bijuteriile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

HRISTOS A INVIAT!Asa eram si eu acum cativa anisori in urma,mai precis,dupa liceu:imi placea enorm sa port mai multe bratari odata,sa le aud zanganind,doar ca imi place f. mult aurul..le purtam zi de zi si daca le uitam acasa,de multe ori faceam cale intoarsa,pt.a le lua.In timpul facultatii,am tot lasat cate una acasa si uite asa am inceput sa port doar o bratara si acum,de lene poate, am un obicei de nu mai port nici una.nici macar de sarbatori vad ca nu le mai port.imi placeau f. mult,dar nu stiu ce am patit cu lenea asta care vad ca se manifesta din toate punctele de vedere,inclusiv vestimentatie.
Voi ce parere aveti de mai multe bratari purtate o data?pt.ca mie imi place f mult sa le aud zdranganind.incerc chiar sa-mi iau bratari care au ceva care zangane in modelul lor.
chiar acum imi dau seama cat m-am schimbat:inainte nu le dadeam jos nici noapte,iar acum nu le port nici ziua.dar,poate cu subiectul asta,ma invrednicesc si eu sa port din nou bijuteriile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si mie imi plac mult de tot bijuteriile..bani sa am sa-mi iau
Imi plac bratarile care zdrangane:) dar n-am mai purtat de..ani de zile.Imi plac inelele,colierele si ,mai presus de toate,cerceii-aia lungi.Am si tinichele,si de aur si de argint,mi se par foarte frumosi si ma uit tot timpul dupa noi achizitii.:)Bineinteles ca le port adecvat,adica nu-mi pun ceva mare la gat si cercei stufosi,4 inele si tot asaIn general port niste cercei de argint intr-un fel de spirala dubla,foarte faini si 4 inele-verigheta de argint si 3 inele in variatie de argint si negru(onyx)Si daca se potriveste la tzoale,ceva finut la gat.
eu ador contactul metalului cu pielea,toate ceasurile mele au bratara metalica.
Ce NU suport si nu mi-as cumpara in veci sunt bijuteriile astea moderne din plastic colorat,sau cu un fel de furtunele de cauciuc,nu stiu daca ati vazut aici sunt la orice magazin,si se si cumpara!!!
In schimb imi place metalul asta cu aer vechi,innegrit.
Pe de alta parte..mama nu poate purta nici macar verigheta,are niste dureri de oase ingrozitoare si nu suporta nici o pereche de cercei la o nunta,de exemplu.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Una din marerile mele pasiuni sunt BIJUTERIILE.Si cand spun "bijuterii" ma refer la creatii unice (sau rarisime),din aur sau platina,simple sau cu pietre pretionase.
Port bijuterii mari,dar niciodata cataroaie de aur nemodelate,valoroase doar prin gramaj,ci diverse modele fistichii valoroase prin modelaj sau prin pietre.Nu port niciodata mai mult de 2-3 piese:cercei+inel+(cateodata)pandant.Sau daca port colier nu port niciodata cercei masivi.
De asemenea am si cateva bijuterii de familie vechi de mai multe zeci de ani,care imi plac foarte mult.Oricum le prefer pe cele din familie si nu imi place sa cumpar bijuterii vechi care au apartinut altor familii.
Bijuteriile sunt o atat o placere personala majora,cat si o investitie sigura.Niciodata nu se vor devaloriza metalele si pietrele pretioase.

Mergi la inceput

stiu ca bijuteriile sunt o investitie dar,de ce dam 550 mii pe un gram de 14 k si,daca vrem sa vindem, nise ofera 200 mii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Ce-mi plac mie...
Sint moarta dupa cele de argint,pietre pretioase si semipretioase,dar nu port decit verigheta si un inelus.Ca deh n-as avea destule.Exista un site pe care-l vizitez cam o data pe luna pt a-mi spala ochii.Nu stiu sa va dau link-ul,dar stiu cum se cheama:Eyescream.Acolo un nene din America isi prezinta creatiile care sunt nemaipomenite.Asta daca va plac bijuteriile in stil gotic,renascentist.Sint unele care-ti taie rasuflarea.

Va Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mie imi plac bijuteriile si le port cu placere cu conditia sa nu uit sa mi le pun
Cel mai tare apreciez eu la o bijuterie e felul in care luceste.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

si mie imi place f. mult ca o bijuterie sa luceasca.apropo:cum faceti bijuteriile din aur sa luceasca?cu ce le spalati?eu am observat ca,duce ce spal cu detergent de rufe,bijuteriile lucesc f. frumos,dar nu pt. mult timp.voi cu ce le intretineti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Imi plac bijuteriile cu pietre mari si colierele masive care sunt acum la moda
Cei care ma spioneaza din umbra, se stiu ei, aveti grija ca vine ziua mea, astept cadouri masive ;)

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu ma simt dezbracata fara bijuterii. Imi plac si le lustruiesc de cate ori apuc (ies faine daca le frec cu Cif cu o periuta mica).

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Imi plac bijuteriile, dar purtate cu gust. Am descoperit de ceva timp ca imi place aurul alb (pana acum imi placea doar cel galben). Imi place sa port o pereche de cercei si un lantisor, inelele nu prea le suport pe degete (decat verigheta). Imi place sa le schimb des bijuteriile, nu sa port mai multe deodata. Ceva mai simplu si mai finut, o lucratura mai fina, delicata este mai de efect decat ceva incarcat, cel putin dupa gustul meu. Aaaa, si nu imi place aurul de la turci, ala care da spre roscat, imi place aurul galben.

Petro

Mergi la inceput