Minunatele Scorpiute (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

si io fetele pe seara asta
si le si pe Laura si pe Teo. Ele vor fi acum rasfatatele grupului nu?

Monica sanatate multa la Ruxi.Uf! Imi inchipui ce-o fi pe capul tau.Hai ca pana la urma trebuie sa se rezolve si la voi.

Fetelor, azi am vorbit cu Lori..Bineinteles ca nu i-am zis cine sunt.I-am zis ca sunt de pe DC.Apoi i-am zis ca sunt de la scorpiute.Tot nu si-a dat seama.Si cand i-am zis ca am o "zambareata", m-a ghicit.
Iesise afara cu niste prieteni, Alin era la mama ei.A zis ca sunt bine amandoi.Bineinteles ca i-am zis si de laura si s-a bucurat si ea.Si a mai zis sa va transmit salutari si sa va pup pe toate din partea ei.
Asa ca ma conformez.Ia uite pupicii:

Va pupacesc pe toate ca ma duc sa-mi fac o baita si apoi unghiile.Maine ma duc la un botez.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Teo, bine ai venit pe lume!!
Laura felicitari pentru bebelina!!! Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numa bucurii!!!
eu ce sa va mai spun, de o saptamana am o practicanta care sta la noi dar tîmp tot nu am.
Asta seara a ajuns si sora-mea cu familia, maine sunt aici, deja e ca la gradinita la mine.
Va las, al meu sot ma cheama la cucacare (asa zice David)
Va pup

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelor,
we placut

georgisi multumesc

monica

Mergi la inceput

fetele
Azi plec la tara sa o duc pe Stefania la mama ca dupa amiaza ma duc la un botez.E prima data cand o las la tara.Am emotii.Sper sa se inteleaga.

Va pup si ne auzim maine.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

' neata dragele mele!
Eu ma pregatesc sa merg sa ma aranjez la par, gata cu iarna si parul nearanjat!
Speram ca Laura deja s-a ridicat din pat si e bine, ca maine sa plece acasa (asa cum vrea ea)!
Georgi, iti tin pumnii, oricum ai sa te gindesti numai la zambarici... clar! Uite asa ai sa o lasi mai des, pt. ca o sa ii fie bine (eu vorbesc care boceam mereu dupa el)!
Moni, succes lui Alex si sanatate rapida Ruxitei... inseamna ca nu era complet vindecata micuta!
Mira... cand ma gandesc ce va fi la tine... bine ca ai ajutoare!
Hai va pup, sa nu intarzii, revin sa va zic impresii, dau un ban dar stau in fata! E cel mai scump salon de la noi!
Sambata frumoasa, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

Am intrat sa urez lui dolce multa sanatate,vointa de fier si o fata cat mai cuminte,caci frumusetea nu are cum sa se lepede de ea,e in gene.hihihihihi!!!!!
Pup toate fetele!!!!

Mergi la inceput

seara buna fetelor,
am fost cu alex astazi, a desenat f frumos, tema concursului a fost"iconitza" sau "ingerash"...eu ma bucur ca a inteles tema si nu a desenat cine stie ce bazaconiiin rest nu mai conteaza...el s-a simtit bine, a facut ceva deosebit...apoi dupa concurs am mers sa ne plimbam in parc si dl pictor a vrut si la mc...
ruxitza e bine, nu a mai plangacit dar totusi continuam cu tratamentul.
eu maine merg la patriarhie, asa ca va pup si ma duc sa stau in patutz...desi azi la rpanz am dormit vreo 2 ore tot ma simt obosita
noapte buna

monica

Mergi la inceput

scorpiutele, buna dimineatza, sa aveti o Duminica palcuta

monica

Mergi la inceput

fetele
Am venit si io.
Elena sa stii ca nu am putut sa stau mai mult de 1 ora jumate la botez ca ma tot gandeam ce face maimuta.
Am mers cu masina cam 90 km sa ajungem acolo si nu am putut sa stau..Stefania a tras vreo 2 reprize de plans dar pana la urma a adormit cu tataie(3 ore....lucru care acasa nu se mai intampla...aerul) si pe urma s-a luat cu joaca.Nu va spun cum topaia cand ne-a vazut.I-am cumparat o minge si am adus-o spunandu-i ca-i cadou ca a stat la mamaie si ca a fost cuminte.
Nu-si incapea in piele de bucurie.
Si cam atat.Sa vedem cum scapam acum ca a tot batut si bate vantul si nebuna a stat numai pe-afara.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello fetele mele!
La Suceava a batut ieri si azi vantuuuuul si desigur ca George a stat cu bicicloanta pe afara si azi la tara si... deja tuseste ca magarul! M-am mobilizat si i-am dat repede siropele si poate va fi bine, deja dupa prima tura nu mai tuseste. Am de rezerva de toate, ca e si duminica si maine 1 Mai, asa ca iok medic.
Georgi... gandeste-te ca George de la 1 an si 4 luni numai la tara a stat si plangea mereu dupa noi si invers, pana la 3 ani a fost chin, nu vreau sa mai trecem prin asa ceva. Sufera copilul mult cand nu e cu mama si tata, oricat de mult il iubesc bunicii si le intra in cornite. Bine ca ai luat cadou!Pupa zambareata!
Monica, ce mai face Ruxi???
Va pup pe toate, sa speram ca va fi o seara buna, fara accese de tuse!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput