Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74457" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)
Androix
Sa fii fericita, sa te simti iubita si implinita si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta!
Alexander Paul si Philip Christian 
Teddy, bravos mai pentru inca un dintisor. Noi ramanem la 2, pentru moment!
Stefania Nicolae, sanatate si la voi, mai! Sunteti mai bine?
Babygirl, aoleu, mai ce caz nasol... Vai de mine... De cati bai ati avea nevoie? ce aiurea este... off, imi dau seama ce greu va vine...
Beatrice, mami de
Alex pifos
La multi ani Alexander Paul si Philip Christian !!!
Grasunul meu s-a trezit noaptea trecuta pe la 3 si a vomitat!!!Nu stiu de ce , dar a vomitat destul , timp de vreun sfert de ora in reprize , apoi a adormit si l-am pazit ca pe butelie . Nu s-a mai manifestat pana dimineata . Asa ca azi am fost total ametita la servici , am baut doua cafele mari in loc de una , dar nu au prea ajutat .
Azi dimineata a mancat mar si a mai vomitat doar putin . Alte simptome nu are de nici un fel .
Sa vedem cum mai evolueaza .
Mamicul lui Elian
[povestea nasterii
Mai, fetelor! Probleme si probleme, sa va ajute d-zeu sa va gasiti resursele sa treceti peste cumpene, sa fiti din nou fericite!
M-a pocnit o migrena de nu vad, cu greata si tot tacamul...
Astept sa se faca ora 14 sa dau o fuga la medic (la coltul strazii) cu Bianca. La pranz cand am schimbat-o am gasit-o plina de bubite pe spate si pe piept, sunt cu miile, mici, rosii si in relief.
Nici nu am idee de la ce poate fi sau ce este. Contagios? Reactie la antibiotic? Habar n-am, dar clar, nu cred sa fie alergie la mancare ca nu s-a schimbat nimic in meniul ei.
Loreen cum a fost la celebra?
Gabitza merci pentru detaliile gastronomice.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas