Clubul nurorilor (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Andreea, toate belelele s-au adunat la tine? Mai da si la altii, la soacrele albastre in special
si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mai Andreiule...zau asa, ai un "noroc" la faze d'asteaaaaa...Of, of...bine ca s-a terminat cu bine!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Lavinia
am sa incerc sa te ajut stiu pe cineva expert in probleme personal dar acum are un examen si de-abia maine pot suna.
daca mai poti astepta ok-discutam maine dimineata.

Andreea mama dar cam multe probleme-sa speram ca acum s-au dus toate problemele si o sa urmeze numai lucruri bune si frumoase-incearca sa ne te mai sperii ca face rau bb -ii transmiti toate emotiile si starile tale- si apropos parintii nu te pot ajuta cu cele necesare la spital sotului? ca sa te poti odihni mai mult pentru bebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

Lavinia
am sa incerc sa te ajut stiu pe cineva expert in probleme personal dar acum are un examen si de-abia maine pot suna.
daca mai poti astepta ok-discutam maine dimineata.

bunicuta sarut mana de ajutor, dar eu diseara tre sa vb cu ea sa ii spun ce am hotarat, ca de luni are nevoie sa merg!! multumesc frumos!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Am aterizat si eu, sa nu ma trageti de urechi ca am fost lenesa! Efectiv m-am odihnit zilele astea. Doar plimbari in 3 si mancat si somnic. Nu ne-am vazut decat Duminica cu niste prieteni si atat. Cu socrela nu ne-am putut vedea ca au fost plecati "en voyage". Asa ca a fost foarte bine ne-am distrat in 3 si va spun sincer ca aveam nevoie de asa ceva. Ieri am lucrat dar net-ul n-a prea mers, abia am reusit sa citesc ce-ati mai scris cand sa scriu si eu....asa ca m-am plictisit de moarte pe-aici pe la servici. Vad ca azi e mai bine am f. multa treaba.
Andreea imi pare bine ca sotul tau raspunde la tratament, iar problema cu liftul mi s-a intamplat si mie de cateodata mi-e si frica sa ma mai urc in el - sunt antice si vad ca nimeni nu se sesizeaza ca sunt niste relicve lifturile astea ale noastre.
Sun esti de nota 10! Cum reusesti sa te trezesti asa dimineata?
Fanna bune pilde, oricum esti grozava, mereu scrii cate ceva frumos sau haios. Imi plac bancurile tale!
Flavia cam neplacuta situatia dar daca ai intrat in hora trebuie sa joci! Te prefaci si tu ca nu observi cum se uita la tine si ii tot povestesti de sotul tau. Eu asa fac cand dau de cate unul care vrea sa se dea pe langa mine sau cand am parte de o situatie mai delicata.
Pupici si pentru celelalte norici!
Vroiam sa zic mai multe dar vad ca imi vine un client!
Revin!

Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

Andreea mama dar cam multe probleme-sa speram ca acum s-au dus toate problemele si o sa urmeze numai lucruri bune si frumoase-incearca sa ne te mai sperii ca face rau bb -ii transmiti toate emotiile si starile tale- si apropos parintii nu te pot ajuta cu cele necesare la spital sotului? ca sa te poti odihni mai mult pentru bebita.

Parintii ma ajuta, si de cate ori pot vin cu mine la iubi la spital. Pt. Paste eu nu am facut acasa decat niste chiftelute. In rest totul am adus gata facut de la mama. Supa, salata beuf, drob, cozonac si oua rosii. Totul mi-a facut ea. Sunt suparati putin ca nu am vrut sa dorm la ei cat e iubi in spital, dar acasa la mine ma pot odihni mai bine. Din pacater saptamana asta mama lucreaza in schimbul 2, iar tata nu ma poate duce la iubi cu masina ca e in situatie... Face servicii peste servicii si e si el foarte obosit. Cu inundatiile astea, desi la noi deocamdata nu e nimic deosebit.
Legat de ghinioane...pai daca e sa am, atunci toate se aduna la mine. Si se tin lant, din pacate. Dar dupa ce iese iubi din spital chem preotul si vrem sa sfintim casa. Ajung sa o cred pe mama ca ceva e totusi in casa de s-au adunat atatea (zice ca poate ni s-a pus ceva si de aia ne merge asa prost in ultima vreme... referire la fosta lui si la baiat). Eu nu cred in chestii de-astea, dar acuma sunt speriata rau. Sper sa nu mai urmeze nimic, ca m-am saturat. Vreau sa imi reiau viata normala dinainte. Luna asta a fost un cosmar.
M-a sunat iubi si mi-a spus ca doar pt seara asta mai au sa ii dea augumentin. Nu mai au in farmacia spitaluilui nici o doza. Poate maine il lasa acasa. Dar doctorita, desi e foarte buna in meseria ei, e tare sucita. Nu reusesti sa scoti de la ea mai mult decat vrea sa iti spuna. Nu a zis nimic de lasat acasa. Dar eu sper.

Andreea 24+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Vad ca am ramas singura pe aici. Va pup si fug la medicul de familie pt controlul periodic. Sper sa fie totul in regula. Si sa nu ma trimita la spital cu tensiunea mare (azi am baut un litru de cola ca sa pot sta treaza )

Andreea 24+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Lavinia imi pare rau ca nu poti astepta dar intreaba eventual la minister telefonic poate afli ceva.

Andreea -nu fii speriata -e buna ideea cu sfintirea casei-deobicei se face o data pe an - macar sufleteste si tot ajuta-
nu cred ca trebuie sa-ti faci griji pentru fosta +baiat-nu cred in asa ceva -dar stai linistita asa e viata poate necazurile ne fac sa apreciem mai bine lucrurile bune si frumoase- dupa furtuna vine intotdeauna soarele -

in ceeace priveste sotul tau lasa-i pe medici sa decida cand vine acasa-sa se faca sanatos tun ca sa poata avea grija de cele doua fete ale lui-sa nu aiba vreo recidiva-stiu ce e greu pentru tine mai ales in perioada asta dar mult curaj si fruntea sus-trebuie sa fii o luptatoare pentru bebelina ta pentru sot si pentru tine.
Ai alaturi parintii si toatele fetele din club -noi te sustinem mai mult moral ca de ajutat practic mai greu.

Boeru-bine ai revenit bine ca te-ai odihnit si acum spor la treaba
Dar soacrele ce va mai fac fetelor ?s-au cumintit sau au disparut ca soacra Cameliei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

fetele v-am pupat pe toate!! as aveti o zi frumoasa si ne auzim mai incolo!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

A mea face bine. Chiar ieri i-am avut in vizita...bine, sanatosi si la fel de amabili!
Fla cum esti?
Andreutz tinem pumnii in continuare!
Fetelor, eu rad de juma de ora....
Bhey nene….voi ziceti de mine ca-s agitata, dar sa-l vedeti pe seful meu. A facut doua faze intr-o ora. Vin unii de la o televiziune sa-i ia interviu si el cica…pai hai si tu la mine! Ok. Insa acolo a inceput cu mistourile…ma luase de umeri si cica:…uitati, angajatul model al firmei, este intotdeauna cu un pas inaintea tuturor, stie sa faca orice si se mai si imbraca bine. Io rosie toata…el continua: uitati cata dezinvoltura…cu bluza deasupra buricului, centura atarnata, blugii taiatzi….Bhey..aia radeau de mureau, el la fel(eu il inghionteam permanent)….Noi avem o relatie din aia cu “hai ma lashi”..”cauta-ma”. Dupa ce pleaca astia cica: auzi bre, hai stai aici ca vin francezii aia sa ne spuna ce vor. Ideea e ca avem niste clienti, care vazandu-ne descurcareti, s-au gandit sa “extrapoleze domeniul nostru de activitate” si ne-au rugat sa-i ajutam cu ceva. Anume sa gaseasca ingrasamant pt pamant si alte minunatii din astea. Domnul meu dus cu pluta o suna pe una (recomandarea cuiva) si incepe: Buna ziua dna! Ma numesc boa boa, din partea lui x si asta e problema. Femeia a salutat amabil(era tel pe speaker) si au inceput sa discute in termeni complet neinteresanti pt mine. Si seful meu(dragul de el) cica: auziti, da’ niste semintze cu narav pt pasarici aveti??? Nu de alta, dar e gripa asta aviara si nu vrem sa ne fie afectata productia de cocosei!!! Eu radeam cu lacrimi si-mi faceam cruce…femeia a gustat si ea gluma…ma rog, cel putin aparent. Partea proasta e ca la final BULA a realizat ca pe tanti asta o cheama Paun. Si si-a dat seama ca a facut o gafa, dar…..
Si uite astea-s peripetiile mele zilnice cu al meu sef dus si troglodit…! Asa ca daca va par tampitzica sa nu va miratzi…familie, prieteni, joburi…peste tot am “specimene” de la care invat!

quote:

Dar soacrele ce va mai fac fetelor ?s-au cumintit sau au disparut ca soacra Cameliei?

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput