Bebelusi de sept-oct 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Fetelor, chiar am o soacra cumsecade (mai exista si asa ceva)! Dar acum sa va spun ceva...pe mine nu ma intereseaza daca o gasesc taiata in felii sau cu creierii pe moate...da pinge infantul si ma doare inima sa ma gandesc ca e marait si nervos ca nu poate sa adoarma

Si ca in orice poveste, soacra-i buna, nora e un pic mai a dreaqului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Victorieeee - a adormit fara tzatza in gura si in pat, nu in carucior. Sper sa doarma mai mult acum.
In schimb un pic mai lipsea si ma gasea diseara sotul cu creierii pe moatze .
Matei nu prea a avut muci, a fost in schimb ragusit dar l-am scos afara daca nu batea vantul foarte tare si daca nu ploua. Adica l-am scos si in zile mai nasoale decat e acum afara.
Ma doare capul

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Intrebare intrebatoare: ce faceti de 1 Mai? Planuiti o iesire cu bebeii pe undeva? La mare nu cred ca e o idee buna ca se anunta o vreme nasoala. Or mai fi ceva locuri la munte?
Eu planuiesc sa iesim din Bucuresti, sper sa se materializeze planul Si atunci propun o intalnire in parc, Herastrau, sambata sau duminica urmatoare, vin cu tava de praji cu cioco, sper sa nu ma refuzati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

In principiu, noi suntem PRO intalneala mai ales ca este si cu ciocolata, sper sa nu intervina ceva/cineva pana atunci.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Votam si cu cioco si cu intilnirea. Poze incerc sa pun, numai ca prevad iar niste dungi de calorifer pe fatza mirunei daca eu stau pe computer si o las de izbelishte.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Moamaa ce viteza aveti...

Am citit pe diagonala, de la drepta la stanga .

Am retinuta asa:
- ca trebuie sa vin la magazinul lui Victor ca si eu vreau oua kinder,
- la intalneala vin si daca se muta la mine tot Clujul, nu-mi pasa,
- la urzici nu ma bag, las alte pofticioase .
si cam atat ca stau tare rau cu memoria.

In schimb bag de seama ca am copil cuminte, adoarme singurel in patut calare pe paturica lui, fara cantece, fara mangaieri. Dupa ce adoarme trebuie doar scoasa paturica de sub el si mutata pe el .

Multumesc fetelor ca mi-ati admirat noua semnatura .

Si mai vroiam sa zic una alta... Poate mai tarziu imi voi reveni

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

raportez: ne-am intors de pe meleaguri bucovinesti cu bine! una bucata copil impecabil, cumintel, a rezistat cu bine la 2 drumuri cu masina de cate 8 ore. si, surpriza, la buzau am observat primul dintisor. asa ca raportam si una bucata dinte moldovan.

kid si roxi23, eu am uitat sa-i dau lui radu vigantolul 5 zile la rand cat am fost plecata din bucuresti. l-am avut la mine... dar...

miflore, cand imi zice cineva ca-i frumos in arbore, ma infaloshez de zici ca io l-am facut! mi-s tare dragi locurile alea si mai ales bunica de acolo. si multumim mult pt urari.

diana n, asa e cu "grasa, alba si frumoasa". iar alba suuuunt, grasa si frumoasa nuuuu.

kid, alex nu doarme inainte de 11 noaptea, radu se culca cel tarziu la 8:30. a ta zici tu ca-i pasare de noapte, al meu zici ca-i pasare de curte - se culca la 8 seara si se trezeste la 8 dimineata. mi-ar fi convenit sa se culce un pic mai tarziu, dar merge si asa.

roxi23, imi pare tare rau ca esti speriata cu bebe. eu cred ca am fost tare norocoasa cu radu al meu. imi aduc aminte ce dezbracat il tineam cand era mic-mic. brrrr, nu-mi vine sa cred ca n-a racit nicioadata. si ma minunez de toate mamicile care au grija de bebelusi care au problemutze de sanatate. pai sa faca febra radu... ih, nici nu pot sa ma gandesc. n-as sti ce sa fac.

ioana, si lasatul de fumat e tare greu. eu m-am lasat de fumat un pic inainte sa raman insarcinata. inca de atunci ziceam ca dupa ce nasc si termin si cu alaptatul o sa ma apuc de fumat cu cea mai mare placere. am terminat cu alaptatul, insa cica nu am voie sa fumez, sa beau. bleah. sa duc o viata sanatoasa. si ce bucurii mai am si io?

bravo, sarah a lui valen. inca un bebe al forumului care sta in picioare!

RalucaCostiurin, doamne, sa ne mai spui ce se intampla cu copilasul cu glaucom. sa fie vesti bune!

ege, multa sanatate! succes la analize!

kid, si raducu e cam kelutz. dar s-ar putea sa semene cu mine. io pana la 2 ani zici ca eram cheala. cica aveam par, dar era atat de deschis la culoare incat nu se vedea aproape deloc...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor, va salutam si uram "La multi ani!" sarbatoritilor de azi si ne inscriem la urzici, vai ce pofta mi-ati facut iar, sunt preferatele mele asa ca Ioana please macar o portie sa trimiti cumva, poate prin sms!
In rest suntem in continuare foarte bine si fara probleme ceea ce va uram cu drag si voua!
Numai bine de la,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kristinutza, deci sintem amindoua pe baricade cu lasatul de fumat. Felicitari pentru !
Dana Lucia, stiu ca vii la vara in romania, ti-as promite o portie de urzici, dar zau ca nu cred ca o sa reziste atita in frigider. De fumat ma las, dar de urzici, ba.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana, super, asa sa faci urzici daaaa tigari nuuuuuuu! Si da, venim la vara in Romania chiar mi-ar face mare placere sa cunosc cit mai multe dintre voi, evident daca si voi veti dori sa ne cunoastem asa ca astept propuneri inca de pe acum in acest sens!
Sa aveti o seara placuta si toate bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput