Copilasi martie-aprilie 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
malina_mircu spune:
danitin bine ai revenit
mai povesteste-ne despre voi.
laura eu am constatat ca cu mama nu este miorlait pt ca nu-l lasa. cum incepe sa chitzaie ca vrea ceva i se indeplineste dorintza. Plus ca iar a inceput sa nu doarma de pranz si cand venim noi e zob.
Dar si cu mama in timpul zilei vrea sa-si impuna non stop punctul de vedere, sa faca numai ce vrea si cand vrea si sa se impotriveasca la cerintele noastre (imbracta / dezbracat, spalat pe dinti /maini, oala etc

)
andreea cu toate simtim asa (ca nu mai vem timp pt copilasi). bine ca tu ai stat pana la 2 ani cu el. Da e o meserie grea mai ales pt familie.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Nedda spune:
Ela, spor la munci! Gata vacanta!:)
De balet, ce sa-ti zic? O fac pe fiica-mea balerina. :)) Ii place foarte mult dar beneficiul cel mai mare pe care il vad eu la aceste ore este disciplina si formarea unei rutine. Vad de la ora la ora cum toate fetitele, nu numai Lara, devin mai disciplinate si invata sa asculte de profesoara. Si cred ca rutina, repetarea acelorasi exercitii, le ajuta sa invete. Sa vezi ce mare deosebire e intre haosul din primele ore si comportamentul lor de acum.
Se pare ca se vor organiza cursuri de balet si de-a lungul verii, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Si nici nu-s scumpe fata de alte chestii. Asa ca, o voi inscrie pe Lara si in continuare.
Acum i-am gasit si o s-o inscriu si la cursuri de inot si alte cursuri de pictura. De fapt la astea din urma copiii vor face desen, acuarele si vor invata sa foloseasca lipici si diverse materiale ca sa creeze adevarate "opere de arta". :) Abia astept sa o vad pe Lara colorata din cap pana in picioare, ca un purcelus. :)) Acasa n-am avut inca curaj sa ii dau acuarele!!
Danitin, ma mai linistesc si eu cand aud ca si copilasii vostri protesteaza la spalatul pe dinti.
Se vor obisnui ei si cu asta, ca doar au parinti rabdatori!:))
Lori merge la gradinita sau sta cu cineva acasa?
Laura, dar doctorii ce v-au zis de bubitele Dariei? Ce sunt de fapt si de ce apar?
Malina, poate chiar e mai bine ca Danut sa tina minte ca s-a lovit. Asa invata sa se fereasca.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
malina_mircu spune:
daniela mereu cand zici de cursurile de pe la voi ma cam oftic. 
pe la noi nu sunt atatea chestii la varste atata de mici... poate doar in Bucuresti. Chiar ma intreb daca imi primeste cineva copilul atat de mic la bazin la niste cursuri + daca este suficient de curat.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Nedda spune:
Malina, stiu ce zici! Chiar asa, poate in Bucuresti sa fi inceput sa se organizeze astfel de chestii pentru copilasi mici.
Aici toate cursurile astea sunt conditionate de participarea parintilor, mai putin baletul. Adica, cursurile de inot presupun faptul ca si parintii intra in bazin si sustin copilul, ii arata cum sa se miste etc. dupa indicatiile profesorilor. La clasele de arta, la fel: parintii participa in mod activ si deseneaza, picteaza cu copiii.
La orele de muzica unde o duc pe Lara deja de ceva vreme, e la fel: parintii canta si danseaza cu copiii etc.
La balet e, desigur, altceva fiindca nu putem tzopai ca elefantii pe langa micile balerine.:)) Asa ca, doar asistam de pe margine.
bebe2004 spune:
Buna dimineata! Haideti la cafea. Al meu copil nu stie ca mami nu se duce azi la servici si s-a trezit de la 7. Sa aveti o zi buna.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Ela76 spune:
Hehe, Andreea, nici Cristina nu a vrut sa doarma mai mult, asa ca la 7 fix ne-a dat desteptarea. E buna si acum o cafea, nu ar strica.
Ma duc sa vad ce face, caci nu a vrut sa manance nici la pranz si nici dupa ce s-a trezit, de mofturi si fitze, asa ca am lasat-o in scaunul de masa cu farfuria in fatza.
Va pup si va doresc un weekend placut! 
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
piciulica spune:
IN primul rand La Multi Ani tuturor copilasilor si sper ca ati avut un Paste super!
DIn pacate am fost super aglomerati cu petrecerea lui Eric. Am avut emotii insa a iesit super. I-am organizat petrecerea de 2 anisori la un clug de joaca pentru copii. Am luat si carater Elmo . Ma bucur ca nu s-au speriat de el ,era cam mare si ei obijnuiti cu marimea papusii la inceput au fost cam dezorientati dar apois ia-u dat druml si au dansat cu el.
A fost super copii s-au jucat cu tot felul de jucarii s-au dat pe topogane ce sa mai a iesit bine.
A fost mult mai bine asa ca acasa nu as fi putut sa ma joc cu atatia copii mai ales ca la varsta lor nu stau prea mult intr-un loc sa se joace cu o anumita jucarie.
Toata ziua m-am uitat pe pozele cu copilasi si sunt toti niste dulci. Sa ne traisca si sa fie fericiti.
Va pupam si week end placut tututor!
Eric si mamica Cristina!
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Iubitelor tare ocupate mai sunteti sau de fapt suntem ca nici eu n-am mai dat pe aici ...
Sa veti o saptamana excelenta !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Vad ca si voi aveti un inceput de saptamana plin....
Dariei i-a trecut piciorusul, merge din nou..normal. Eu am reusit sa ajung la coafor, mi-am schimbat si culoarea ( in sfarsit au spus unele colege "binevoitoare "
). Am ajuns si eu in pas cu moda: am optat pt Dark chocolate, e un soi de saten inchis da' spus intr-un mod pompos ![]()
Dupa vreo 8 ani de roscat ma simt cam ciudat cand ma uit in oglinda...sa vad ce reactie o sa aiba Marius diseara cand ma duc acasa ( a fost de serviciu si nu m-a vazut ) 
Va pup ! Vb maine ! Sper ! ![]()
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Nedda spune:
Laura, o poza, ceva, sa vedem si noi schimbarea?
Ma bucur ca n-o mai doare piciorusul pe Daria.