Racusori, la apel! (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hei, Menna, ai pus poze de la nunta?
Unde sunt, ca eu nu le vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata. io ma pregatesc sa plec la dr. aseara nu eram intrr-o stare prea buna
mona..asa e...nastem..dar vedeti k io nu vreau cezariana
boneca...sorry k esti trista. dar sa stii k nimik nu merita. asa k...sus capul
cookie, vezi k menna are 3 poze in albumul ei...cred ca primele sunt.
gata....ma duc sa ma imbrac si sa plec. va pupik si va doresc o zi usoara.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata fetelor !

Imi puteti da si mie o solutie pentr maini si picioare umflate ? Cred ca nu o sa pot purta verigheta pana la sfarsitul sarcinii. Da eu vreau sa o port, insa ma strange si numaicu crema iese si intra pe deget, iar daca dorm cu ea fac un fel de eczema, nu stiu cum sa-i zic. Ooooff! Macar de ar fi numai atat ! Hai ca mai e cum mai e cu verigheta, ar ce faca daca nu ma mai incap pantofii ? Iau altii ?
Ieri bebelina a fost foarte activa !

Mirela bafta la doctor si sa vii cu vesti bune ! Si eu vreau sa nasc normal, asa ca te invit in sala de travaliu. Eu ma laud ca suport durerea, dar mai stii ?

Mona pacat ca esti asa departe ca as fi dat de baut sau v-as fi asteptat la spital cu surle si trambite, sa vedeti fetita.

Boneca nu fi trista, va iesi si soarele! Hai ! Spor la treaba !

Vicki FELICITARI PENTRU NUNTA ! Sa fie intr-un ceas bun, sa va bucurati unul de celalt si sa aveti o nunta de vis si o vreme superba. Iar alergatura nu o vei mai resimti, cand cvei cedea ca totul va iesi asa cum v-ati planuit. Stiu ce spun !

Menna, Cookie, July, Ramona !

tuturor ! Sa aveti o zi excelenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Salutare!
Multumesc fetelor de incurajari si felicitari! pentru toate. Va stept la travaliu. Eu mai am o experianta din asta si nu prea ma gandesc. Dar orice ajutor e binevenit, nu?
Geo astept primul eco sa vad ca totul e ok. Azi merg la medicul de familie si apoi incep cu analize, ginecologie, eco. Mi-e groaza de ele din cauza sistemului greoi. Nici nu stiu la ce medic ginecolog sa merg pentru ca aici in Suceava e cam nasol, iar dr. cu care am nascut prima oara a plecat in Canada.
Nu am greturi, pofte etc. Mi-e foame mai des si am inceput sa beau nectar mai des, sa mananc fructe mai des si cam atat.
Vicki felicitari pentru nunta!
Va doresc o zi frumoasa!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

am ajuns mai devreme si am intrat direct in paine. dupa ce am mancat..of corse.
nu fac reclama nimanui...dar am fost foarte incantata de clinica la care am fost sa fac analizele. profesionalisti. au si reclama aici pe dc
m-au asezat pe scaun, asistenta a zis "doamna, vedeti...acul este sigilat. apoi uitati si numele dvs pe eprubeta...etc"
pe 16 iau rezultatele
ramonaa..cu rabdare...le faci pe toate
geo, cu tutunaru nasti? nu vei naste cu epidurala? eu asa vreau sa nasc cand o fi..daca o fi. k eu nu suport durerea mai deloc.
hai k ma intorc la treaba si vin later sa deschid un capitol nou. va pupacesc

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75474" target="_blank">Capitolul 15

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput