Copilasi martie-aprilie 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
mariana tache spune:
Buna seara, dragelor!
Nu am avut net de 3 zile; v-am simtit lipsa. 
Laura, deabia astept sa te vad cu frizura cea noua. Musai sa ne arati poza! Ce-a zis sotiorul?
Daniela, intr-adevar sunteti de invidiat pt cate cursuri aveti acolo si frecventati! Lara e o norocoasa! Mi-l si imaginez pe Stefan la astfel de cursuri si imi dau seama cat de fericit ar fii.
Andreea, chiar asa: ce zice Alexandru despre lipsa taticului?
Ela
pt Cristinuta, ca sa treaca tusea. F bine ca nu i-ai dat antibioticul; atata timp cat nu sunt probleme, chiar nu vad rostul; ce ti-e si cu medica aia! Schimba-o!
Fetelor, cand va aud vorbind despre servici am o stare tare ciudata. Mi-este groaza si va invidiez in acelasi timp. Sper si eu ca de la toamna sa pun mana pe un job pe care il doresc; desi o sa-mi fie extraordinar de greu sa ma dezlipesc de langa copilasi, trebuie!
Situatia la noi nu e roz! Dar nu am chef sa va pove despre asta. Multumesc pt grija
!
La semnatura apare un 3. Sub el sunt pozele de la cheful lui Stefan si altele din gradina botanica. Sunt f multe; va uitati voi la care vi se pare ca va intereseaza
.
Va
de mii de ori! Ne "auzim" maine!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Clau, mortal Raulica! Numai de minunatii se tine! 
Si: sa va spun ca in ultimul timp am un Stefan mai cumintel. Nu stiu ce a patit, dar e mai ascultator. Nu-mi vine sa cred ca nu mai comenteaza asa de mult iar cand il intreb "o asculti pe mami?" el raspunde "da, acut". ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Salutare!
Asa e, gata vacanta, inapoi la munca! Desi vacanta asta a fost destul de activa!
Daniela - vorba Malinei, faptul ca la voi se organizeaza asa cursuri frumoase ne poate starni o oarecare invidie
Pe aici, daca se organizeaza ceva pentru copii atat de mici, au grija sa fixeze niste preturi "de lux", incat nu stiu cata lume si le permite.
Succes in continuare, ce mi-ar placea sa o si vad efectiv pe Lara facand miscari de balet. 
Laura - ce bine ca piciorusul Dariei e bine! Gata cu "catelusul schiop". Sa-ti fie de bine noul look, sa vedem poze! Mie imi place culoarea aceea, ciocolata.
Mariana -
si pt voi! Mult succes cu serviciul, sigur iti va placea, chiar daca va fi un alt fel de viata
Si eu vreau sa fie rooozzz....
Simo - se mai plimba omul pe afara, dar mai intra si in casa si mai deschide calculatorul
Da un semn! 
Andreea - ti-au redat accesul la Internet, ca sa ne scrii mai des?
Clauuuu - hm, chiulesti? Nu-i frumos 
Va pup, o zi buna!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ela, azi ma intalnesc cu galatencele mele dragi, sper sa aduca si un aparat foto ca sa- mi vedeti noul look. La mine ciocolata e mai mult amara...a iesit o nuanta foarte inchisa . ![]()
Chiar asa, cine nu vrea putin roz in viata lui ? Eu as vrea chiar mai mult !
Mariana, am admirat iubitii tai flacaiasi ! Si te rog eu sa stai acasa si sa te bucuri de ei, ca de muncit ne ramane restul vietii !![]()
Edit: sotiorul nu a fost prea incantat, el ma vrea mai rebela, iar rosul din par cica l-ar fi cucerit...pe vremuri![]()
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
mariana tache spune:
in dorm pruncii.
Si cu toate astea nu am timp de povesti. Sunt pe fuga; am vrut doar sa vad ce mai ziceti!
si pove mai multe diseara.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
Sanatate Maxima!!!
Nedda spune:
Fetelor, va rog eu sa nu ne invidiati.
Sunt si aici atatea care ne lipsesc, cum ar fi posibilitatea de a ne bucura de prezenta bunicilor dragi. Lara creste fara ei si mie imi pare atat de rau.
Si imi pare rau si de ei ca stiu cat se necajesc ca nu se pot bucura de Lara in fiecare zi. Oooff!
Mariana, ti-am vazut baietii frumosi! Sa iti traiasca si pupa-i dulce de la noi!
Ela, ti-ai intrat in paine serios, nu? Cristina e bine acum?
Laura, distractie placuta cu fetele de la Galati si sa ne arati poze.
Simo, ce mai faceti voi? Chiar asa! Nu va mai prinde omul in casa!![]()
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Am bantuit prin albumul nostru comun si ...
Claule, poza mai frumoasa ca asta nu exista .....e pur si simplu inaltatoare.
LauraFlo spune:
Mesaj de la Clau a noastra care ne iubeste si ne duce dorul :
"Salutica!
Laura te rog sa le spui fetelor ca mi-e dor de ele, ca va citesc cu mare drag, din pacate vad ca iar am acces restrictionat, dar numai la subiectul nostru si nu inteleg de ce.
Acasa calculatorul e stricat si nu stiu cand isi face Clau putin timp sa mi-l repare...as avea multe sa va povestesc dar n-am cum :(
Te pup si ma bucur ca piciorusul Dariei s-a rezolvat "
Si noi te iubim si ne e tare dor de voi !
mariana tache spune:
Clau, ai fost minunata cu mesajul tau! 
Laura, multumim pt transmis mesajul de la Clau. 
Multumesc pt aprecieri si pt grija ce ne-o purtati. V-am mai spus ca sunteti tare-tare dragute
?
Si daca tot suntem la declaratii de dragoste, sa stiti ca si io va iubesc si pretuiesc mult faptul ca ne povestim (chiar daca mai putin in ultimul timp)!
si noapte buna!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3 
Sanatate Maxima!!!
Ela76 spune:
Clau - iti tin pumnii sa reusesti sa rezolvi problema accesului la subiectul nostru, sa ne povestesti mai multe despre voi, poate cate ceva de cuscri. 
Laura - 
Cum a fost intalnirea galatencelor? Poze?
Mariana - ce baiat mare e Stefan! Are poze in care imi aminteste de picturile lui Tonitza - copilasi balai cu ochii perfect rotunzi ![]()
Daniela - nici noi nu avem bunicii chiar aproape, dar macar o data pe luna ii vedem. La pictura mi-ar placea si mie sa mergem, abia astept sa ne povestesti amanunte. Pot sa intreb - din pura curiozitate - cat costa un astfel de curs? 
Va doresc o zi buna si copilasi veseli si cuminti! 
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre