Racusori, la apel! (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

io nu dorm .. nu dorm deloc
dar sincer...mi-e cam somn.
july...auzi ce zice mona...k ai prestat bine
clar...tre sa ma culc k vad k vb prostii
mona, de la lecitina ti se trage cu spalatul pernelor? io una...nu m-as obosi. dar mai stii..never say never daca altii taie cu bomfaieru' wc-u' si altii spala penele la pisica (asta am inteles io la ora asta na) io cine stie ce dumnezeu mai fac
clar ma duc la somn...ma lupt cu o durere de cap...
dar poate mai stau daca mai e careva treaz (de somn) la ore d'astea
aualeu....numai prostii spun..plec

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Mi-e nitelus cam rau, cred ca am racit! De aseara m-a cam luat cu friguri si dureri de cap, azi dimineata m-am trezit numa cu durerea de cap. care nu vrea sa treaca nici cum! Am luat buline, am beut cafea, da e incapatanata!
Boneca, pescuieste unu si pt. mine ca eu n-am mai fost de un am pe balta!
Mona, sotu a fost super incantat ca l-am scapat pe el de o treaba! da nu i-am spus ca am vrut sa tai Wc-u cu bomfaierul!
Mire, ai reusit sa adormi, iubita?
Va pup pe toate si va urez o saptamana usoara! Va ramintesc ca is plecata saptamana viitoare, asa ca nu ma dati absenta1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

No bine Mire, da clar ca ti-a fost somn.N-am spalat penele la pisica!!!!! Penele din perna, dar s-a jucat pisica cu ele.
Acu m-am trezit ca deja am musafiri ....fir-ar ca mi-au dat desteptarea, eh. Stau la o cafeluta si pe urma mai vad eu.

Haideti DESTEPTAREA!!!!!! lasati somnul, ca e asa frumos afara.

Mergi la inceput

buna dimineata. m-am culcat cu durere de cap...si m-am trezit cu o durere si mai mare la ora 10. nu-mi venea sa cred cat am dormit. dar ce sa fac acum....k nu imi trece capul....pe mine de la curent ma doare asa. mi-e si greata. d'ehhhh nici o stare de rau fara greata la mine
sper sa nu se autoinvite nimeni pe aici azi.. stiu..sunt rea dar zau nu am chef
imi beau cafeaua si ma duc iar in pat k poate asa imi mai trec din greturi si dureri.
mona...intelesesem k ai spalat penele pisicii ...doar glumeam...asa cum si acum glumesc vrei tu sa spui k pisica n-are pene?
iote july s-a conformat si a recunoscut k a vrut sa taie wc-u' cu panza de bomfaier
va pupik pe toate si va doresc o zi minunata.

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Mai fetelor, da chiar e wek. acolo la voi.!!! Va gasesc la pag.3? Nu-i ninik, ca bag eu o actualizare ia acu si sarim la pag. 1. Asa sa ne vada toti ce topik frumusel avem.
Si apropo...eu tot astept sa vina si un mascul p-aici, da cred ca n-are curajul.
Mirela,
Poate revin la noapte, daca nu mi-e somn, ca aici se pregateste de o ploaie torentiala si cand ploua ma apuca ...

Mergi la inceput

sunt si io prin zona. mona..tu te pregatesti de-o ploaie, eu ma pregatesc de-o insomnie...k am facut imprudenta sa imi fac un 3 in 1 pe la 5 si ceva acum ce-oi face la noapte...Dumnezeu cu mila
vad k fetele nu-s foarte active. vad k numai noi 2 ne invartim pe aici si july o tura mica.
am vb cu menna mai devreme...cica fu bine la nunta. dar va povesteste ea
gata..ma duc la tivi
o seara buna.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetelor1 Va pup pe fuga si-am plecat! O saptamana usoara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Neata fetele! Pofta buna la cafea!
Mirela s-a confirmat"diagnosticul" -sunt insarcinata! Sunt foarte bucuroasa pentru ca noi ne doream al doilea bb. Asa e cum spui tu, multe tinere au probleme si nu pot avea copilasi sau se chinuie mult timp, dar mama e o optimista si isi cunoaste odrasla. In rest ce sa spun, ma gandesc din cand in cand cum e cu doi copii, cum vom modifica prin casa sau cand vom reusi sa ne mutam din apartamentul cu 2 camere.
July measterule, te felicit pentru lucrarea de mare precizie! Si mie imi place sa fiu mester prin casa. Cred ca asa suntem noi racii buni la toate.
Va doresc o zi buna ! la toate fetele.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hei, pe mine cui ma lasati?
Sunt si eu pe-aici, numai ca-s singura cu pitica si nu prea ma pot apropia de calculator...decat daca pun reclame la TV...

July, drum bun, distractie placuta si sa vii vesela si odihnita!

Ramona, felicitari!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

Dragelor, pe aici ploua si e innourat...si dispozitia mea tinde sa fie la fel ...da-mi revin, promit!

Va pupic si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Am inceput ziua in forta ! Insa mi-am permis si eu o pauza de masa si de DC.

Am inceput cautarile pentru patut si carucior, ne-am dus la Cora insa din nefericire nu am gasit nimic interesant asa ca asteptam Kidex, poate gasim vreo promotie demna de remarcat. In rest nu ma laud cu nimic, doar ca de azi intr-o saptamana imi vad minunea.

Ramona FELICITARI PENTRU !! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos !

tuturor ! O saptamana excelenta !

Mergi la inceput