Bebelusi de iulie-august 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 8
Simonaci79 spune:
Gesi- ce amintiri frumoase ai tu din copilarie....de fapt ce frumos le relatezi!!! Te-ai gandit sa scrii o carte? Eu una sigur as citi-o! Scrii superb!!!!! Iar in privinta soacrei, nu ma intreba pe mine ca eu iti raspund prompt: Esti normala! Pt ca nici eu nu regret ce i-am zis, poate doar ca m-am abtinut prea mult si nu meritau!!! Sa ma ierte Dumnezeu ca gandesc asa, dar asta simt!!!!!!! Dar sa stii ca este f imp ca sotul sa fie de partea ta, ca in fond cu el stai 99% din timp! Si eu stiu cat conta cand el era de partea mea! Acum....Dumnezeu cu mila!
Kasi- multumim mult de tot!!!! Ma bucur ca daca nici tu nu ma condamni....inseamna ca nu sunt pe dos de tot!!! Pupici pt tine si frumoasa Victorita!!!
Nicoll- of, Sa nu-l manii pe Dumnezeu, puiul meu doarme tota noaptea, 10-11 ore!!!!!!! Cred ca m-am exprimat gresit! Eu imi mai fac treaba noaptea si mai intru pe aici si atunci, daca a fost liniste pe forum, noi am fost in vizita, nu prea au fost multe de facut in casa asa c m-am culcat si eu mai devreme! Iar el a fost un dragalas ca m-a lasat ziua sa dorm mai mult, ca el ziua doarme f putin!!! Iar cu mutatul, nu astept divortul, divortul va incepe dupa ce ma mut eu! Astept sa plece el, ca pleaca o sapt in mai si ma pot muta si eu in liniste cu toate catrafusele, ca daca as fi fst doar eu era simplu, dar asa sunt f multe ale copilului, de demontat patul, de luat tarcul, etc. Si atunci ma pot muta in liniste si fara scandal si injuraturi, pt ca sper eu sa nu ajunga nici citatia pana atunci! Multumesc mult! Am vazut pozele cu Codruta frumusica! Ce cumintica sta ea in leagan, iar intre flori...le eclipseaza!!!!! pupici multi!
Anis- ma bucur ca v-ati simtit bine!!! Si imi pare rau pt alergia ta! Daca nu iti place mirosul de otet am inteles ca e bun si museteluo! Oricum, sper sa-ti fi trecut deja!!!! Pupici si papacioasei Ingrid!
Nicoleta- felicitari pt dintisori, facem galerie la nr 6!!!! Si pt plimbarile prin casa! Pupam micul sportiv si te asteptam mai des cu vesti despre voi!
Dede- imi pare rau ca si tu ai fost suparata de Paste, te inteleg ca am trecut si eu prin asta acum 2 ani cand l-a chemat seful nostru in Bulgaria! E tare neplacut!!!! Pupici multi, sananate la copilasi si vizite rare si tie pe la rudele lui!!!!
Albinutzza- imi parerau ca nu te-ai odihnit si tu mai mult! Chiar ca a fost ceva in aer!! Hmmm, astenie ceva? Sa fim noi sanatosi si sa trecem peste asta!!!!! Iar cu Mario, se prea poate sa fi fost de la dinti, pt ca azi i-am descoperit iesit un colt de masea1!!! daca va vine sa credeti! Avem 2 dinti numai dar un colt de masea mai din spate, nu pima, iesit!!! Probabil ca de la asta au fost si bubitele, si febra si stomacelul! Sper sa nu mai faca si sa treaca repede! Multumesc mult de tot si iti trimit toti pupicii din lume!!!!
Simonaci79 spune:
Dede- sa nu uit! Multa sanatate si tie si ai mare grija de tine! Te pupam! Si felicitari pt plimbareata ta!
Katink- pai felicitari pt reusitele tale!!!! Ale voastre de fapt! Si eu cred ca in timp va renunta la masa de noapte, dar ai putea sa o ajuti daca ii dai seara mai multicel lapte sau ii pui niste cereale in el, sa nu i se mai faca foame! felicitari si pt ca adormiti repede si singurele!!!
Ema.nu.ela- pai nu pun la suflet si le las sa vb! Dar cefac cand se lupta cu mine si imi iau copilul din brate ca eu nu stiu ce vrea si ele se descurca mai bine??? Sunt tare necajita dar ma bucur ca nu voi mai fi nev sa le vad, sau daca le voi vedea nu cred ca vo mai avea tupeul sa deschida gura in fata mea!!!!!
Briana- pai cu rudele.... eu nu tac deloc si tot m-au luat de proasta! E drept ca eu sunt cea mai mica din toata familia, sotul meu e cu 6 ani si jum mai mare decat mine si el e cel mai mic, iar sora cea mai mare e cu 11 ani mai m,are decat el. Asa ca eu sunt aproape de varsta cu copii lor, dar asta nu inseamna ca sunt mai proasta! Ca vb Deliei, din familia lui, sotul meu e singurul cu fac. Si snt convinsa, fara lipsa de modestie ca eu sunt mai desteapta decat ele! Dar asta e...cand tb sa ai frumos in poza ca asa iti cere sotul... dar eu nu am tacut niciodata, nu e genul meu! Eu eam bine, azi mi-a facu Mario o surpriza f neplacuta, o sa va pov la sf ce! Pupici Anei, ma bucur ca te-ai simtit bine cu fetele tale si sper sa nu raciti! Va tin pumnii!!!
Simonaci79 spune:
Kasi - am vazut puiul frumos si drgalas! Cum doarme ea ca un ingeras!!!! Si cum papa! Felicitari si pt plimbarile placute, sa mai faceti!!! Pupici blondinei plimbarete!!!
Dede- felicitari pt papacioasa!
Boga - felicitari pt vorbareata plimbareata! Si pupici pt fetele tale dragalase! Iar cu rudele...din pacate asa e, de sarbatori tb sa le vedem si unora din noi nu le face placere!!!! Oricum ar fi, 90% din soacre tot soacre raman, iar eu sper din suflet sa nu fiu una acra ca sunt mama de baiat! Si feliictari pt dintisori! Sa-i stapaneasca sanatoasa si sa iasa toti fara durere!!!!
Acusor- pai si eu le zic multe la rude, dar duminica mai tb sa ma bat cu ele ca nu conta ce ziceam! M-a dat frumusel la o parte, mi-a impins mana si l-a luat! Si eu am avut mare noroc sa am cereale la mine si i-am dat cu zeama de la supa ca altfel nu stiu ce ma faceam!!!!! Ca daca pasat cu furculita nu papa.... Si veneau din 2 in 2 min la noi :mananca? Nu-i mai da mai nu vezi ca nu ii e foame? " Si manca copilul!!! Ajunsesem sa imi fie frica sa nu cumva sa scanceasca ca vin ele iar si mi-l iau!!!!!
Anis- pai uite, de pilda seara eu ii dau orez instant de a nestle cu lapte si cu banana. Si asta ii dau de ceva timp ca de cand cu febra nu mai am curaj sa ii dau numic nou. Eu dimineata ii dadeam mar cu para si branza si la pranz legume pasate cu br si zeama de supa, iar seara ii dadeam iaurt cu para. De cand cu bubitele i-am scos para si am inlocuit-o cu banana si iaurt nu ii mai dau deocamdata pana isi revine definitiv, si in rest mentin la fel ca asa a zis dna dr. Numai seara imi da voie sa mai schimb, asa ca i-am mai dat spanac cu rosie si carne, eventual cu br, mamaliga cu lapte si br, mancare de cartofi cu rosie si carne, mancare de fasole la fel, si as vrea sa mai inmcerc acum dupa ce sunt sigura ca e bine cu piure de cartofi cu lapte. Nu stiu daca iti e de ajutor ceva, tu oricum ii gatesti numai lucrui bune!!!
Simonaci79 spune:
Anis- si felicitrai pt somnicul de noapte! Acum tb sa vezi cum te educi pe tine sa nu te mai trezesti!!!!
Andre_ea- lasa ca daca nu s-a inecat cu bucatelele nu are nimic!!! Si felicitari pt somnic, imi pare rau pt lapticul tau dar poate revine!!! De fapt nu stiu daca asta vrei! Eu inainte beam 3 cani de lapte pt alaptat pe zi si dadeam 175.000 lei pe o cutie, si incepusem sa am cam 40-60ml de lapte la o masa, Si am zis ca nu mai beau ceai si cand nu o mai fi, asta e! Vreau sa-ti spun ca in 2 zile am inceput sa am 80-100ml! Nu credca e de la lipsa ceaiului ci de la cap, ca nu ma mai stresam sa am lapte si atunci a aparut!!! Succes!
Anis- am vazut pozele!!! Pupam fata frumoasa!!!!!!! Am vazut cum sta ea ca o floricica intre flori, dar m-ati dat gata cu ochelarii de soare!!!!! Si cu hainutele frumoase!!! Pupici fetei frumoase!
Simonaci79 spune:
Scuze pt greselile de scris din mesajele anterioare, am vazut ca sunt o tona dar nu am rabdare sa le corectez!!!!
Vreau sa urez si eu bebei nascuti pe 26! Multe luni inainte pt:
DAN EMILIAN - micul stelist [svety]
MATEI [ankak]
TEO [acusor]
ANDREI AYAN [giayan]
Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!!!! Si sa nu aveti nici o problema si sa va iubeasca toata lumea la fel de mult cum va iubesc acum mamicile voastre!!!!!
Simonaci79 spune:
Haideti sa va spun ce "surpriza minunata" mi-a facut Mario azi!!! Ma bucuram ca a papat mult mai bine, ca e iar cum era inainte, ca nu mai are febra.... Si ies cu el afara, vad pustiu prin jur si ce ma gandesc eu? Hai sa ma duc in Herastrau ca tot e asa frumos afara! Ajungem, copii multi, mamici, soare, cald, facem o tura si se pune Mario al meu pe urlat!!!!!! Si zic plec acasa! Urla de ziceai ca il tai! Eu suparata nevoie mare ma enervasem deja. L-am certat, a inceput si mai rau!!!!! L-am luat in brate, a tacut! Iar il pun in carut, iar scandal macim! Vin 2 babute, una il ia in brate, ii face cruce, el sa-i ia ochelarii de la ochi, fericit ca e bagat in seama, apoi vine la mine. IOar o tentativa de pus in carut, iar urlete! Faza era ca ii era somn, era ora lui de sonn si rasfatatul meu nu mai doarme decat cu mine in pat sau la mine in brate! Si in brate nu a mai dormit de la 3 luni dar se pare ca aprin iar gustul de cand a fost bolnavior si i-am permis mai multe! Si iata-ma pe mine cum am venit eu minunat cu Mario pe o mana, care imbracat are 12kg si cu cealalta conduceam carutul, curgea apa de pe mine si sinteam ca-mi rupe mana, cu Mario care se agita acolo si ar fi sarit dupa fiecare floare si frunza in parte, si tipa si daca voiam sa-l mut de pe o mana pe alta sa nu cumva sa-l pun in carut de mi-a spart timpanele! Fetelor, imi pare rau pt ce zic, dar imi venea sa-l bat! Ma terminase de nervi, si ma doare spatele acum si eram varza cand am ajuns acasa! Simteam ca o iau razna! Si acasa nu a adormit pana nu l-am luat lg mine in pat si am sa cu el! Si dupa l-am mutat fara probleme!!! Pai unde e baiatul meu care la orice ora din zi si din noapte adormea singur????? Mai ce face rasfatul dntr-un copilas asa de cuminte!!!!!
Gesi- ai putea sa transcrii tu pov mea intr-o amintire placuta? Mi-ar fi de mare ajutor ca azi am fost tare suparata pe el!!!!
Nu mai are sens sa spun ca si seara la fel a adormit dupa ce a tipat de mama focului! De fapt e impropriu spus adormit, ca il pun in patul lui inainte de a adormi, cand il vad ca e pe cale si ii e tare somn.
Ce ma fac? Cum il dezvat??? HEEEELLLLPPPP!!!!
Simonaci79 spune:
Va pup acum, merg a culcare acum, ca e tarziu si ma tem sa nu cumva sa ma astepte si maine o zi la fel de grea!!!! Pupici si noapte buna tuturor!!!!
Cuscra!!! Pe unde esti???? Cum ati petrecut Pastele? Pupici multi!!!
Joker- si tu tragi chiulul? SPOR LA INVATAT! De azi poti sa reincepi, iti dau eu voie!!!
Ella- am inteles ca tu recuperezi din urma! Asteptam impresii si vesti!
Pa! Chiar plec!
Ica 1975 spune:
HRISTOS A INVIAT !
Fetelor vad ca sunteti tare harnicute, de cate ori intru va gasesc la alt capitol. Am intrat si eu sa va urez (destul de tarziu) Sarbatori Pascale cu bine si sa aveti tot timpul Lumina in suflet.
Noi
Ella2000 spune:
De azi ne-am intrat si nou in normal cu programul... Printesa mare la gradi... desigur cu hainele noi ca numai asa s-a putut iesi pe usa... sotzul abia isi cracaneza ochii, iar eu... program normal: printesa mica si DC!
am fost plecati la socrii o zi si doua zile la cabana! a fost minunat! fetele mele s-au jucat pana au picat late! Paula se tot minuna de iarba, frunze, flori, sa nu mai spun cum statea pe marginea lacului si se uita! a fost calm, liniste, fericire iar cu soacra si cumnata... ingaduintza! Dumnezeu mi-a dat putere sa le fac pe toate si sa privesc in fiecare zi spre fetele mele si sotul meu cu multumire si fericire!
am de vazut o mutime de poze!
ella2000 si printesele
delia grozav spune:
Simonaci eu sunt obisnuita cu urletele cand o pun in carucior si adoarme plangand si se uita lumea ca la circ si mai intreaba babele ce are dar eu le-o retez scurt ca vrea sa doarma si in 5 minute care par o eternitate adoarme sigur. Ieri mi-a facut si mie un super scandal, ca ma fost la magazin si am incercat vreo 5 palriute si ea era somnoroasa si s-a pus pe urlat. Eu foarte rar cedez sa o scot din carucior si ea vroia sa mearga in 4 labute pe jos, si pentru ca nu am lasat-o a inceput sa urle si mai tare. Am tinut-o cam 1 minut in brate i-am aratat pasarele masini si cum s-a linistit inapoi in carucior cu toate urletele si privirile urate ale trecatorilor si a adormit in maxim 1 minut.
Deci parerea mea e sa iti pastrezi tu calmul in astfel de situatii si sa nu iti pese ce zice lumea. Cat de rasfat eu cred ca e o faza trecatoare, persevereaza sa il lasi sa adoarma singur.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005