Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Vai mai Deea, felicitari! Ce-ai crescut.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Buna sunt o viitoare mamica in 31 de saptamani si va rog sa-mi sugerati o carte sau niste carti despre cresterea copiilor pe care poate mama mea sa mi le trimita din Romania. Mi-ar fi mult mai simplu decat sa citesc intr-o limba straina, mai ales cand sunt stresata.Si fara mama langa mine!!!!!!!!!
Multumesc,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

LunaNoua eu ii dau cu tetina de hrana groasa si in 10 min e gata biberonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mihaela Eu ma mai ghidez dupa Dr. Spock Ingrijirea sugarului si copilului si Mama si copilul de Emil si Herta Capraru. Dar ca sa fiu sincera cand nu stiu ceva prefer sa intru pe forum sa ma sfatuiesc cu fetele. Aici am gasit cele mai bune solutii.

Nastere usoara!

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu Mama si Copilul de CApraru si Dr.Spock.
Crisu, n-am vrut sa zic o prostie cand am zis de 11 linguri ca mi se pare mult. Stiu ca asa scrie pe ambalaj, dar eu ii dau mult mai putin. Practic ii ingros putin laptele si o ajut sa faca kk cu portia asta. Pai la asha o portie de cereale, nu e de mirare ca mananca lapte mai putin, cum te plangeai tu. Si nici nu e de mirare ca se foieste noaptea. Pai la cantitatea insignifianta de cereale pe care i-o dau eu si tot face fata gaze de-i paraie funduletul. Eu vreau peste o sapt doua sa-i dau supa groasa de zarzavat si mar ras in care sa-i pun o lingura doua de cereale. Ca pediatra mea nu ma sfatuia sa-i dau nici cereale la 4 luni, daca nu era fata slabutza.
Fetelor, record, fata mea a tras pe dreapta singurica!. Am pus-o in pat cu suzeta, caruselul si un iepurash mare de plush si vad ca nu mai mishca in front. Asta dupa ce am fost la cumparaturi cu marsupiul si ne-am uitat curioase in toate directiile pana am obosit. Uffffff ce bine e asha!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Crisu nu te supara ca am intrebat dar nu am zis_o ca pe repros . Te_am intrebat pentru ca am vazut ca difera de la tara la tara. Si pe Denisa am auzit_o ca da pasta cerealele si de aici deduc ca nu e vorba de aceeasi concentratie. Si in Romania la fel am vazut ca se fac si cu apa si cu multe masuri. Eu aici am de la Nestle sau Bledina nu mai stiu si spune 4 masuri la 180 de ml parca si 5 la 210 iar cutia are 250 deci fac din ea o gramada de timp, insa e adevarat ca nu iese pastos. Dar a m intrebat de curiozitate mai ales ca vin si eu in vvacanta peste o luna si sa stiu dc iau de aici sau de acolo. Insa ce vroiam sa zic e ca din ce am citit pe forum e ca pasta asta facuta din cereale se da in cantitati mici nu mari adica cateva lingurite. Acum sa nu vorbesc prostii ca habar nu am. Oricum fiecare facem cum vrem si cum stim si chiar vroiam sa subliniez ca nu am vazut divergente sau "impunsaturi" pe teme de astea si chiar ma bucur ca ne respectam una pe alta....deci suntem niste mamici de ...mamici.
Pupici la toate ca las generatia batrana la calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Mihaela eu tot cu Dr. Spock, mi-a facut comanda o prietena pe net , apoi mi-a trimis cartile prin posta, iti dau adresa editurii daca vrei sa te ghidezi : http://www.all.ro/default.asp?ecdl=52
Bee, de obicei cum adoarme fata ta, ca al meu se uita la maini pe toate partile si adoarme, sa nu spui ca trebuie sa-i canti o ora sa adoarma?

Oana si Eduard (19 ian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

cum iese guma de pe pantalonii de fis...? sunt disperata!

mamicuta de ciresica -PASTE 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA daca obtii si la asta raspuns pe DC suntem tari
Eu am o idee,da cu fierul de calcat pe partea opusa ,poate se topeste si pica: daca distrugi materialul ma gasesti la Arad

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

pai trebuie ca sunt de firma...am luat guma de pe banca in parc...mama masii!

mamicuta de ciresica -PASTE 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput