Bebelusi de sept-oct 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana75 spune:
Dana Lucia, sa ne zici cind esti disponibila pentru intilnire, si facem intilnire mare! Ori la restaurant, ori mai bine in parc, sa luam si copiii cu noi
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Si mai bine in parc sa il vedem si pe Alberto, care trebuie sa fie model ptr bebeii nostri.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
dana_lucia spune:
Fetelor venim in Romania din 24 iulie pina in 18 august asa ca ceva timp ar fi sa punem de o intilneala. Ma bucur ca vreti sa il vedeti si pe Alberto, evident ca o sa vin si cu el sa vedeti cit de poznas e! Apropos, a trecut deja de 10 kg si pofta de mincare e aceeasi adica foarte mare! De vorbit acum e in mare verva, zice tot soiul de cuvinte usoare si de muulte ori la rind dar din fericire zice si "mama" si ma topesc nu alta cind il aud!!!! De mers ii place mult sa mearga tinut de minuta si mai nou ii place sa se dea (tinut de cineva) pe topoganul mic care l-am pus in curte. O sa mai trimit niste poze cu el in adresa comuna.
Daca vreuna dintre voi o sa vrea ceva anume pe de meleaguri nerlandeze, sorry olandeze
va rog sa indrazniti, OK?
Va salutam,
Dana Lucia si
Alberto
nanadana spune:
Fetelor gata vine MIflor la noi 
,cuscra te astept cu bratele deschise 

Ioana mersi pt invitatie
venim cu cea mai mare placere 
kristinuta felicitari pt dintisorul lui Radu
poze
sofia_misicu spune:
Cristina e mortal Victoras. E bine ca are spirit de afacerist. Sa si-l pastreze!
Dana(nada) imi place muuult de smekerie al tau cu surub si ochelari.
Kid eu pana la un an si ceva am avut 3 fire transparente in cap. Era disperata mama si imi punea tot felul de palarioare, fundite, mai ca nu imi punea peruca. Acum am mai mult par decat imi doresc. Asa ca nu iti face grija, ca nu conteaza cum are parul in frageda pruncie
Miflore am uitat sa iti multumesc pentru mesajulde paste. Mi-a facut mare placere!
Eu o imbrac standard pe Nuka: un body cu maneca lunga, un costumas intreg si daca e mai racoare avem un costum de doua piese de polar sau daca e mai cald ii pun o bluza cica de trening. In cap are o chestie de bucatar care nu ii acopera intotdeauna urechile. In schimb ii pun o paturica pe ea intotdeauna.
Si eu sunt pro intalneala duminica! de plecat nu plecam pentru ca uichendul din 6 avem botez, asa ca nu putem sa abuzam de soacra care dirijeaza intreaga procesiune de la cap la coada. Trebuie sa recunosc ca nu m-am bagat de data asta ca stie ea mai bine. Eu stau si dau indicatii.
Alina, regret ca abuzez insa nu stiu ce sa mai fac cu DA-ul de pe fata copilului. Intai am "tarat/o cu galbenele cu vit a" dupa aia cu mustela, azi mi-a dat doctorita reteta pentru atoder si ape termale de la atoder. SA ii iau si trixera? Multumesc anticipat!
NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises
Anya20 spune:
Sofia - nu am inteles: nu s-a rezolvat nimic cu Mustela? Mai folosesti cosmetice, balsam de rufe, detergenti "de adulti"? I-ai dat citrice/peste/altceva cu potential alergen? Te intreb toate astea ca sa-mi dau seama daca DA este intretinuta de ceva. De atoder nu am auzit. Poate atoderm
Trimite-mi un pm sa nu monopolizam discutia
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
kristinutza spune:
multumim de felicitari, azi vad ca i-a dat si al doilea dintisor! dar e clar suparat radu al meu.![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
ege spune:
salutare
am fost azi sa ii luam sange si bineinteles ca a intepat-o in ambele bratze,pt.ca s-a miscat si nu a putut sa ii ia decat 1 eprubeta cu sange.ia luat si exudat.daca tot i-am luat sange i-am zis saa ne faca si grupa sanguina.sa speram ca o sa iasa bune analizele.
am fost si la orl si mi-a zis ca are otita medie externa si mi-a dat picaturi otocalm,cate 4-5 pic de 2*/zi
in ceea ce priveste rahitismul asta,nici nu stiu ce sa zic.
pana acum nici nu am obs.ca ege e mai palida.de fapt cred ca asa suntem noi tatarii,mai galbeni
oricum o sa va tin la curent cu analizele si cu tratamentul care il vom urma.auzi,la 9 kg la 7 luni sa fi suspectat de rahitism!!!
miflore,multumesc mult pt.mesaj.

anya,multumesc pt.sfaturi.m-am bucurat ca m-ai bagat in seama
![]()
si voua fetelor va multumesc pt.incurajari si ma rog ca toti bb sa fie sanatosi,voinici si mancaciosi.
si ca sa-mi vars tot oful am sa va zic ca nu stiu ce sa mai fac cu diversificarea asta pt.ca fiimea e pretentioasa rau,ei ii place TZITZA.apropo de tzitzi,ieri am vazut o emisiune la t.v cu o mamica
care avea o fetitza de 4 ani si nu o intarcase,inca.era o emisiune gen super nanny.sper sa nu ajung si eu ca mamica aia.
in sf.cand nu scriu ,nu scriu si cand scriu nu stiu sa ma mai opresc
pup
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
kristinutza spune:
domn'le, bun e la casa omului un forum mic: m-am inspirat de pe ici si am facut mar, banana si iaurt bagat la blender.
a mers bine la iepurasul meu.
sofia, pe mine mama ma peria pe cap f des, ca auzise si ea ca asa stimuleaza cresterea parului. iar tata si acum rade cand isi aduce aminte ca paream cheala-cheala si mama ma peria constiincioasa.

gata, ca nu stiu sa va schimb de pampersi!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze