"Diamonds are the girls best friend"
credeti ca “diamantele sunt cel mai bun prieten al fetelor”?
mi-a venit ideea sa discutam despre bijuterii gasind un link cu www.net-a-porter.com/cgi-bin/NETAPORTER.storefront/438427af02c018da272fc0a8017906b2/Catalog/1517" target="_blank">cercei; eu am o pasiune neimplinita (platonica daca vreti
) pt. cercei, cei pe care mi-i permit nu sunt nu stiu ce, iar cei care imi par cu adevarat frumosi nu sunt de buzunarul meu. intrand pe link-ul de mai sus am descoperit-o pe Julie Sandlau, o creatoare de bijuterii care mi-au “mers la inima”. Am dat o cautare si am descoperit ca e daneza, e imaginea firmei sale si, mai nou, creeaza pentru vedetele hollywoodiene; ma consolez cu gandul ca nu am gusturi proaste…
Dar despre ce vreau sa povestim- despre atractia/pasiunea femeilor pentru bijuterii, despre preferintele voastre pt. cercei, coliere sau bratari, daca aveti vreo bijuterie preferata(in afara de verigheta ; eu am un inel de la bunica pe care nu l-as da pt. nimic) si, in general, cat sunt de importante bijuteriile in tinuta voastra.
Ca sa inchei, m-am gandit la femeia cea mai ahtiata dupa bijuterii de care am auzit-www.wisc.edu/wisconsinpress/Presskits/Images/BozzacchiPRphoto.jpg" target="_blank">Elizabeth Taylor.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Raspunsuri
michelle7 spune:
mie bijuteriile nu-mi spun nimc. decat un diamant mai bine valoarea lui in pantofi. Oricum si vedetele isi cumpara diamante pe care le tin incuiate in seif si cand ies din casa poarta falsuri.
Michelle 7
Sabina spune:
mie imi plac bijuteriile...dar numai daca merg la vreo serata sau la concert.In rest nu port .
deci.nu ma omor dupa cercei..dar imi plac colierele la nebunie, in general cam tot ce se atarna la gat/
eu am o colectie de bijuterii mostenite, unele de valoare pe care le pun f f rar, si altele mai ieftine, dar totusi frumos facute(ma refer la semipretioase)
la inele...nu prea ma bag, pt ca am maini f mici si nu prea mi se potrivesc.
Ca pietre prefer diamantele si safirele:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
am uitat sa spun, bijuteria prefereta e inelul de logodna, are o forma speciala, e ca o verigheta dar cu pietre incrustate, safier si diamante , ofcorz:),e mic si fin...iar ordinea pietrelor nu e aleatoare...e ceva cu linii si puncte f interesant.E de la Dresda luat.
uite, acu am aparatu stricat...da daca gasesc prin poze vechi bag una.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ana_maria222 spune:
mie imi plac f mult cerceii....mai ales cei mari, cei arabesti, lungi....si cat mai ciudati..acum am facut o pasine pt fluturi si am o gramada cercei si lantzisoare cu fluturi..cercei imi cumpar de fiecare data cand am bani...cred ca am peste 50 de perechi...dar nu m-as satura niciodata sa imi mai iau...
cat despre bijuteria preferata, aveam inainte un inel extrem de frumos de la fostu prieten(cu pietre de zirconiu..imi place f mult negrul..mare si superb cum imi place mie..:P) pe care din pacate l-am pierdut. asa ca, pe primul loc in top, se afla un inel luat din venetia, din margelutze mici..e alb si roz..si maaaare..in forma de floare..e pur si simplu superb....
Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....
http://community.webshots.com/user/ana_maria222 poze noi....
teutza spune:
hihihi
diamantul este piatra pretioasa caracterisitca zodiei mele
sunt o berbecutza innebunita dupa stralucirea si puritatea diamantului...imi plac foarte mult cerceii si colierele si in mod deosebit inelele. bratara tre sa fie finutza... si inelul cu pietricele
. inca ceva eu nu inteleg persoanele care poarta numai la ocazii speciale bijuteriile, ma refer la persoanele care "le pasteaza" pentru o zi deosebita. eu una sunt mai narcisista asa, cand sunt singurica bineinteles
si port bijuteriile si in casa ca sa imi demonstrez cat de speciala sunt
hehehe
Ina82 spune:
Si mie imi plac bijuteriile....cerceii si lantisoarele.Nu sunt genul sa ma impopotonez cu ele dar le port cind mergem la o petrecere sau la o cina undeva.
Eu si sotul meu avem o gluma intre noi....de fiecare data cind ma supara spune.....Thank God for Tiffany`s:-)...stie el ca o cutie de la Tiffany`s ma "imblinzeste':-)
bebi spune:
Si eu sunt sclava bijuteriilor, in special cercei si bratari cu pietre. Inele nu port, insa singurul inel pe care-l port este unul cu diamante mostenire de familie, nu inel de logodna:) sper sa primesc unul chiar daca nu cu diamant
roxana1974 spune:
quote:
Initial creeata de Teodora D.
[font=Comic Sans MS][teal]credeti ca “diamantele sunt cel mai bun prieten al fetelor”?
Teo, cum poti generaliza asa?
unele au ca cel mai bun prieten mitzele 
...ce inflatie de matze frate...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by roxana1974quote:
Initial creeata de Teodora D.
[font=Comic Sans MS][teal]credeti ca “diamantele sunt cel mai bun prieten al fetelor”?
Teo, cum poti generaliza asa?unele au ca cel mai bun prieten mitzele
, iar altele ciocolata
CORECT!
Personal nu ma impresioneaza bijuteriile de nici un fel. Chiar mi`e groaza cand o fi sa ma marit ca va trebui sa port verigheta din aur (sau nu?). Nu`mi place aurul!!!
Decat sa dau bani pe bijuterii, mai bine imi iau un aparat foto mai destept, sau un telefon mobil mai destept decat cel pe care il am acum... dar asta e doar parerea mea!