Clubul nurorilor (41)
Raspunsuri - Pagina 8
boeru spune:
Sun-ule sunt pe jos de ras!!!!!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
BraveGirl spune:
Salutare gagicute! Am ajuns si eu in final acasa.L-am internat pe tata.Maine ii face RMN si saptamana viitoare e posibil sa-l opereze.
Eu sunt franta de oboseala pt ca nu am dormit decat 4 ore...de dimineata imi venea sa-i impusc pe toti soferii nesimtiti care se bagau in fata coloanei.
Ma duc sa aranjez cumparaturile in frigider si revin...
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Am uitat sa va spun.Sunt foarte mandra de sotiorul meu.A aparut in ziar intr-un articol despre topul realizat de Business magazin...este unul dintre cei 9 manageri de top care are sub 30 de ani. Azi am vrut sa cumpar si catalogul 100 tineri manageri de top care trebuia sa apara azi, dar nu l-am gasit nicaieri.Sunt curioasa sa vad ce scriu despre iubi meu.
==========
Corina
Albumul meu
marinar spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Am uitat sa va spun.Sunt foarte mandra de sotiorul meu.A aparut in ziar intr-un articol despre topul realizat de Business magazin...este unul dintre cei 9 manageri de top care are sub 30 de ani. Azi am vrut sa cumpar si catalogul 100 tineri manageri de top care trebuia sa apara azi, dar nu l-am gasit nicaieri.Sunt curioasa sa vad ce scriu despre iubi meu.
==========
Corina
Albumul meu
FELICITARI!!!!!!!!!
marina
pozici
bunicuta spune:
Corina sotul tau este Bogdan Gheorghe-( din ziarpag.11)?
daca da FELICITARI si la mai mare.
ai toate motivele sa fii mandra cu asa un sot- asta arata ca se poate si in Romania sa fii manager la 26 ani si nu numai la 50 sau 60 ani
ceece ma bucura enorm-
inca odata felicitari .
impreuna spune:
Hai ca m-ati binedispus si pe mine putin:)
Acum am o pauza ca musafirul meu doarme, dar de azi dimineata pana acum am tot stat la povesti ca n-aveam ce face, mai ales ca sunt singura acasa, doar cu pitica. Mai vb cu al meu la tel, noroc ca m-au mai sunat 2 prietene si am mai stat cu ele la povesti...si tot asa.
Am povestit de toate, de la afaceri la planuri de viitor, da mai ales despre fam. noastre (parinti, frati) si o gramada de prieteni comuni.
Noi nu ne-am mai vazut de vre-o 5, 6 ani, de cand eram impreuna, ca i-am dat papucii prin telefon, el vine f rar in Ro.
Florina cam asta fac, tot aduc vorba de al meu:) Da nu pot nici prea mult ca dupa aia bate la ochi...
Cami esti o scumpa ca iti faci timp de mine, ti-am trimis id.
Scuze ca va bat pe voi la cap :(
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
L-am internat pe tata.Maine ii face RMN si saptamana viitoare e posibil sa-l opereze.
Multa sanatate tatalui tau, iar sotului, felicitari!
Edit: pa, fetelor!
AMR fix 5 saptamani pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Scuze ca va bat pe voi la cap
Bate-ne, bate-ne! La cap, adik , nu-i problema!
Multa sanatate celor bolnaviori! (eu am venit direct la capitolul asta, n-am mai citit din urma)
AMR fix 5 saptamani pana la nunta
Foto