Bebelusi de iulie-august 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Acusor, Teo e un scump si jumatate, m-am uitat la poze si efectiv m-am indragostit de mutrisoara lui.

, pensiunea la care am fost noi se numeste Pensiunea Andrei, are si site.

Hristina, pupici Victoritei care creste ca din apa, dar cred ca si are cu cine semana asa inaltuta. E o scumpa frumoasa. Intr-adevar, Sara are mare tupeu cu statul in picioare, chiar paseste nesustinuta prin tarc si asta de ceva vreme. Pur si simplu nu am cum sa o tin altfel decat in picioare. Nu va spun cum ma doare spatele.

Dede, nu pot risca sa ma mulg pentru ca fata mea nu serveste lichide decat din bibe cu lingurita, dar foarte putin. Azi am sa-ncerc sa-i fac cerealele cu lapte praf, poate se obisnuieste cu gustul. Eu sunt disperata efectiv, ea nu trage decat din tzitzi si noi incercam in fiecare seara cu paharul, cu bibe, cu canita s-o facem sa bea laptele praf. Am crezut ca daca perseveram se obisnuieste si ea, dar nici vorba. Ma gata si ma termina, nu-mi mai place nici cand suge, desi nu ma musca, ma "gadila" cu dintocul intr-un fel neplacut pentru mine.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele am vb cu unchiul meu ortoped..asta vizavi de incaltaminte pt bebei.Cica inainte se luau de aia care sustineau calcaiul si glezna.Sunt recomadate incaltarile care sustin bine calcaiul..dar sa nu fie f ridicati pe picior ...pentru ca se se dezvolte muschii ai boltei plantare..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

La multi ani,sanatate si sa fie cumintei pt copilasii ce azi isi aniverseaza inca o luna de viata :
DAN EMILIAN - micul stelist [svety]
MATEI [ankak]
TEO [acusor]
ANDREI AYAN [giayan] .
Acusor m-a terminat Teo!!!Daca acum plimba fetele cu motocicleta,la majorat pregateste-te de decapotabila!
Super imi place la nebunie.Pupam falcultele!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Nicoll, saru'mana. Culmea e ca motocicleta a tatalui fetei. Deci ea sa-si ia decapotabila ca o conduce Teo fara probleme

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Monai, saru'mana si tie . Toate avem niste copii reusiti!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Fetele multumim pt aprecieri..un mare mare pup

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Ella2000

Andre_ea,
felicitam micul fotbalist ce-si papa mingea! din ce era?

Din burete. Si cu un fel de inlocuitor de piele la suprafata. F. subtire sa poata puiul sa-l strapunga.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

Ella,
eu am masina de spalat Ariston cu uscator. mie mi se pare tare utila pt ca toate lucrurile ei le spal si le usuc si atunci nu le mai calc ca oricum sunt f mici. si pe faza asta i-am luat si putine lucruri dar de calitate si spal de 2 ori pe saptamana. plus ca uscarea le sterilizeaza intr-un fel ca se face la temperatura f mare. dar cu hainutele romanesti am avut probleme ca ieseau culorile sau le scoteam cu cate o capsa lipsa.
Ariston am inteles ca ar fi cea mai buna la masini de spalat. eu am avut inainte Whirlpool si a fost ok. dar acum am vrut cu uscator si de-aia am luat Ariston.
ce mi s-a mai parut mie util la masina: sa poti s-o programezi cand sa inceapa - eu pun rufele dimineata si o programez sa se termine inainte sa vin eu de la servici. plus protectie de apa. adica daca apa nu are presiunea ceruta sa se opreasca, pt ca altfel in timp exista sanse sa se strice.

Simona,
si a mea a facut duminica asa cu urlat ea care e tare cuminte la plimbare. dar era f obosita si nu reusea sa adoarma. o mai luam in brate, se linistea, o puneam iara in carut, si tot asa. pana i-am dat un pachetel de servetele umede sa-l morfoleasca in gura si a uitat de plans...si dupa ce s-a jucat cu el vreo 10 min a adormit.
eu am observat ca atunci cand o mai apuca plansul daca ii dau ceva nou sa se joace cu el se linisteste instantaneu. in general e innebunita dupa pachetele de servetele sa le roada, sa le deschida, sa suga servetelele. alea de la Dalin sunt pasiunea ei. Faza: cand o sterg la gura cu ele deschide gura si scoate limba ca-i place gustul lor. chiar ma gandeam sa-i dau de mancare asa: o sterg cu servetelul si ii bag lingurita in acelasi timp ;)
descopera si tu ceva care sa-i distraga atentia lui Mario si cand pleci de-acasa sa nu uiti sa iei cu tine. mi se pare super greu sa-l cari in brate atata drum si cu caruciorul dupa tine.

a mea sa n-o deochi a inceput sa manance mult mai bine nu numai cantitativ cat calitativ (adica de la 1 ora masa de pranz am ajuns la 30min). cred ca de la Peritol i se trage. de exemplu ieri la pranz a mancat 170gr piure legume cu pui si ou si 100ml lapte.
am inceput sa-i pun in lapte si piure fructe lactoza de la humana pt ca am auzit ca e f bune pt constipatie ca vad ca nu scap de ea de 3 saptamani.

mamica de maria, 8 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Ema.nu.ela..bine ca ai precizat de Ariston.Eu am luat de la ei acum cam toata gama, masina de spalat vase, cuptor, aragaz si masina de spalat rufe.Inca nu am apucat sa le folosesc ca n-am terminat casa.
Si mie mi s-au parut f bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, fete dragi!

Intru doar o fuga, plecam la parintii sotului azi, in Prahova, ne intoarcem in 2-3 zile, depinde cum vor sta lucrurile .

Am vazut si eu toate pozele noi, avem cei mai draguti copiii, niste minuni mici si scumpe .

Multa sanatate mamicilor cu probleme!

Va pupam pe toti si sa revedem cu bine!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput