Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
mirela10 spune:
fetele eu inca mai traiesc ,desi parca as fi pe alta lume...am un program infernal,am niste cearcane pana la buric,cu iulian m-am vazut in ultimul timp cate doua ore maxim pe zi,iar cu dani nu-mi ajunge timpul sa-l pupacesc cand vin acasa...
ma trezesc la 4.30/5.00,plec la5.45,vin pe la 17.00,mai fac curat,baie lui dani,stau cu el,pe la22.00sunt in pat,la 12.30se scoala dani pana la 1.00,pe la4.00il apuca colicii....
a aruncat tot laptele care il aveam la congelator,pt ca mi s-a parut ca l-a durut burta si mai rau cand i-am dat(mama saraca e numai cu el in bratze...),aveam o cutie de lapte de la nestle(hipoalergenic)si l-a refuzat total,asa ca i-a cumparat iulian altul(18euroi cutia).si i-am luat si cereale cu bifidus esensis(pt o buna digestie)si ii pune cate o lingurita deocamdata in biibe...ma mai mulg la munca,dar pana ajung acasa,se incalzeste laptele si-l arunc.oriccum a amai scazut productia....
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
utocatalina spune:
Monica mi-am gasit loc..si oricum daca nu aveam lo aruncam toata carnea, doar sa intre...ca doar carne mai cumpar, dar trainning la pretul asta nici gind!Tineti-mi pumnii sa nu devina blugii singurii mei pantaloni!, ca altfel trebuie sa o plimb in toaleta de botez!A..si daca vrei sa o ingrasi pe Diana, ceea ce nu-i cazul, baga cereale la greu!Bia le adora, dar ii dau numai 1 data pe zi..o lingurita la 30 ml si i le dau cu lingurita..adora sa pape cu lingurita si incearca sa si-o vire pina in git!
mamicuta de ciresica -PASTE 2006
Ciresica Bianca
monica70 spune:
CATA apropo de pantaloni,azi mi-am luat pe mine blugii la care nu le puteam inchide fermoarul acum doua saptamani (marimea 29)
Dar oricum e clar ca m-am latit in solduri (ca parca nu erau suficient de late ). Cu kg cred ca tot cca 58 sunt,am si uitat sa ma mai cantaresc
MONI care DIANA (01.01.2006)
utocatalina spune:
Mirela imi pare rau ca ai un program infernal..si Bia a refuzat laptele de la congelator, dar nu stiu de ce...noroc ca eu nu aveam decit 2 recipiente...mai am acum numai 100, dar nu cred ca mai incerc sa i-l dau...tot asa, a durut-o tare burta de la ala cind i-am dat!
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
In 29 intram cind eram fata mare...acum in 31!
Ciresica Bianca
mirela10 spune:
MONI,multa sanatate,si pupicei frumoasei di
TELINDA,stati la aer curat,ce bine
ANAM,azi m-am asezat curajoasa sa conduc si s-au spart toti de ras ca in loc sa mearga masina inainte o lua la vale(eram in panta si eu nu dadeam drumul la ambreiaj),eram asa de obosita ca nu stiam ce fac....oricum mi-e frica de masina si am de trei ani permis
CATA,faza tare cu congelatul banilor
BEE,ce bine ca adoarme ana singurica,se mai intampla si minuni
DENISA SI MARAKI,CUSCRELOR
PISOI,MARCH,URSOAICA,NICO,CRISU,ANASEBE
ASTERY,CE FACE RAZVANELUL?SI MULTA SANATATE
FLORININI,bafta la doctor
ALINA,ce-ti mai face piciorul,e mai bine?la fratelo geaman
IRINA,la gogosarul simpatic
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Bee spune:
Micio, de obicei fata mea adoarme in brate leganata. Si faza e ca pana sa-i iau CD cu muzica+ pasarele, chiar ii cantam pana-mi pierdeam vocea. . Si cate o ora imi lua, poate si mai mult daca aveam ghinion. La ora actuala, seara urla intre 15-30 minute, in brate evident, dupa care maraie si la urma adoarme. Deci daca avem noroc 30-40 minute in brate. Astazi de exemplu ave, deja 40 de minute cu ea in brate si nu doarme.. Ziua in general doarme iepureste, cate jumate de ora si o legan mai putin pana sa adoarma. SI vezi ca fetele care dau cereale la bebei (inclusiv eu) au cam intarcat copiii si folosesc lapte praf. La restul diversificarea mai tarziu.
Moni, multam de aprecieri. Mi-am scos parleala cu pozele, ca n-am mai pus demult.
monica70 spune:
Si pe Diana a mai durut-o putin burta dupa laptele congelat (in primele zile),dar explicatia,cel putin la mine, e ca eu mulgeam primul lapte,cel mai subtire,care dupa cum zicea careva pe aici da colicii.Dar acum nu mai are probleme cu el,poate din cauza ca au trecut colicii.Acum o mai doare burta dupa sucul de mar cateodata,(mai ales cand e baut prea devreme inainte sau dupa lapte) pana vine kk . Mai am la congelator doar vreo 5-6 pahare de 100 ml! Deci fix pentru saptamana viitoare Chestia e ca acum mulg tot 100 ml pe zi,ca si cand puneam la congelator. Ca sa acopar problema,ar trebui sa scot de pe acum 200 ml pe zi.N-ar fi bai,ca lapte ar mai fi,cu cheful stau mai prost
MONI care DIANA (01.01.2006)
utocatalina spune:
Ana super cu bandana si palarie portocalie...si nu e fioroasa deloc!
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Vizionat si pe Carla Maria Matei...imi place mult in cadita...Monica, cred ca ai nevoie de un stimulent pentru muls..eu as mulge, dar ce? Ca eu nu mai am decit noaptea mai suge si ea in somn citeva guri!Bune si alea..oricum am alaptat mai mult decit speram!
Ciresica Bianca