bijuteriile
buna, la toata lumea,
am si eu o intrebare, sunt interesata de cum vedeti voi bijuteriile, ce parere aveti despre ele, care este valoarea lor, tot ce vreti sa/mi spuneti,
mie bijuteriile mi se par super frumoase, daca nu sunt din aur, au o valoare artistica mai mult
din aur, sau metalele pretioase....e adevarat, sunt unele si frumoase, dar majoritatea implica VALOARE!!!, care uneori strica...
dar ceva simplu, bine asezate, in ton cu hainele, cuafiura, in ton cu evenimentul... stiti voi, parca sunt mai valoroase, voi ce credeti?
eu asta cred, ca inseamna, de fapt bijuteria, astept alte pareri, multumesc.
any
Raspunsuri
columbiana spune:
singurele bijuterii care mi-au luat ochii, sunt din Israel; am vazut, aduse de acolo, niste seturi lucrate cu gust si finete de m-am indragostit de ele
; in rest nu port decit verigheta, modelele alea de la bunica, brose cu floricele, si alte impopotonari, stau prin sertare de ani de zile; imi plac si cele ornamentale, de prin buticuri, daca sunt finute si asortate...dar le port cam odata pe an.
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
p.s. sunt curioasa daca acest subiect frivol va degenera, si cum ![]()
Elise spune:
Nu port decit 2 bijuterii, mici, pe care nu le dau jos niciodata.
Si asta pentru ca au valoare afectiva.
In rest, combinatia de metal pe piele mi se pare neplacuta si nu cumpar, iar daca primesc le dau mai departe.
Pietrele imi plac.
Mai putin diamantele.
Din pacate, si alea trebuie montate intr-un metal, ceva... aur, platina sau argint.
Elise
roxana1974 spune:
any
ma numesc Roxana si ador bijuteriile
.
Fiindca nu am timp acum sa scriu si nici maine nu cred c-o sa am timp, si fiindca tin sa-ti arat niste chestii simpatice, iti recomand sa intri aici, unde Teodora a deschis nu demult un topic si se vorbea despre bijuterii, vei gasi link-uri catre bijuterii deosebite si pareri de pareri de la membri avizati in ale bijuteriilor ![]()
enjoy!
pe curand,
Roxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by yank
Diamond never made a lady
Life`s a bitch and then you die
you're right, but ladies love diamonds!

AB spune:
Ai mai zis-o nene Iancule
si la sobectul Teodorei...Batranetile astea
.
Andreea Abushsor Aburit
Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by AB
Ai mai zis-o nene Ianculesi la sobectul Teodorei...Batranetile astea
.
Andreea Abushsor Aburit
Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.
Andreea, io zic ca yank face haz de necaz, am dreptate yank?
cait spune:
Mie imi plac bijuteriile fantezie de toate culorile si modelele pe care sa l easortezi in functie de imbracaminte.
Nu zic nu nici la diamante si normal ca le iubesc..Mai stiti meoldia formatiei ABBA cu diamonds..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Jocelyn spune:
Mie imi place... sa le privesc :). Nu port decat verigheta si inelul de logodna. Si brose. Am mai primit cateva bijuterii dar le tin intr-o cutiuta de bijuterii.
Eu una nu cred ca merita sa-ti cheltui banii pe bijuterii![]()
Daca port deja doua inele, o brosa, e suficient. Nu mai trebuie sa ma incarc si cu altele. Daca mai e si ceva in par...
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
Lona spune:
Eu sunt moaaaaarta dupa bratari din argint. Am vreo 30, si port cate 3-4 odata. Sotul meu zice ca ma aude de pe strada cealalta, ca zdrangan
.