Clubul nurorilor (41)
Raspunsuri - Pagina 6
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
cheery, Alynutza, Andreea mersi
Cauza nobila ca nobila, nu am dubii. Dar asta-i fostu meu prieten (na ca am zis-o)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Fla, chiar daca este exul, dar tu doar il ajuti sa rezolve problema pe care o are. Hai, ca te descurci tu, esti fata desteapta, si frumoasa pe deasupra(normal sa se emotioneze bietul om, are si de ce.
lavinai spune:
fetele, nu stie nimeni sa imi zica si mie?????? PLSSSS
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
camelia72 spune:
Salutare dragelor!
Andreea,multa sanatate sotului,ce-a fost rau a trecut,mai are putin si vine acasa...ai grija de bblina,sa stii ca daca are deja un program va avea si dupa ce se va naste cam la fel...cu ai mei copii asa a fost!
Flavia,hai ca incep sa ma luminez si sa inteleg si eu situatia prin care treci,ai fost destul de subtila!Fii tare si incearca sa nu te gandesti prea mult la ce a fost,stiu ca-ti este destul de greu...fii puternica...daca vrei sa vorbim,scrie-mi PM cu ID-ul tau!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
bunicuta spune:
Lavinia
incerc eu un raspuns -la 4 ore taxele angajator sunt ca si la 8 ore
cas-20,5% (din care 075% pentru indemnizatii c.o.)
cass-7%
fond somaj 2,5%
impozit salarii
fond carti munca
la 2 ore-pentru bb mi se pare ca trebuie sa ai lucrate 10 luni inainte
(deci daca sunt 2 ore/zi-trebuie mai mult de 10 luni)
sper ca celelalte fete sa te lamureasca mai bine sau incearca un raspuns la MMPS-(minister-eventual Directia Juridica-cred)
sper ca ti-am fost de ajutor
SunSmile spune:
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Friday at 17:00
Saturday. 12:00 20:00 03:00
Sunday all day
N-am ce face...scuzati!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
lavinai spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Lavinia
incerc eu un raspuns -la 4 ore taxele angajator sunt ca si la 8 ore
cas-20,5% (din care 075% pentru indemnizatii c.o.)
cass-7%
fond somaj 2,5%
impozit salarii
fond carti munca
la 2 ore-pentru bb mi se pare ca trebuie sa ai lucrate 10 luni inainte
(deci daca sunt 2 ore/zi-trebuie mai mult de 10 luni)
sper ca celelalte fete sa te lamureasca mai bine sau incearca un raspuns la MMPS-(minister-eventual Directia Juridica-cred)
sper ca ti-am fost de ajutor
bunicuta multumesc frumos!!
dar la 2 ore e valabil pt bb??? la 2 ore se platesc taxe mai putine???
e vb de cumnata mea care a inceput o afacere si vrea sa tin eu contabilitatea primara dar cum e la inceput de druym, vrea sa imi faca nu stiu ce contract (ca nu am prea inteles) ca sa nu plateasca mult impozit pe salar, dar problema mea este ca eu vreau un contract de munca, care sa fie valabil pt a putea ramane insarcinata! care ar fi contractul de munca convenabil si pt ea si pt mine!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
SunSmile spune:
- Ce-ai facut azi la serviciu? isi intreaba o blonda sotul.
- Am o secretara noua. Si are un sutien misto, rosu-albastru, stii culorile echipei mele preferate. Nu-i mare lucru, dar te simti bine.
A doua zi, femeia ii pune aceeasi intrebare.
- Cam acelasi lucru. Dar secretara cea noua are, pe langa sutienul de care ti-am zis, si o pereche de chilotzei in aceleasi culori. Nu-i mare lucru, dar te simti bine.
A treia zi, sotul isi intreaba sotia cum a fost la serviciu.
- Bine. Am un sef nou. Scula lui e cu 10 cm mai mare decat a ta. Nu-i mare lucru, dar te simti bineeee!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
cherry22 spune:
Sunule
Lavi, imi pare rau ca nu te pot ajuta, poate stiu fetele
fata frumoasa
Cami, s-a aratat blondina la orizont sau chiar a fugit cu unul?
a.cicel spune:
Amuitat sa va spun ce am patit aseara. Am venit de la iubi de la spital si dupa ce am mancat am mers la o vecina la etj 9. Eu stau la 2, asa ca am luat liftul (pe care nu il folosesc decat atunci cand merg la ea). Am mers...toate bune si frumoase. Cand am venit acasa am constatat ca butonul pt et. 2 nu functioneaza, asa ca am apasat pe 1 si am zis ca urc un etaj pe scari. Nici o tragedie. Dar cand am ajuns la 1 nu se deschidea usa. Nu mai functiona nici un buton. Ma blocasem in lift. Am tras o sperietura groaznica. Am inceput sa plang in hohote. Am batut in usa liftului dar nu m-a auzit nici un vecin de la etajul 1. Dar m-a auzit cineva care era la parter si chema liftul. Intre timp l-am sunat si pe iubi care si-a anuntat imediat un coleg si vecin de la etajul 5. Stiti cum tremuram cand am iesit din lift? Parca eram un pui de gaina plouat si speriat de moarte.
Andreea 24+
POZE
a.cicel spune:
Sunule stiam si eu un banc asemanator, dar replicile finale erau ceva de genul : "nu ca m-ar interesa, dar stii ce mult conteaza?"
Andreea 24+
POZE