Racusori, la apel! (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Azi n-am chef sa scriu. Ca sint bleaga, mi-e somn si merg sa ma bag in pat.
Trebuie sa ma intelegeti. Ca un rac cand n-are chef, n-are si pace.
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Prima la ? Hai, ca va dau si voua...

July, pai se poate? Sa ne inciti pe noi cu si pizza?
Da' cred ca meriti, daca tot ai avut o saptamana incarcata...

Mirela, de ce te certi cu colegii?
Cine a castigat finala la "Dansez pentru tine"? Ca eu am dormit...

Sper ca azi nu mergeti la munca, asa ca va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

DESTEPTAREAAAAA!!!!!!!!!!!

CAFEAUA E GATA, E FIERBINTE + 1 BUC (ca e cu taxa de viciu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Moanagan, shhhhhhhh! Nu mai face galagie, ca fetele mai dorm!
Hai ca mi-am baut si eu cafeaua+ chestiile alea vicioase...mai, mai ce buna a fost!
Am avut surpriza sa nu gasesc de ale mele pe la niste magazine din fata blocului...cica le-au cumparat pe toate de frica scumpirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

LINISTEEEEEEEEEEEEEEE
hello si io. mi-s treaza de la 7 dar de la 8 ma tine july de vb pe ym na...te-am parat
baui si si vreau sa imi fac curaj sa ma imbrac sa ies sa mai cumpar una alta k nu am facut felu' 2 si moare omu' de foame cu mine i-am dat o cafea .. ajunge?
cookie, andra a castigat.
nu ma cert cu colegii...aveam o colega nervoasa ieri. daca ma puneam la mintea ei, o luam de par. am lasat-o in pace. mai rau e k sefa era acolo si a auzit ce se criza la telefon...ummm
ma duc sa ma imbrac. ne auzim later.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata, ziua fetele!
Mire, paraciaosa mica ce esti!
Recunosc ca mi-s treaza cam de pe la 4, data jos din pat de pe la 7, da n-am avut chef sa scriu ca sunt bolnava de blegomanie, indispozitie acuta si fara chef de nimic. Mire a reusit sa ma binedispuna nitel, da a plecat sa fac mancare si mi s-a accentuat starea.
Mai puteti face o cafea? Cu mult lapte? Si sa-mi da-ti si mie neste droguri(tigari) ca lumea? Ca bate vantu prin galantare la capitolul asta. Dupa ce ca abia m-am tarat afara sa fac cumparaturi, nu mi-am gasit nici tigarile mele preferate!
Ca sa fie o sambata "superba", a trebuit sa ma plimb tot cartierul ca sa gasesc colac de WC moale, ca tare il da in greata pe consort. Ajung acasa, ma inarmez cu rabdare si hai sa-l schimb. Constat ca suruburile de la vechiul capac is intepenite, ma scarpin in cap, cuget si imi dau seama ca mi-ar trebui un patent. fac sapaturi in lada cu scule, dau de un patent, ma chinui sa-l cracanez, reusesc si constat ca nu stiu sa-l folosesc mai departe. Ma gandesc in nebunia mea ca am vazut in lada de scule si neste clesti si chei, incerc cu toate, umplu baia de scule si ajung la concluzia ca cea mai utila e o panza de bonfaier. Scuip voiniceste in palme, iau panza si ma apuc de taiat! Cand constat ca am toate sansele sa ciobesc buda imi trece prin cap sa vad ce sistem de prindere are noul colac. Stupoare, e acelasi sistem! Deci, nu mi-a mai ramas decat sa las bietele suruburi chinuite in pace si sa prinnd frumos noul capac! Yupiiiiiiiiii, nu am veleitati de bun meserias? Mandra de realizarea mea, am aparut la comp sa ma laud la voi!
Acu imi mai ramane sa-mi fac curaj sa ma apuc de gatit si sa astept laudele sotului cand o aparea la domitiliu!
Hai va pup si mai vb, poate ne intalnim la a doua cafea? sau la un pahar de bere? Ca cica s-a constatat ca o bere ingrasa mai putin ca un suc!

Mergi la inceput

july...io-s prezenta aici la cafeaua 2. facui mancare pt muncitoru' de afara si acum ma scarpin io in cap si ma intreb ce oi fi vrut tu sa faci cu panza de bomfaier....ummmm...esti pericol la casa omului imi si imaginez baia plina de scule si tu in mijlocul ei uitandu-te la ele asa
va pupik..sunt prin zona ..

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Mire, nu voiam decat sa tai suruburile,care in treacat fie spus is de plastic!Da recunosc ca exact asa imi faceau ochii in baie!
Hey, restul fetelor! Astept complimente pt. modul cum m-am descurcat!

Mergi la inceput

io am fost vrenicuta azi...papa, o deplasdare la mama...apoi am facut un chec.., am vb cu Boneca care apropo va transmite k maine nu o sa intre k e plecata cu familia la peste. tot legat de ea, vedeti k am pus pozele ei si ale piticei ei (care e superba) in albumul nostru
menna e la nunta...
july cu sotu'
cookie a fost dimineata
mona? facusi liniste?
geo?

gataaaa...fug la tivi
sa aveti o seara minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Hello,
Tre sa va spun, ca am fost asa harnicuta azi, dar nu m-a laudat nimeni. De cand iau Spirulina, am observat ca nu ma obosesc asa tare si am mai multa energie.
Am facut ceva ce n-am facut in viata vietii mele. Nici nu va trece prin cap.
Am spalat o perna, dar era umpluta cu pene. M-am inchis in baie si am rasturnat penele din ea in cada. S-a umplut 1/2 . Nu-mi venea sa cred cate erau.Bineinteles ca in toata baia zburau pene si matza sarea dupa ele.Le-am spalat si le-am pus pe balcon la soare. Sa vedem daca dimineata mai sint acolo.
Ati mai auzit asa ceva??? sau voi ati facut? Nu cred.Dar nici sa nu faceti niciodata.
Boneca, ai o dulceata de fetita.Imi place ca e creata.
Mirela,, pai m-am gandit sa mai fac si putina liniste, ca dimineata am fost cam galagioasa.
july, da consortu a fost multumit de prestatia ta la...capac.?? Oricum din partea mea ai felicitari.
Menna, draguto distractie placuta la nunta. Sa si ptr. noi, ceva fineturi acolo.
Celelalte? ce faceti? Doar nu dormiti la ora asta?

Mergi la inceput