Racusori, la apel! (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Menna spune:
... yeap fetele! am revenit !
Nici nu stiu cate zile am absentat si drept sa va spun,nici nu am reusit sa va citesc ...asa ca azi mi-am zis! tre' sa intru sa dau saru'mana la toate si sa ma apuc de o lucrare la care am prezentare miercuri
Ce sa va zic eu voua ... zilele absentate au fost de toata kk,am trecut de la agonie la extaz si invers ,ca na, au avut altii grija sa nu uit ca traiesc in tara asta si (vb lui Badea) asta imi ocupa toata ziua ...
July felicitari pt noul hobby am inceput sa rad de una singura p'aci citind ce ai scris...auzi la ea, sa taie cu bonfaierul Esti tare scumpa mea!
Mona tu esti mortala de'a dreptul Cum naiba sa spala penele din perna?!!? Io zau ca nu pricep,plus ca sincer nu ma bag la "avioane" daca nu ma pricep.
Ps: sa-mi spui daca nu si-au luat zborul de pe balcon Bietii vecini alergici, in caz ca ai vreunul prin zona si'i aterizeaza penele pe nas
Geo mamicooooooo ...stai asa, nu te agita cu cautatul ..mai ai vreme
Si lasa incolo Kidex-ul ca e slab rau!
In iunie va fi unul la voi PinoExpo tot pt copii,muuuult mai mare si cu mult mai multi participanti ...ps: sper sa fiu si eu pe acolo
Mire iubita mea ...multumesc frumos ca le-ai tinut la curent pe fete despre mine
Chiar am vrut sa-ti zic sambata noaptea sa le transmiti sa nu ma dea disparuta cu totul,dar telepatia a functionat
La nunta a fost grozav m-am distrat de minune ... am avut o rochia mumoooooasa de printesa cumparata de mamik mea de la Agnes Toma (na,ca ma laud si eu )... rochia o puteti vedea pe juma in albumul nostru comun,azi am adaugat-o
Cand imi vin si pozele de la nunta, le agat si p'alea intr-un cui colea sa le vaza toata lumea
Am ajuns cu intarziere de 5 minute la cununia civila din cauza sora'mii,apoi cu alta o ora la sala ,tot din cauza sora'mii si al ei izbit care se misca mai rau ca o baba bleaga ... eu eram gata de la 5 si ma sfortam pe tocuri cu chiu cu vai ...uf! Dar dupa ce m-am chinuit s-o imbrac pe sora'mea ,am zbughit-o ofticata catre nunta,ca deh ...io nu mai aveam nici un chef sa astept dupa ei!
La nunta alta surpriza ...ajung, ma ia prietenuta miresuca si cu cealalta buna prietenuta a mea la convocare in buda Intru, o ajut pe biata fatuca sa-si ridice crinolinele in cap, ma asigur ca nimereste gauazu de la budi si imi zice " sunt insarcinata intr-o luna!" Io -> ...in fine, imi trag sufletul si ii zic "felicitari ,dar harnica ai mai fost sa fii sanatoasa si sa-ti mearga toate cum iti doresti" ...la care ma intorc catre cealalta prietena si ii zic "sper ca tu ai putina mila de inima mea si nu-mi vii si tu cu vesti d'astea,ca mult nu ma mai tin chisoarele ...imi ajunge ca te mariti si tu in august la nici un an de relatie,atat sa fie!" ...a fost tare simpatica si mi-a zis ca pana la 30 nu face ninik ...hehe
Abia spre dimineata ne-am distrat si ne-am simtit absolut in largul nostru, ca mai plecasera dintre invitatii cu fete palide d'acolo si atunci am urcat-o pe mireasa pe masa si pe mire la un La mireasa nu i-a picat ninik,dar mirelui i-au picat pe rand nastureii si bine inteles ca a fost incurajat de fete,punandu-i cateva bancnote de 100 de mii la pantalonasi si cativa $
Cam atat pt acum despre nunta, cand imi vin pozele va mai pove' cate ceva
Ramona felicitari ! Numai bine de acum inainte
Bonecaai o fetita deosebita. Creaaataaaaaa si frumooaaaasa foc ,k mamik ei
Cookie tie si la mititica ta.
Jocelyn,sper sa nu gresesc , in caz ca tu ai intrebat daca ne place treburile gospodaresti ...iti raspund si eu "apo' daca'i musai, cu placere" ...la bucatarie ma inghesui mai repede,decat la aspirat,sters praful (yeacs!!!),alea ,alea ...hainele le spala Maria apas numa pe boton si rontaie ea in liniste ...mai greu e cand tre' sa le scot, ca parca atunci -in clipita aia- ma loveste o leneeeeeee ,dar odata intinse,SIGUR sunt uita-te vreo 3-4 zile pe uscator in camera noroc ca nu-mi vine nime' in vizita atunci prin casa
Jocelyn si la tine.
si la celelalte fete cucuiete ...m-am intins muuuuuult prea mult pt azi, dar am recuperat
Parca vad ca iar se ia sora M de gogologhia ..neee ,logogolia..nee, polegolia.. neee ... cum naiba io' fii zicand M ?! Aaaaaaaa ...asa POLOLOGHIA mea .na
(Bine inteles ca iar mi-a luat o ora sa scriu toata tevatura asta ...of! of! )
Ne vedem la impartit pupici pt somn
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
Buna seara si io!
apar si io vai mama mea de la servici...dupa o zi cum demult n-am mai avut...aglomerata, agitata, urata, nervoasa....cum vreti voi sa ii spuneti..si toate astea..inmultiti-le cu 100 si imaginati-va ce zi aiurea am avut. am ras azi din orice...pe sistem nervos cred. am fost mare parte a zilei singura cu un coleg al meu - preferatul meu de altfel care era si el la fel de nervos k mine si care la un moment dat se enervase cu un nebun la telefon si il luase cu transpiratii si cu mancarimi de piei de nervi
sper doar k asta sa fie tot pe ziua de azi k io de fel am zile agitate, dar asta le-a intrecut pe toate so...repet: vreau concediuuuuuuuuuu
ma duc sa apoi sa fac un apoi trag o si apoi si k nu mai tine. azi iar am tras de mine sa ma trezeesc plus k m-am trezit cu 30 min mai devreme k uitasem sa fac ceva
gata....fug. nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Georox spune:
Neata !
Vreau sa cred si eu ca sunt prima ! Nu ca azi nu as avea treaba, insa am intrat sa ma mai deconectez, ca ieri am fost franta.
Menna, de-abia astept sa vad poze de la nunta! Asa ca ma macina curiozitatea. de la Sofia ! Si ti-am citit toata poliloghia. Si eu am fost la o nunta, iar mireasa era insarcinata in trei luni, asa ca, no comment! Si sa ma tii la curent cu targul ala pentru bebe. Ca la mine totul se face in functie de bani, deci sa ma pregatesc din timp.
Mona cum e cu penele alea ca nu m-am lamurit, la graba mea de ieri am crezut ca nu citesc bine ! Vezi ca-mi dai idei !
Mirela si eu vreau ! CONCEDIUUUUUUU !!!! IAr ziua mea de ieri a fost tot nasoala, asa ca hai sa nu ne mai gandim si sa zambim pe ziua de azi ca sa nu fie o zi pierduta !
July tare faza cu bonfaierul ! Daca iti duc idee la capat sa stii ca te chem ca sa imi repari WC. Mai va rog frumos sa nu imi mai dati idei, ca nu vreau sa ma dati in judecata pentru plagiat.
Cred ca ar iesi un best-seller daca ne-am apuca sa scriem ideile nostre ! Hai, cine se incumeta?
Ramona sa ne tii la curent cum evolueaza sarcina! In sfarsit nu mai sunt singura mamica de pe aici ! Sa ne spui cum a fost la prima eco !
Cookie, Boneca, Jocelyn
Si nu numai ! Sa aveti o zi superba !
20+
MirelaV spune:
ummmmm...iacata-ma intr-o pauza mica mica si am intrat sa va salut. mai am decat o gura de . de nu am mai fumat de 2 zile si de baut nu mai beau (glumesc of corse)
e tare liniste pe aici....trageti chiulul??
gata...va pupic si ma intorc la treaba
o zi buna...
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
si de la mine...
ieri n-am mai intrat ca va ajuns cat am scris
am mult de lucru, deci nu o lungesc mult p'aci ...
ne vb mai incolo
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
monagan spune:
am muncit de m-am rupt zilele astea. Sint scurta ca am musafiri. Poate vb. mai tarziu.
P.S.
Apropo de pene...hmm, inca n-au zburat de pe balcon, le mai am.
MirelaV spune:
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
Deci sa revenim.
Menna, ai fost tare sexoasa, se vede la poza. Ma distreaza poza cu Po, in care i se vede doar botul, asa negru e.
Georox, lasa tu ideile cu penele, ca nu sint bune, iti spun eu, sint pacatoase.Ce faceti voi doua?
Ramonaa, felicitari mamico.2x
Ia uite cum avem noi 2 gravidute. Asta inseamna ca o sa avem ce sarbatori!!!! si o sa nastem toate impreuna cu voi, asa ca sa va fie mai usor.Ca doar racii de regula se ajuta intre ei. Fetelor celelalte ne..sinteti de acord cu mine??? Nastem sau nu nastem si noi? Hai sa le sustinem pe fete, macar moral, ca altceva n-om putea face.
Ba da, noi o sa Ha?
Doamne, deja delirez, atatea prostii scriu, asa ca ma opresc.
Maine merg la un chef. Menna, vezi ca nu ma las la tine, ca si io batranoaca mai apuc pe la cate-o distractie, asa ca sa nu uit sa dansez.
Pa, sa aveti o seara (noapte) de vis.
boneca30 spune:
Buna fete!!!!!!!!!!!!am revenit dar nu stau mult,am multa treaba,sunt suparata,nu am fost la pescuit,a plouat torential si ploua in continuare si asta ma lasa trista,ca mie nu-mi place cand e vremea asa,eu iubesc soarele!!!!!!!intruu mai tarziu si va povestesc ce am facut si sa raspund la toate!!!!!!!acum va tuk dulcik pe toate si sa aveti o zii buna!!!!!!!!!!!cu soare!!!!!!!!! Roxi si Viki
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph//pli_vic_ella/my_photos
preda_vicky spune:
dupa, recunosc, o indelungata absenta. Dar am fost prinsa cu mutatul (la mama), cu pregatirile pt. nunta, si inca nu am scapat, mai am de cumparat rochia de mireasa si toaleta pt. cununie. Alergatura, nu gluma!
De scris, scriu mai greu, dar va citesc zilnic. Multumesc ca nu m-ati sters de pe listuta!
Miresica de 23 iulie!