Minunatele Scorpiute (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nina multumim!!!

Laura sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!
Fetelooooor, sunt fericita mai!Asa ma ia niste emotii cand aud de cate o nastere...Parca as naste eu.
Va pup ca nu sunt in stare sa scriu.

Inca o data Laura Sa-ti traiasca!!!

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

FELICITARI ,LAURA!

Sa va traiasca sanatoasa minunea Teodora,sa va aduca bucurii si sa fiti fericiti alaturi de ea!

Lauriciule,iti doresc sa iti revii cat mai repede si sa vi aici sa ne scri ce face bubulina teolina.Te pup si inca o data FELICITARI!

Nina esti o scumpa!Multumim de anunt!
Georgi,ca bine mai zici:si eu m-am emotionat pentru Laura...

Va pup fete si sa auzim numai de vesti bune si frumoase ca cea pe care ne-a dat-o azi Nina depsre Laura!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur ca am reusit sa vorbesc cu Laura si am putut sa va dau vestea cea mare !
Va doresc un weekend cat mai placut, fetelor !
Ana, asa e, luni avem liber.....inca un weekend prelungit !
Gaby, sper ca esti bine iar analizele sunt ok, toate !
Pe marti, minunate scorpiutze !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna dragele mele. "Va" citesc in fiecare zi, dar nu m-am simtit in stare sa scriu. Am fost si un pic racita, si cu moralul la pamant...deh, doar e primavara.
De cand am vazut burtica Laurei am ramas cu gandul la ea. Ma bucur ca si mamica si ingerica Teo sunt bine.

Va imbratisez pe toate si va doresc un weekend placut.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_japan2002/album?.dir=/8cd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Bun venit Teooooo! Bravo Laura! Refacere grabnica si crestere usoara, cu multe bucurii si sanatate!
Fetelor, asa veste m-a uns pe suflet! Bine ca e bine si de acum avem pui mic de scorpiuta, pana acum era Selin a Mirei cea mai mica!
Cine e next???
Va pup, inca nu am gatat programul, revin pe seara!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

uraaaaaaa!!!!!!!!!!gata, au scapat amandoua.bine ca sunt bine amandoua.acum refacere rapida ca Teo are nevoie de Laura.abia o asteptam pe forum.multumim Nina pentru vesti.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

URA!!!!
Bine ai venit pe lumea micutza TEOsa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si o viatza presarata numai cu bucurii
lauricirefacere rapida

ps.ruxi iar urla din senina sa ca mergem cue a la budimex sa vedem ce si cum

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Bravo Laura
M-am gandit la tine azi. Sa fii sanatoasa si tare pentru Teo frumusica ta! Oh fericito.

Eu am iesit pe invoire din spital. Cauta da nu gasesc nimic oamenii astia la mine. Am o mica anemie, ceva circulatie mai cu spasme () la schimbari de vreme si noduli pe tiroida. Dar cauza cefaleelor nics.

Mai am putintel si ma duc la baiatu meu.

Va multumesc la toate care v-ati gandit la mine.
Dar preponderent gandurile noastre trebe sa fuga la Laura si bebelina ei. Eu sunt iapa batrana si ma fac bine

Ana imi plac mult pozele cu piciulina si Alex. Bascutza aia roz e super tare. Seamana cu tine Luana.

Mi-a fost urat in spital. Si fara net Dar am dormit ca sefa toata ziua. Altceva nimic.

Nina te rog imi poti da si mie nr lu Laura, macar un sms sa trimit. Sa nu o deranjez.

Sa aveti parte de un mini weekend linistit cu cei pe care ii iubiti.

Avand in vedere ca mi-a luat anticonceptionalele, cred ca urmez eu la anu cu bebe Dar cine stie care mi-o ia inainte?

Pupici

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello fetele mele!
E prima noapte la "lumina" pentru Teo! Sper ca Laura deja se simte mai bine, poate i-au dat calmante, si de maine se ridica sa isi revina treptat! Transmite pupici multi si Carmen pentru bebelina si mami!
Gaby, poate iti dau de capat, ca nu e normal sa te doara asa. Te-am sunat azi sa vad ce faci... cred ca erai pe drum!
Ma retrag spre pat, aseara am stat pentru meci... degeaba, normal! Asa ca azi recuperez, daca ma lasa George!
Va pup in gashka mareata si ne revedem maine!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ruxi are din nou iceput de otita(doar la urecheiusa stanga), amigdalele au puncte de puroi si eruptia dentara este fff puternica si dureroasa...nu stiu dar zau ca m-au zapacit copilashii astia ai mei ce sensibilosi sunt...
maine ma duc cu prichi alex la concursul de desen...
va pup pe toate dar mai ales pe teo si laura

monica

Mergi la inceput