Minunatele Scorpiute (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LAURA

PS...e bine sefa?

monica

Mergi la inceput

neatza fetelor, e 7,30 laura sunt cu gandul numai la tine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cred ca deja a venit pe lume teo.laura, asteptam orice veste de la tine.
fetelor, lasati-ma cu steaua ca a jucat execrabil.au meritat sa piarda.parca erau nemancati.nimic nu le iesea.
ma duc sa-mi beau cafeaua.va pup pe toate.
monica, important e ca au mancat copii.lasa lumea sa vorbeasca.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

'neata fetelor! Eu ma trezesc dar... clar ma gandesc numia la Laurici! Oare a bagat-o in cezarina devreme? Cine are vesti de la ea???
Hai Lauraaaaa!!!!

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

mai fetelor da n-avem si noi un nr de tel al ei...are cineva?...poate ne dati si noua o veste

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Laura si Teo, va tinem pumnii !

Fetelor, eu am vorbit, ieri, pe YM cu Laura si zicea ca la 7:30 a chemat-o medicul, dar nu stia exact la cat va intra pt. cezariana. Spera sa intre ea, prima. Sa speram ca asa a fost !
Vesti voi avea doar pe la ora 12, cand am permisiunea sa o sun, caci va fi ametita un timp de la anestezie, nu ?

Laura si Teo, va tinem pumnii !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza fetele!
Nina te rugam mult sa intri sa ne zici si noua cum e, cum se simte.te roooog

Io inca mai sunt suparata putin pentru meci da trece.
Am obtinut o victorie si mai mare.Fi-mea nu a mai cerut suzeta.Cred ca a uitat de ea.Sper dint toata inima.

Maine ma duc la un botez la o prietena.Sper sa fie vreme buna ca e pe la tara.

si asteptam vesti de la Dolce.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Bine-nteles, cum voi avea vesti de la Laura, am sa va anunt, fetelor !
Bravo, Stefania si Georgi pt. victoria voastra !
Desi nu sunt stelista, imi place fotbalul si m-am uitat la meci, o data ce juca o echipa romaneasca. Am fost tare suparata si inca mi-e ciuda ca nu au castigat, dupa ce au avut finala in mana, cum s-ar zice. Dar asa patim noi, romanii, in general, in meciurile importante. Cedam psihic si fizic, cand ne este mai bine, nu rezistam sa mentinem scorul bun pana la final. Iar fotbalul e pe goluri....

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intru si eu in galerie si urlu - virtual,desigur - cat ma tine tastatura :

HAIDE LAURICA - PROSPATA MAMICA !!!!

Abia astept si eu vestile despre ea...asa ca Nina draga ...negresit sa scrii doua -trei randuri,sa nu ne lasi cu sufletul la gura pe vichendul asta...
Monica...zic ca Adriana:lasa lumea sa se uite,ca d-aia are ochi si sa sti ca nu esti nici prima si n-o sa fi nici ultima mamicuta pe lumea asta care isi hraneste puii in oras,parc,iarba verde si asa mai departe...Ai vazut ca la aer mancarea e mai buna?Si are si alt gust,deh!Subscriu la treaba cu luatul mesei in parc si din experienta iti zic ca parca e mai bine...Mai nasol este ca atunci cand Alex manca in parc ma lua si pe mine o foameeeee....de as fi mancat cu trei guri.Sa fie sanatosi copilasii si sa aveti weekend placut!
Nina...sa aveti zile frumoase si sa va bucurati impreuna de ele!De 1 Mai ai liber?Eu am asa,ca voi intra cu vichendul in prelungiri!
Adriana,chiar habar n-aveam ca se vor construi atatea Mall-uri in Cta...Pai e misto asa si ma gandesc ca fiind un oras important si destul de mare chiar se cerea asa imbunatatire...Super!Sa sti ca si mie mi s-a parut cam mereu ca la parcul Casei de Cultura ar cam fi curent de aer puternic...In Tabacariei e super fain,mereu mi-a placut acolo si,chiar adolescenta fiind si dupa etapa asta a vietii,intotdeauna mi-a placut .Alex acolo s-a dat prima data in viata lui singur cu saniuta...pe o vale aproape de topoganul ala mare.Corabia mai e acolo?Pai de zilele astea libere...va doresc distractie maxima si sa va bucurati de soare si cald.Poate ne povestesti ca ai facut o baie in mare...hihihi...Va pup si sa aveti parte de bine!
Elena scumpa mea.....sa aveti si voi parte numai de bine!Pozele noi le-am pus in webshots,cum am vorbit si le gasesti in albumul "iata-ne in 2006".Sunt calde,proaspete,facute zilele astea si de Paste.Va pup si sa aveti distractie maxima!aaaaa...sa nu uit: spor la treaba cu pusul de mamaliguta!

Gagici,sa aveti zile frumoase si distractie maxima.Va pupez in gashca!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Laura a nascut, acum am vorbit cu ea !!!! A nascut prin cezariana cu anestezie rahidiana.
Inainte de ora 10 a iesit la lumina, Teodora Maria, cantarind 3200 g si avand aproape 50 cm, cu toate cele in dotare.
Laura este obosita, o doar burtica(de la contractiile uterului), sta deocamdata singurica la reanimare, cu o punga de gheata pe burtica si asteapta sa fie mutata intr-o rezerva si sa i-o aduca pe , caci abia a vazut-o un pic.
I-am transmis incurajarile voastre, pt. care va multumeste frumos ! Felicitari, mamico !
Sa va traiasca minunea si sa va umple mereu sufletele de bucurie !
Teodora Maria, bine ai venit pe lume !
Sa cresti mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa, ca mami si tati la un loc , sa ai parte de mult noroc si numai bucurii in viata !

Mergi la inceput