Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
irinadum spune:
Teolinda bine ca ai mai dat un semn de viata si ca papanasule cuminte. Poze cand?
Cata si eu zic fara coc ca cine stie ce iese ( eu am patitt_o si nu aveam asamare parul ca tine... de era ora 19 in seara de revelion si eu ma spalam pe cap ca mi_a zis Marian ca seman cu bunica_sa). Eu zic bucle ca iti sta mai bine cu el ondulat. Bia e o dulcica si a luat frumos in greutate .
Denisa ce mai face Emma ? Nu am reusit sa iti raspund pe mess ca mai tot timpul e taicamiu la pc ...deci...
Monica vad ca treaba ...treaba...dar tot ai timp si pt noi. Ce mai face nora mea draga?
Ioana nu te mai supara ca Razvanel are mai putine kg ca nu trebuie sa compari cu restul de varsta lui . Fiecare are ritmul lui de crestere, important e sa fie sanatosi. Si el este ceea ce e mai important inainte de toate.
Kiki cand mai poti mai intra si mai zi ceva.
Ana cu ce te mai lauzi dulce?
Mirela sper ca ai reusit sa te acomodezi cu programul . Pupici lui Dani.
Bee sper sa o tina pe printesa pofta de mancare tot timpul si lasa ca ai sa vezi cum vine ea din urma.
Crisu eu nu ii dau ceai pentru ca nu vrea asa ca mai nou ii mai dau si un pic de apa plata intre mese cand mi se pare mie ca ii e sete.
Maraki si al meu la fel face dimineata si seara e ok dar in rest cam chinuiala cu laptele ...dar dc ii arat linguritza sare din scaun de bucurie asa ca il mai pacalesc cu una cu alta.Eu inca ii dau tot la borcanase adica si supa si piureruri .
Alina am trecut datele sa stii ca erau trecute de mult dar am uitat sa trimit salvarea pe site. Frumos foc Ayan si cel mai grasanel dc nu ma insel.
Deea mie pediatra mi_a zis ca dc vrea sa se ridice in fund sau da sa se ridice o face pentru ca e pregatit si sa il las cate putin atata timp cat nu oboseste . Sau sa il pun intr_un balansoar sau carutz sau orice inclinat la 45 .
Daniela treci la raport ca ai mutat calc in camera lui Ioana deci ...haide.
Anasebe pupici lui Tibberiu.
Pupici si la restul fetelor pe care nu le_am enumerat dar eu imi aduc aminte doar ce imi aparepe pagina in care scriu asa ca din urma....dar recuperez eu .
Mario doarme acum ca a papat un borcan de 200 gr de morcov cu porumb ( ca sa vezi ce combinatii) si asteptam sa se trezeasca sa ne jucam un pic.
Hai Steaua
Crisu23 spune:
LunaNoua si eu tot Bebelac ii dau. Prima oara am facut cu 3 linguri cum spun ei...si la 2 ore dupa urla de foame. Iar acum ii fac cu 11 masuri de lapte, care inseamna 45gr. si vad ca este in regula. Singura problema care o am este ca aseara i-am dat cereale si la 4 a papat iar 50ml laptic. Iar cand ii dadeam seara laptic nu pateam asa.
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...azi toata ziua a dat-o afara pe suzi din guritza si si-a bagat manutzele. Si voi patiti la fel?
LunaNoua spune:
Crisu, noi nu papam suzi . Daria baga degetelul in gura doar cand e foame. Si imi convine, ca stiu care e semnalul de masa si nu plange. Deci pui 11 masuri de laptic si cata apa ?
Eu incer sa evit sa ii dau seara cereale. Ma gandesc eu ca nici eu nu am somnul usor daca mananc mai consistent seara. Bebe de ce ar fi diferita? Eu seara ii dau tot laptic, si doarme de la 10 la 6.
Ceai .. ii dau cand o vad mai incalzita, mai maraita, etc...Deci...cand vrea ea. Ii dau ceai instant Milutee. I-am mai facut si eu ceai de tei, indulcit cu zahar brun fiert.
Acum am vazut ca exista si lactoza si fructoza cu care se poate indulci ceaiul pentru a evita consumul de zahar.
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
monica70 spune:
Si noi avem bibe de la ANGEL (pentru ceai) si Primii Pasi si n-a refuzat niciodata nimic cu ele,spre deosebire de greva de la tzatza!
Acu am tras un cercef pe-o mana si fac pe fantoma urlatoare
Ce mai rade!
MONI care DIANA (01.01.2006)
teolinda spune:
Deea marfa biberonul... si mai ales freza Dariei. E o super dulce.
IRINA ce zici tu de papanas cuminte? S-a facut un golanel. Acum il tin pe picoarele mele si e fascinat de taste. Acum il scot iar in curte la albinute.Am pus pozele acum de la munte.Doar cateva.
Fug cu papanasul la joaca ca nu mai rezista, incerc diseara sa mai intru desi am si masaj
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Crisu23 spune:
150ml apa + 11masuri cereale. sa nu pui apa fierbinte ca se face cocoloase. Pregatesti la temperatura la care se poate bea.
irinadum spune:
Ce cereale aveti voi fetelor ca aici eu pun la 210 de lapte 4 lingurite. Si asta ca asa scrie . Or fi mai concentrate ca altfel nu imi explic.
Bee spune:
Deea, eu pun acum 2 linguri cereale la 150 ml lapte. Inainte puneam 1 lingura, dar doctorita mi-a spus sa-i pun lejer 2. MUltam pt informatiile despre tetine. O sa mai incerc, desi noi folosim cu drag Avent de toate felurile.
Crisu, daca micuta ta s-a foit si a vrut papa si la 4 dimineata, se poate sa fi avut probleme cu digestia, de la cereale. Mai bine i le muti pe la masa de pranz, sa nu-i pice greu seara. Chestia cu " dau cereale seara sa nu se trezeasca peste noapte" nu e intotdeauna valabila. SUnt unii bebei carora nu le pica bine noaptea.
LunaNoua spune:
Teolinda, ce-am mai ras cu rugaciunea papanasului . Vad ca i-a priit aerul de la munte. Mai tot timpul a dormit
Pozele puiutei
LunaNoua spune:
Bee, pui 2 linguri, nu lingurite, da? Din alea cu cre mancom noi ciorba? Avem si noi din alea de Avent. Asa de incet curge din alea ... ca pe mandra o apuca rasul cand am incercat sa ii dau. Cica: "ce-s chestiile astea care nu picura??? "
Irina. poi pe ambalaj scria ceva 3 lingurite la 150ml. Dar nu stiu sigur ca am aruncat cutia . Iar acum .. 3 lingurite...nu e o cantitate foarte precisa. Poa sa fie mai mari, mai mici, mai cu varf... Bulversare mare !!!!
Pozele puiutei