Minunatele Scorpiute (34)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
fetelor, am vorbit acum cu lory, alinutul este un super vorbaretz si cantaretz
va transmite toate cele bune, vasi un pupic in mod special pentru laurici burtici...se gandeste maine numai la tine
monica
georgi75 spune:
fetele
Dolce Fetita ta se naste in zi de sarbatoare.Izvorul tamaduirii.Curaj si 1001 pupici.
Io am o veste buna.Fi-mea a adormit aseara repede si FARA suzeta.Nici nu s-a trezit macar o data azi-noapte sa o ceara.Sa scapam asa de repede?
Elena si noi tot 2 ani si 2 luni avem si am zis ca ar cam fi momentul sa renuntam la ea.Mi se pare ca dintisorii si-au cam modificat pozitia ca aveam o suzeta mare(nr 3 ).Sa speram ca nu o va mai cere.Ma pregatisem azi-noapte pentru treziri... da vad ca nu mi-a dat nici o pauza. uf! Sa vedem la somnul de pranz.
Sambata ma duc la un botez si o las la tara la mama pentru prima data.Sa vedem ce se intampla.per sa nu fie probleme.
Va pup pe toate si mai revin.Inca mai am de spalat ca maine e sarbatoare.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
Ana68 spune:
Salut scorpiute,
Fetelor....a venit vara la Timisoara....
Asa ca,Nina draga,bine te-ai gandit cu hainutele pentru Buzias...Ce frumos ati petrecut de Paste...Minunat!Cred ca s-a umplut aerul de bucurie si chiote!Sa aveti parte de multa sanatate si ma bucur de vestile bune despre Cristina!
Georgi,ce sa faci?Trebuia sa iei o decizie si cu suzeta aia....Asa ca mai bine ca ai reusit cumva acum...decat mai tarziu...
Lauriciule....curaj gaina ca te tai!Ce-ti pasa?Maine iti vezi bubulina....Tin pumnii si abia astept sa vad poze cu Teolica bubulica!
Elenuta,cuscrulita draga....daca as fi Samanta(ai apucat serialul ala "Ce vraji a mai facut nevasta mea?"?)ti-as trimite tone de caldurica acolo....Tot ce pot sa fac e sa va trimit tone de pupici virtuali tie si la ginerelul meu scump ,admiratia pentru voi si prietenia noastra...Doamne-ajuta cu masinuta ,sa fie gata repejor si cu bani putini!
Adriana,am vorbit si eu cu matusa mea si cu sora mea acasa si spuneau si ele ca e vreme superba,numai ca bate vantul.Aici,in Timisoara e cam static aerul,rar bate vantul...asa ca treaba cu caldura e nasoala,cam ca la Bucuresti cand e vreme de vara...Nu degeaba se spune ca in Banat e clima mediteraneana.Oooooo....chestia cu locurile distruse...o stim si noi.E tare rau cand te obisnuiesti intr-un loc si apoi trebuie sa schimbi.Ia si tu partea plina a paharului si gandeste-te ca baga gazul si asta e bine...E departe de la tine pana la parcul de la Casa de Cultura?Ca mie imi place parculetul ala,de multe ori am fost in el...Sau chiar si parcul cu fantana arteziana de la gara....acolo am copilarit eu...ca bunica mea statea pe str.Cuza Voda....acum pe acolo trece strada ce leaga Bdul Republicii cu Bratianu...si iese la ICIL...ma rog,fostul ICIL,ca au demolat acolo,asa imi amintesc.Apropos,ce au construit pe locul ala?Pai va pup pe tine si puilotist si sa auzim de bine!
Gabi,draga....vorbim,bine?Nu te sun azi ca nu cred ca vei avea timp de conversatie...Astept vesti bune de la tine!Te pup!
Monica,tu cu ce te mai lauzi?Ce mai face Ruxi?
Pai dragutelor.....sa aveti o zi excelenta si cu realizari si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anina_n spune:
WOW, Laura, maine ai intalnire cu minunea ta de bebelina ! Voi fi aici sa iti fac galerie.... Incep de pe acum, chiar.
Hai, Laura, vei fi mamica ! Ceea ce iti doresti de foarte multa vreme !
Foarte frumoasa burtica ta pictata ! N-am apucat sa o laud, ieri. Eram pe fuga...
Elena, ma mir ca ti-am luat-o inainte. Ca deobicei, eu, pana scriu un mesaj, mai apare unul inaintea mea.
Ma bucur ca ati petrecut frumos de Paste si v-ati putut bucura impreuna de aceste zile libere.
La fel si pt. voi, Ana, ma bucur, caci stiu cat imi doresc si eu sa vina weekend-ul si de ar fi mai lung, sa petrec mai multe zile intregi cu mititica mea.
Adriana, abia astept sa-ti vad frumoasele nepotele, si eu.
Ce repede a trecut timpul.... Parca mai ieri pleca mama ta, iar acum trebuie sa apara in curand, acasa.
Ati gasit alt loc de joaca ? E departe parcul de voi ?
Aveam si noi o curte de gradinita, deschisa, in care ne petreceam majoritatea timpului de afara, dar din toamna trecuta au pus lacat la poarta si gata cu joaca, acolo. E dreptul lor, normal, dar ne obisnuisem cu ea asa de multi, multi ani.
Acum, ca zana mea se da cu bicicleta, trotineta si rolele(singura, inca nu!) mergem in curtea scolii de langa noi, cand nu sunt ore. Pana vor inchide si curtea asta.
Monica, pe Alex il mai duci la gradi sau numai din toamna ?
Ruxi cum e ? I-a trecut de tot otita ?
Te vei intalni cu Lory si Alinutzul ? Pupici si din partea noastra. Si voua la fel !
Georgi, bravo pt. suzi ! Cand te astepti sa fie greu este usor, iar cand te astepti sa fie usor, este mai greu. Asa se intampla !
Dandush, ce faci ? Te simti mai bine, azi ?
Ce-ti fac minunatiile de copii ?
Mira, voi ce mai faceti ? Cum te descurci fara mama ta ? Au scapat micutii de raceli ? S-a mai incalzit vremea si la voi, sa mai iesiti afara ?
In curand, Selin va avea 3 luni. Ce repede creste !
Gaby, pt. ce iti faci analize ? Din cauza durerilor de cap ?
Bafta, sa iti iasa toate analizele bune !
Ema, am vazut pozele dar nu am apucat sa scriu despre ele. Sunteti minunate ! Daria parca ar fi o zana clopotel. Iar tu, esti cu acelasi zambet frumos pe fata.
Ma bucur ca ai mai intrat, aici, si te mai astept !
La asteptam si pe celelalte scorpiute, Iri, syd, Ina, Lorelai, Raluca, Roxy si Esme, care stiu ca era acasa in Baia Mare de Paste.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Ce scriam eu, mai sus ? Pana scriu eu un mesaj, mai apare altul inaintea mea.
Ana, ma voi bucura si eu de vara mai repede decat ciucanii.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
dolcebaby spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt urari si incurajari !
Miine dimineata la 7.30 voi fi la maternitate si sper ca duminica seara sa fiu acasa cu Teo, dak nu, luni sigur sunt aici cu vesti...
Va las ca mai am o gramada de pregatit si la 4 am programare la manechiura iar apoi merg la niste cumparaturi... ma face sa ma simt mai bine...
Va pup pe toate si sa imi tineti pumnii miine
LAURA
Dolce
georgi75 spune:
Dolce
Sigur ca ti-i tinem.Stransi, stransi,stransi
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
nastasie spune:
salut fetele.
ana, stau cam la 10 minute de mers pe jos fata de parc.pe mine ma cam enerveaza parcul ca intotdeauna e curent, dar mergem ca n-avem altul.samabata si duminica prefer sa-l duc in Tabacarie.la Icil cica ar construi un Mall ceva nu stiu sigur.mai construiesc si la Bulevard(fostul restaurant) tot asa un Mall mare.astazi si la noi a fost superb fara vant si tare mi-as dori sa fie asa de 1 mai.initial vroiam sa mergem vreo 3 zile la Giurgiu la niste prieteni, dar daca e cu venirea mamei mele cred ca mergem doar la un gratar sau la un pescuit pe aici mai pe aproape.
laura, tinem pumnii stransi.ce a fost greu a trecut.maine ai intalnire de gradul 0.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
seara buna...
hai ca tot ma intrebati cu ce ma laud atunci sa ma laud
azi am primit tel de la directoarea(adica educatoarea) lui alex, cum ca alex ar fii castigat un premiu la un concurs de desen si sambata trebuie sa mergem la o alta gradinitza pentru etapa a 2 a concursului...cea pe sector...alex s-a bucurat nespus si s-a si pus din nou pe treaba....de azi dim a facut vreo 4 desene de exercitiu
ruxitza este bine, i-a trecut de tot otita, a ramas numai cu rasfatzul...dar e iubitica mea si o iubesc asa cum e...cu tot cu fitze
da, asa am vorbit cu lory, poate ne vedem...ziceam eu atunci sambata, dar nu stiam inca de concurs...acum imi dau seamapoate ne vedem totusi dupa amiaza.
azi am fost cu amandoi in parc si le-am servit masa de pranz in parc...cred ca nu a mai vazut nimeni asa ceva...dar uite ca mi-a reusit cat de cat si a papat si d-ra ruxi cate ceva...dar se uita lumea la noi ca la circ...desi circul era alturi de noivorbesc serios...era un cort al circului la 50 m de noidar noi eram atractia parcului
dolce...tinem pumnii stransi...sa-ti ajute Dumnezeu sa ai o recuperare super rapida...cezariana trece repede, repede...asteptam poze cu bbelusha teo
fetelor va pup pe toate si desi nu va scriu la fiecare in parte ma gandesc la toate
sa aveti o noapte buna
monica
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Hai ca deja sunt pe spate... e 2-0 cu Steaua, al meu sot e super happy! George la fel, ca vorba ceea, nu suntem stelisti, dar suntem romani!
Insa sa nu uit de ce am intrat!
Maine toate gandurile mele se indreapta catre tine Laurici burtici, te pup pentru ultima data pe burtica norocoasa, de maine pupam bebelina, clar si pe mami! E firecs, normal sa ai emotii, altfel nu ai simti momentul profund... dupa ce te trezesti o sa vezi ca incepe sa intre totul in normal si cineva micut-micut asteapta ca mami sa se refaca sa o poata creste frumos!
Am vorbit azi cu Lory, si ea clar se va gandi la tine!
Asteptam in galerie (mai ceva ca pt Steaua) puiul mic de scorpiuta!
Un-Doi-Trei shiiiiii!
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele