Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, eu am ce am cu antibioticele. MAi incerca si tu cu paracetamol pt dureri de cap si leacuri babesti, ca ampicilina asta pare cam apa de ploaie si nu are sens sa i-o dai si Dianei prin laptic. Am si eu asha o sinuzita rebela care ma chinuie cand mi-e lumea mai draga, dar n-am mai servit-o cu antibiotic de ani buni. NU prea am incredere in doctorii care din te miri ce hop cu antibiotic.
Maraki, pai daca l-ai invatat pe Angelo de mic cu lingurita, te mai miri ca nu vrea biberonul? Cred ca o sa muncesti nu gluma cu alimentatul cu lingurita. Problema e ca pana la un an, daca nu mai mult bebeii trebuie sa bea mult laptic si lapticul cu lingurita e durere mare!. Poate o sa incerci in curand cu vreo canita din aceea speciala (minune). Si eu am observat ceva tare interesant: din biberoanele fiziologice pe care le am eu, care au asha gauri mici, fata trage ce trege si se plictiseste si nu mai vrea. EI in schimb cand ii dau cerealele cu lapte cu tetina cu gaura mai mare, le haleste in 5 minute! Clar trebuie sa maresc gaurile la tetine.
Catalina, eu ti-ash fi zis sa-ti lasi parul in vant, ca prea-i frumos.Acum, poti fi comoda in restul timpului (desi am vazut ca tu ai mai mereu parul pe spate lasat liber), dar la botez tu trebuie sa fi cea mai cea dupa Bia.
Moni, vad ca nu te lasi cu netul: cum vii acasa cu tzushti pe net.
March, chiar asha, Robert a plecat, bunica sta cu fata in brate, curat are cine sa faca, tu unde esti? Mai da-ne raportul cu Ioana ta!
Alina, cred ca tu cu Ana mea te-ai descurca de minune, ca si ea e o rasfatata ca si Ayan! Numai in brate vrea, numai atentie maxima si eu nu am timp de nimic. Doar ca ea doarme singurica in patutul ei si in curand o vom trece si in camera ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua mamici!

M-am laudat degeaba ca am net pt ca defapt nu am timp de el. Pai daca dupa ce ma trezesc dimineata pe la 8 trebuie sa pregatesc papica de la ora 10 si sa stau si cu papanasul care e dependent de mine. Ii place sa se zbenguie si sa il pupacesc iar el sa rada in hohote. Apropos de hohote felicitari mamicilor pt bebenacii care au inceput sa se hlizeasca; de-acum stimulati-i permanent ca veti avea parte de adevarate cascade de hohote de ras.O sa fiti topite.

Pana ma mai invartesc un pic sa dau o matura prin curte si sa hranesc "daimanezu'"... hop se face ora pranzului.. iar papica, iar joaca.. mai iesim afara in curte , in carut, il plimb putin sa adoarma. Trebuie sa il supraveghez de si alte insecte care ii dau tarcoale si-asa trece frateeee ziua.

Asa... si noi avem pufuleti la "zona rusinoasa" si un pic de mustcioara.. desi el e brunet pufii sunt blonzi. Noi nu mai protestam in masina la stop, bietul copil s-a obisnuit la cat il car eu de una singura prin tot orasul. Uneori se plictiseste si incepe sa se jeleasca. Acum ii pun in brate un ratoi cu puiul cam de 30cm inaltime si se uita la ala iar eu il apas cand si cand pe aripa sa ii macane.. iar el adoarme uitandu-se la el. Asta numai cand plec de-acasa .. cand ma intorc spre casa de pe drumuri... e suparat rau imi vine sa ma las pagubasa si sa nu mai plec niciunde.

Astazi l-am pus prima data in scaunul de masa(Polly) pe treapta a 2-a la spatar... si sta f. bine in fundulet in el.. chiar e fericit cand il pun acolo si asa reusesc si eu sa il conving sa pape tot.

Am vazut pozele CATALINEI-Bia e o dulce iar tu se pare ca ai tinyt cura pe blat. Sper sa iti gasesti o solutie pt aranjatul parului, stiu ca e dificil cu parul lung iar un coc cred ca la cat par ai tu ar iesi destul de mare. Imposibil sa nu ai tu o stilista priceputa si cu gust.

ANASEBE- petrecere frumoasa la botez. Bine ai facut ca ai trimis din bagaje inainte. Si noi pt un week-end la munte de Paste(de vineri pana luni) nu-ti spun cate bagaje s-au strans. Noroc ca nu am luat si cadita. L-am bagat pe Nicolas la chiuveta desi a fost tare suparat iar la cap nici nu am avut cum sa ii fac baie.

ALINA- vorba Monicai... ala a fost cosmar in toata regula. Bine ca te-ai trezit cu bine si nu ai lesinat de spaima, in vis.
Eu am mai luat o cutie de materna dar am uitat-o la bloc deci iti dai seama ce luam din ea. Parul imi cade destul.. chiar l-am mai scurtat.

Fetelor scuze ca nu va numesc pe toate, fug sa vad pozele voastre ca nu am vazut de f multa vreme si sa pun poze noi si cu papanasul la munte.

Pupicei la toate mamicile si la toti bebenaciiiii!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

BEE la fel patesc si eu. Am biberoane de la NUK. Se intampla ca la o masa de lapte sa stau si o ora....Prima jumatate o mananca super bine, dar pe urma...mai dormim, mai ne uitam pe pereti, ne mai plictisim. Iar cerealele...in 10 min.Eu ieri i-am dat pt prima oara cereale la masa de seara si s-a cam agitat peste noapte, ba la 4 chiar a mancat putin. Posibil sa nu se fi saturat?Mie nu mi s-a mai trezit noaptea sa pape de nu mai tin minte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Petrecerea de botez o facem la pensiunea Mara (cum intri in Cheia pe dreapta, daca stii zona).

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee- pupicei Anei si nu te stresa cu mincatul,ca is va da ea drumul, itzi spun ca si Emma e lenesa la mincat, e adevarat ca papa 5 mese pe zi a cate 170-180 ml dar dureaza in fericitul caz 35 de min si n majoritatea timpului 1h, asa ca , avantaje si dezavantaje..
Pup toate fetele!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANASEBE-petrecere frumoasa la botez si sa nu plinga la baitza-pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bee, multumesc de incurajare . Chiar nu stiam cum sa rezolv dilema, ca Daria a inceput sa cam vrea sa sta in fundulet. Mai ales in carucior. Daca o scot cu caruciorul afara si ii reglez spatarul la 45 grade, ea sta tot drumul fortata facand "abdomene". Nu pune deloc capul jos. Bineinteles ca oboseste si se maraie, si atunci o pun in fundulet. Ii indes o paturica in jurul ei sa nu se loveasca de marginile de plastic.. si asa ... sta printesa multumita. Ce bine ca mai sunt si doctori care nu te baga in panica. Sa te tii de nenea asta, ca imi place de el

Moni, si eu sunt contra antibioticelor. Ti-as recomanda tratament homeopat. Trebuie sa fie si pe la voi un medic homeopat. Poate cauti pe internet. Eu am descoperit de curand beneficiile medicamenteleor homeopate. Stiti ca eu am avut probleme grave la sfarsitul sarcinii, si nici dupa nastere nu mi-au trecut. Pana am fost la o tanti medic homeopat si am papat bulinute. Acum am tensiunea f buna, picioare desumflate, energie. As vrea sa merg acum la ea sa imi prescrie un tratament pentru slabit.

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Fetele cu cerealele (hihi, ce fel suna) ce concentratie puneti la cereale? Eu ii dau bebelac, ii plac f mult, dar niciodata nu stiu daca am pus deajuns. Si mie mi se pare ca nu se prea satura cu cereale.

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE chiar nu stiu ce sa fac,am trecut prin fazele miere de albine,ceai,Voseptol,apa cu sare,Strepsils,Paracetamol
Iar ampicilina eu am luat si in sarcina...mi-au dat la spital cand aveam febra mare,au zis ca-i permisa. Acu mai trag azi asa cu porcariile ce mi le-a dat acum (Plantusin si Bioparox )si daca nici maine nu-mi trece cata de cat,trec la antibiotice.Eu stiu ca de cand sunt, cand ma apuca gatul nu prea scap fara ele Poate pentru ca am amigdalele scoase?
Iar cu netul...a trebuit s-o adorm pe Diana si melodia ei de nani e in PC Si daca tot l-am aprins... evident ca dupa fix hjuma de ora s-a trezit
Trecem la joaca!
la toata lumea!
Poate reusesc sa vad si eu ceva poze in seara asta....

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Bee, eu folosesc tetina de la nuk, pentru sticla lata, size 2, gaura M. Ar papa si cu size 1, dar o cam scapa din gurita si inghite aer. Asa cu size 2 o prinde si o tine bine in gurita. Laptele cu cereale il papa cu size 1 gaura L (aia in cruce). Noi cu astea dam randamentul maxim Ah, si am mai gasit mai nou niste bibe taaaaaare dragute, Angel. Au tetina de silicon, manere si capac care lumineaza in intuneric . Mandra mea nu a acceptat niciodata decat tetinele de la nuk, alea tesite, si tare mi-a fost mirarea ca a acceptat si tetina asta de silicon de la bibe cu manere Angel.

uite aici poza cu biberontul Angel. Ah. Si a costat doar 5 RoN
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=549468852&photoID=2720422360086274551&security=LYcVVd

Pozele puiutei

Mergi la inceput