Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
monu spune:

ALEXANDER PAUL si PHILIP CHRISTIAN!!! 

Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi. Sa fiti iubiti si sa aveti o viata frumoasa.
Maria sa te bucuri de copilasi.
ANDROIX

sa cresti mare mammmmiiiiii! Sa ai parte de bucurii si iubire.![]()
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Margott spune:
LA MULTI ANI Alexander Paul si Philip Christian!
LA MULTI ANI Anna Miruna!
http://community.webshots.com/user/arcultro
babygirl spune:
Laura,Ioana,Monica,multumesc! Am gasit intr-un final un avocat ce se ocupa de asemenea cazuri.Vineri e intalnirea cu avocatii..Nu stiu cat e de intelept sa descriu aici situatia, dar mi-ar prinde bine pt ca sunt rau de tot
Pe scurt:Noiembrie, ea pe rosu,mihai pe liniade tramvai,ea intra in oglinda masinii noastre care oricum abia tinandu-se in suruburi cade.Ea se dezechilibreaza,nu cade,dar isi rupe piciorul.O ducem la urgenta, stam cu ea,apar fiii,amenintari,amenintari,ni se confirma ca este rupt,o internam,o opereaza,intre timp politia face constatarile.In aceeasi zi Mihai merge sa dea declaratia.Dupa cateva luni declaratia dispare,Mihai este chemat sa o dea iar,o scrie iar,i se spune sa treaca data din ziua respectiva,nu noiembrie...ciudat. lunar mergem sa isi ia adeverinta de la pol ca sa poate conduce.luna trecuta un pol.ii atrage atentia indignat ca nu a luat leg.cu victima.pai cum naiba sa ia legatura cand noi suntem amenintati de fiii ei!? ea merge la iml,vine rezultatul de la iml inainte de pasti,spitalizare sub 60 de zile,dar ea depune plangere penala si in sfarsit lasa la pol.un nr de tel.al unui avocat,ca sa putem sa-l contactam.ieri l-a sunat mihai,tot ieri a vb cu 2 avocati.cu unul dintre ei va merge la intalnirea de vineri. nu stim cum e mai bine:intelegere sau proces?cati bani pot cere?nu stim cum vom face urgent rost d o suma mare de bani pt a i-o da femeii ca aceasta sa renunte la proces.nu stim cat ar putea sa tina asa un proces.unii ne-au zis ca nu au castig de cauza,dar daca intram in proces,mihai isi pierde carnetul,are cazierul patat,in plus va lipsi de la munca nepermis de mult.daca acceptam sa le dam cat cer trebuie sa facem urgent rost de bani. de unde?habar n-am.rate nu mai putem face pt ca avem deja,iar parintii lui au spus:"doar nu vrei sa platim noi greselile tale!?"
o sa sterg mesajul asta in cursul zilei.chiar n-as vrea sa ramana aici.multumesc mult ca ma ascultati!
monu spune:

LA MULTI ANI DAVID si ANNA MIRUNA!!!

Sa fiti sanatosi dragilor. Mai aveti un pic si faceti anul.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
elisor spune:
Fran eu ii dau in jur de 30 - 50 grame de carnita, piept de pui. Cumpar piept dezosat si il portionez ochiometric. Mie mi se pare cam mult 100 gr., dar daca copilul agreaza cantitatea nu vad care ar fi problema.
Gabitza, Loreen spuneti-mi si mie cum faceti cus-cusul pt. bebelusi, ca eu nu mai stiu ce sa-i dau, am intrat intr-o pana de inspiratie si pentru Bianca dar si pentru noi.
Tdi reteta de tort pare super simpla, dar cum ma pricep eu la dulciuri (la halit sunt pe locul 1, asa ca Stefania, te rog frumos, primul loc e al meu
) sigur o dau in bara, este foarte tentanta, intr-o zi poate ma simt "in mana" si o fac.
Multumesc frumos pentru ca mi-ai adus aminte sa nu mai contabilizez nerealizarile fetei, cu toate ca un doctor cred ca mi-ar spune exact pe dos.
Multumesc fetele pentru raspunsurile referitoare la lapte, cred ca voi face in final asa cum m-a sfatuit dr. sa ii dau pana la 1 an formula din simplu motiv ca e mai comod, nu tu alergatura dupa lapte, fiert s.a.m.d.
Stefania, lume noua! Ma bucur ca mai dai un semn de viata, mult ai mai fost invocata pe aici! Ultima oara cand ai fost pe aici, asta fiind prin ianuarie parca, o vazusem intr-o poza pe Bumbu pe cantar si era tot in jur de 7100g, chiar nu a mai luat nimic in greutate de atata timp? Fata ta chiar are in cap sa se faca balerina.
Fericire si dragoste in continuare, sa fiti sanatosi sa va cresteti fata cu drag si iubire, poate vor urma si alti bumbuti.
Ioana nu mi-am inchipuit ca a fost rau, ca la mama acasa intotdeauna te simti copil, chiar daca ai la randul tau, dar m-au obosit pe mine acei multi km facuti in stanga si-n dreapta, acele vizite obositoare intr-un timp atat de scurt. Bunele maniere sunt obositoare uneori.
Dar cine s-a facut cu buget de cheltuit?
Deci socrela salasluieste pe langa ai tai parinti?
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
babygirl spune:
LA MULTI ANI, ANDROIX!!! Sa fii fericita si implinita!!!
Fran, si mie mi se pare cam mult 100g,mai ales ca in borcanele se gaseste mult mai putina carne..Si eu fac ca si Eli.Portionez pieptul de pui si bag bucatelele in pungulite, la frigider. Nu cred sa aiba 100g,in plus, Ema nu mananca niciodata tot la pranz.
elisor spune:
Adina mi s-a facut pielea gainii citind mesajul tau, ma tot intreb cum pot fi unii oameni in asa hal de nesimtiti, e putin spus. Sa profite de o situatie care din cate imi dau seama nici macar nu e reiese vinovatia lui Mihai (si nu sunt subiectiva, dar din relatarea ta eu asa am concluzionat). Pur si simplu sunt niste profitori care se si vad cu bani in buzunar, ce nenorocire li s-a intamplat, dimpotriva e mana cereasca pentru ei.
Asta e parerea mea pentru ca de astfel de incident au "beneficiat" si ai mei (initial nu a vrut sa mearga la spital, adevarul e ca nu avea nici pe naiba, dar ulterior s-a dat ranita rau in aripa, eu am repezit-o cat colo la telefon, dar in final "s-au inteles" cu ai mei) si mai stiu cateva cazuri. A devenit si asta sport national, chiar m-a intaratat chestia asta a nesimtirii umane, adusa vezi doamne, la rang de suferinta si tragedie.
Iar socrii...no coment, dar nu sunt fair play.
Una peste alta, cu toate ca bunul simt si nevoia imperioasa de a triumfa dreptatea imi spun altceva, totusi un compromis, o "intelegere" ar fi mai benefica pentru linistea voastra.
Asta va mai lipsea acum.
Of, imi pare rau ca aveti necazul asta!
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
ChrisDun spune:
LA MULTI ANI, Androix! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Stefania, bine ai revenit !
Bumbutei (eu tot Bumbu o sa-i zic, pentru ca "zapa" il mai alint pe sotziorul meu
)!
OlgaM, sa va lumineze Dumnezeu si sa fie cum e mai bine pentru voi! Nici eu nu sunt in masura sa va dau sfaturi, insa stiu ca relatia mea cu sotul s-a schimbat mult (in rau) - nu imi dau seama daca dupa venirea Carinei (in luna mai) sau dupa ce fratele lui Razvan si soacra-mea si-au varat coada in casnicia noastra (in septembrie). Sigur ca si hormonii mei au avut o contributie substantiala - asa cum zice Androix mai sus
... si cum mai zicea cineva mai sus (scuze ca n-am retinut - de o ora ma chinui sa raspund) - nu reusim sa ne mai regasim. Ufff.
Numai bine !
babygirl spune:
Eli,multumesc.Din pacate asta este legea.Am inteles ca in ianuarie 2007 va iesi o lege noua care nu va mai da castig de cauza pietonilor care traverseaza aiurea strada. Doar ca pe noi asta nu ne incalzeste cu nimic acum. Sunt intr-adevar,cum ai spus si tu,multi care fac asta pt bani.Ne-a trecut si noua prin minte lucrul acesta.Prea stia femeia ce va urma, dar nu ne ajuta cu nimic asta.Incerc sa am incredere in avocatul pe care il avem si sper ca vineri sa se ajunga la o intelegere,iar apoi sa reusim sa facem rost de banii pe care ii cere.
gabitzam spune:
La multi ani Alexander Paul si Philip Christian! Sa cresteti mari si sanatosi, sa luminati viata parintilor vostrii!
La multi ani ANDROIX! 

Sa fii sanatoasa, sa fie copilul sanatos si familia fericita, sa iti iasa totul cum vrei tu si sa ai bafta multa.
Fran, eu fac portii ochiometrice de piept de pui sau peste, cam de 100 gr, din care fac mancarica pe 2 zile, deci vine cam 50gr pe zi. Mie asa mi-a zis pediatra noastra.
Elisor, sa-ti zic cum am facut de exemplu ieri cus-cus. Am fiert carnea cu niste morcov, ceapa, albitura si rosii. Dupa ce a fiert supa asta, pun zeama fierbinte peste cus-cus. Nu ma intreba cantitatile, ca tot ochipmetric fac. Cam 2-3 linguri de cus-cus, cu virf, putin ulei de masline, le acopar cu supa. Asta se umfla foarte mult, inghite toata supa, am mai si pus inca putina zeama dupa aceea ca mi se parea prea uscat. Carnea cu legumele si rosiile le maruntesc si le amestec cu cus-cus, mai pun putin praf de usturoi, o umbra de sare, putina verdeata (am un borcanel cu amestec de verdeturi pentru salate, uscata, din alea pun putin, de aroma).
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni