venit la inmormintare???
Sunt eu dificila, sau credeti si voi ca nu avea ce cauta acolo?

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

salutare !salutare!!!!!!!!

mai , ioana da dificila mai esti!saraca fomeie a mers la inmormantare , pt ca a vrut sa va arate ca sufera si ea pt tine si tu o blamezi.se poate?auzi da macar ouale sunt stantate cu data ? vezi poate ai noroc si-s fierte.si ce vroiai draga sa-si taie gainile si sa-si mulga vaca pt voi? iti dai sema ce efort face ea sa le creasca si tu stai la oras sa astepti bunatati de la tzara.mai pe viitor nu o mai anuntati de evenimentele din fam , ca doar asa o puteti evita.iar, despre cadouri pt nepotel nu ma pronunt ca .....................

ioana ignor-o cat poti , trateaz-o cu indiferenta, da-i eject , fa ce crezi tu ca e mai bine pt voi.

PS 1 da ai pupat-o de bun venit?

PS 2 mai parca soacrele noastre se cunosc si se inteleg toata ziua pe net cum sa ne " streseze" si sa ne sicaneze.dar, vai saracutzele de el tocmai si-au gasit nasul.ca avem si noi un stil de-a le " toca"( la mine functioneaza betonnnnnnn indiferentza si vb direct si la subiect( ca de verb , adjectiv, adverb, substantiv, etc - nu cred ca a auzit------vedeti cate stiu, asa blonda cum sunt?)

va tzuc si mai vin............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am intrat pe aici sa va salut si sa va multumesc ca ati fost alaturi de noi in momente critice cu vorbe bune si incurajari.

Acum suntem bine, daca vreti sa cititi am scris povestea nasterii Aliciei la Discutii generale si la Nasterea unei stele.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72523&whichpage=9
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74511

Hai Zalauuuuuuuu'!!!

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput