Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina deci ne luam de mana cu papatul...eu folosesc cereale de la Milupa si pun la 170 ml / 4 masuri .Nu stiu Crisu ce foloseste dar daca as pune atatea masuri ar iesi mamaliga Masurile sant de la laptele praf.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Eu ii dau Bebelac. Si conform modului de preparare scris pe cutie, 45gr sunt echivalente cu 11 masuri (de lapte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Teolinda, deci golanasul te seaca de energie! Bravo lui! Mai spune-ne si noua ce-i dai sa pape si ce parere are el.
Irina, deci tatal tau a acaparat PC-ul, de asta nu mai esti prezenta mereu.
Deea, nenea kinetoterapeutul cel intelept a fost si cel care a spus ca Ana are parapareza, de eu am luat-o razna. Si nici acum nu mi-e in clar, are sau n-are, ca eu n-am mai avut curaj sa intreb de el ceva. Astept sa-si dea doctorii cu parerea.
Crisu, vezi ca mainile in gurita nu-s neaparat semn de foame. A mea sta cu mainile in gura non stop, daca nu are suzeta sau altceva in gura (vreo jucarie). Au ei bebeii faze din astea. Cred ca la voi abia a inceput. Si mi se pare enom 11 masuri de cereale.
Denisa, si spor la multele activitati pe care le ai! Cand veniti in Rom?
EU acum am oleaca de timp ca fii-mea smotoceste un iepurash. Adica il imbratiseaza si-l gusta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Deea, 2 linguri= masuri de lapte. SI mi se pare suficient de grosut.
Aha, deci inapetenta Anei mele o fi plictiseala. Cred ca nu-i plac tetinele care curg incet! Sigur asta o fi. Le schimb, gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Ciao!
Alina misto visul, am avut si eu unul asemanator dar un pic mai bland, eram mai multe mamici de pe forum si trebuia sa facem cu randul, cate o noapte aveam grija si de alt bebe sa putem sa dormim cate o noapte intreaga, iar eu trebuia sa stau cu Diana Monicai si toata noaptea a vomat tot ce-a mancat si nu stiam daca s-o trezesc sau nu pe Monica, numai tampenii. Eu am facut o pauza de vitamine, ca prea m-am ingrasat in timpul sarcinii, acum sa vedem cum rezist cu alaptatul asta, momentam iau doar fier.
Crisu eu ii dau lui bebe ceai de fenicul, ca asa l-am invatat de la 3 saptamani ca cica e bun pt eliminat gazele intestinale si acum s-a obijnuit cu el.Iar cantitatea cica sa nu depaseasca 120 ml in 24 de ore (asa sriu astia prin carti).
Fetele care alaptati, cu ce faceti cerealele pt bebelusi, ca eu sunt pe alaturi, mulgeti si ii dati din bibe sau cu lapte praf?
fetele si bebeii!

Mergi la inceput

In legatura cu cerealele...eu respect ce scrie pe cutie : 45 gr la 160 ml apa. 3 linguri nu inseamna in nic un caz atat pt ca am cantarit. Prima oara am facut si eu cu 3 linguri si la 2 ore urla de foame. Iar la 45 gr(11 masuri lapte) iese intr-adevar o pasta si cred ca intr-adevar este ceea ce trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Aoleu fetelor, o sa visez la noapte numai cereale, linguri, lingurite, mililitri . Eu nu inteleg prea multe din ce spuneti voi ca nu am inceput diversificarea. Dar citesc si ma stradui sa bag la cap ceva.

Eu nu ii dau ceai copilului. Umblu cu un biberon cu apa plata si vorba Irinei, cand mi se pare ca ii e sete ii dau sa suga (acasa ii dau cu lingurita). Nu stie el ce ii dau, dar o gura, doua tot bea.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Si inca ceva. Pe cutie se specifica 6 portii. La gramajul cutiei de 250 gr intr-adevar ies 6 portii dupa cum le pregatesc eu, si sunt mai mult decat convinsa ca le fac asa cum trebuie. Dar fiecare face asa cum considera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Crisu, ai dreptate, nu se vad 3 masuri de cereale. La 11 masuri zici ca se face pasta? in cazul asta trebuie dat cu lingurita. Eu nu prea am rabdare... ca moaca rade daca ii dau ceva mai consistent cu lingurita. Deschide gurita, si cand simpte ca e ceva mai grosut... se hlizeste in loc sa pape Eh...mai si inghite, dar dureaza mult procedeul. La noi masa dureaza de obicei 10-15 min. Nu am rabdare sa stau prea mult ... Dar macar stiu cat ar trebui sa fie proportia apa/cereale, si o respect pe aia, completant cu laptic restul sa fie mai diluata pentru bibe. Multumesc

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

WOW !!!! M-am maturizat ! Nu mai copilaresc

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput