Bebelusi de iulie-august 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Eu am avut o nopate de groaza de am crezut ca ajung la urgenta. Mi-a fost rau si am varsat de cateva ori si de-abia am luat ceva pe gura. Am venit si sora mea la mine pe la 1 noaptea sa imi aduca medicamanete. E bine cu medicul in familie.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Hristina,
La multe luni!!! cu sanatate si noroc!
am vazut pozele... pupam harnicutza care deja sta in picioare!!!

Monai,
pupam si smecheroaica ta care m-a dat pe spate cu pozitia de karate!

Nicoll_mada,
ei... ce bine e sa ai o bunica! si palariutze...sta singurica in leagan fara probleme...sa va traiasca minunea!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata!!!Azi am fost ceva mai matinale,Codruta s-a trezit la 6.30 sa pape,dupa care ne-am mai jucat putin si apoi a mai tras o portie de somnic.Acum e din nou treaza si se joaca cu jucariile.Mai nou se intinde spre carusel si vrea sa prinda jucariile care atarna.Mai avem 30 cm pana la capatul patutului sa-l mutam si apoi...cerd ca-l vom da jos.
Simona ai perfecta dreptate cu mutatul,e mult mai usor sa te muti in liniste,ai si tu nevoie de ceva confort psihic.Cat despre Mario " rasfatatul " atata timp cat a stiut si singurel sa doarma,cu siguranta ca va reveni la vechiul lui program cu putin " ajutor ".Dar mai acorda-i putin timp si rabdarica,probabil ca inca mai are de recuperat.Oricum va pupam dulce si va dorim tot binele din lume!
Anis foarte draguta micuta Ingrid,ma omoara cu ochisorii ei,cat despre cretuletii ei...vrem si noi;aproape nu avem periosr,nu stiu ce vom face la an.Felicitari si pt somnicul neintrerupt dupa 12.
Bogdana pupicei si pt Mirunica si pt Cristina,felicitari pt vorbareata!
Ella bine ai revenit si ne bucuram ca printesele s-au simtit bine si le-a placut!Pupicei!!!
Acum va pupic dulcic pe toate,merg la nazdravana mea se agata pana la urma de carusel,

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Anis, am vazut si floarea cu ochelari de soare...intre flori!

numai sanate sa aveti ca, copilashii sunt toti superbi!

ella2000

Mergi la inceput

Dede, nu esti cu rusii? eu sunt de catva zile si sunt pe butuci! imi pare rau ptr ca aud asta ... as vrea sa te pot ajuta! ai nevoie de liniste si odihna? nu stii cauza? offf... ca de asta am vrut baietzi! ei nu sunt cu atatea probleme ca si noi!

ella2000

Mergi la inceput

mi-am intrat in mana pana se trezeste Paula!

intrebare: ce masina de spalat imi recomandati? Iepurasul a fost tareee darnic... a venit cu aspirator cu apa, cu masina de spalat Indesit pe care pot sa fac kk ca s-a dus deja ceva piesa! am spalat de doua ori si pac!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Andre_ea,
felicitam micul fotbalist ce-si papa mingea! din ce era?

Irina,
sa ai parte de clipe minunate alaturi de familia ta reusita!

Cuscra,
ce e cu tine? sper ca ati sarbatorit bine si sunteti sanatosi! felicitari ptr examene si daca nu primesti PM-urile mele, anunta-ma! pupam ginerica si cuscru si astept sa - mi dai vesti!

cam atat, pana mai tarzior ca ma apuc de supa de pui ptr Paula!

pupicei

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Albinutzza, un pupic de 'revenire" ptr tine si unul de drag ptr Luca!

Simona, ma bucur ca si-a mai revenit Mario... poate ca nu mai ai destula putere si rabdare din cauza problemelor... asa patesc eu cand vreau sa o pun pe printesa la locul ei, dar va trebui cumva sa invete, desi inca nu stiu cum! doarme intre noi ca altfel as face toata noaptea ture! poate te simti impovarata de necazurile tale si se rasfrange a tot ce e in jurul tau! as vrea sa pot sa te ejut sa-ti ridic moralul... la noapte poate intram pe PM! sa ai o zi deosebita! calm, putere si intelegere!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, vazut floricica smecheroasa, cu ochelari Spune-mi unde ati fost la munte? Caut o pensiune buna pe la Moeciu. Mona parca tu stiai, si ai zis ca a fost bine.

Simona, exact cum a zis si dede, rabdare multa iti doresc si stai calma. Daca tu te enervezi sa fii convinsa ca el va face mai urat

Ella, si noi fetele, nu stiu ce masina sa recomand, dar chiar asa proasta e Indesit????

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Simona, multumim de urari. Nici nu-mi vine sa cred ca a implinit Teo 8 luni. Parca ieri era mic.

Anis, Kasi, Nicoll_Mada, Monai, am vazut pozici cu bebeii! Frumosi foc toti!

Anis, Ingrid e o frumoasa mai ales printre flori. De ochelari ce sa mai zic?

Am pus si eu poze noi. Sa vedeti aici ce smecher e fi-miu in niste poze.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput