Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
CATA si daca nu erau de firma ii foloseai pe post de mop??? Pune deasupra un abtibild Presupun ca va fi pe
Acu ma uit la poze si comentez pe rand ,ca dupa aia uit
BEE e superba TEA,ce-mi place de ea mai ales in rochitza verde,cu sapaca aia orange,ca sa nu mai zic ce fain rade! Si ce de verdeataaa....Super!
MONI care DIANA (01.01.2006)
utocatalina spune:
am uitat sa zic...sunt singurii mei pantaloni de firma si singurii in care incap, dupa blugi!
mamicuta de ciresica -PASTE 2006
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
cu gheata a incercat cineva? Hai ca ma apuca plinsul daca nu iese!
Ciresica Bianca
monica70 spune:
CATA da un google "cum se scoate guma de mestecat"
Am mai vazut inca doua printese bucalate si frumusele pe ALEXANDRA si pe CARLA MARIA (a Alinei Matei,ca mai e una ) - apropo sunt mortale pozele!
megbeng spune:
(pardon ca ma bag, intrasem sa vad ce mai zice UTO..si uite-o ca are probleme..) cata, poate cel mai indicat ar fi sa ii duci la curatatorie, sa nu distrugi materialul..cei de acolo cred ca au vazut de toate!!
utocatalina spune:
Na ca am gasit...uite ca o incerc si pe asta..." .De pe haine- baga articolul de imbracaminte in congelator si dupa cateva ore,incearca sa razui guma inghetata."...cred ca m-am dilit de tot cu trainnigul la congelator!
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Era sa-i bag cu tot cu bani!Acum daca nu iese macar o sa-mi pun la pastrare, ca-l inghet!
Ciresica Bianca
monica70 spune:
CATA ai loc?
Am bagat nasu, si pe la Razvan,Marcolino si Mario.
Mario se vede ca papa de mama focului ca s-a bucalat en-gros!Si seamana tot mai bine cu tine Irina,pe cum creste!
De Marco saracu' ca sa mai zic,iar il face ma-sa vierme,broasca sau calugaritza GIOVA cum poti alapta ditamai flacaul in picioare,ca eu abia pot tine molusca (sa ma asortez cu viermele ) de 5 kg cand o alaptez in fund,ca-mi rupe mana! Acu noroc pe tine ca el in 3 minute a terminat,nu? Apropo,esti sechestrata la Alba inca,nu?
IOANA cand pui poze noi cu Ravan?
Sa vad cat mai pot viziona,ca parca vad ca imediat se trezeste Diana.A picat plimbarea din seara asta,ca bate un vant puernic,e plin de praf,sta sa ploua....Daca stiam ieseam mai devreme,dar era ghita la ultima tura de sapat,pana s-a intoors,pana la mancat....asta e! Bine ca a mai dormit mandra juma de ora cu mine in pat,dupa aia a adormit-o el cu...caruselul,tot strigand la el pana a aterizat in somn
mirela10 spune:
uf,iar imi face probleme cu parola..
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
I-am vazut si pe TIBERIU (cu gagica si cu ursu ) si pe NICOLAS al munte si nu numai!
MIRELA cum esti? Dar Dani! Sper ca e mai bine!