Copilasi martie-aprilie 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
malina_mircu spune:
Laura pupici la fetitz. Sper ca nu aveti nimic la piciorutz. Poate ii trece daca ii dati cu ceva antinflamator !????
cu alergia.... si noi ne chinuim.. se irita la gura imediat, mai are asprituri pe la inchieturi sau la degete... imi face impresia ca si al nas este infundat de la alergie... plus ca are non stop cearcane.
sa va treaca repede
Andreea bine ai revenit la servciu! Spor la lucru. Si poate daca ai net ne auzim mai des. Cred ca te-ai speriat tare...
Si Danutz a dat cu capul in perete, noroc ca nu i-a curs sange ca se speria mama (e si asa f sperioasa). In schimb a avut o unflatura ca o jumatate de minge de pinpong. I-a trecut pana a doua zi (spre surprinderea mea)cu alifie galbenele si lasonil.
Ela cum de mi-a scapat ca te-ai dus la servciu ![]()
. nu am citit cu atentie. Spor la lucru.
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Claudelu spune:
Salutica!
AM o stare de tot rahatu...mi-e somn non stop...nu stiu ce am, dar as dormi cu capu pe birou
trebuie sa fac o cura de Mg ca nu-i a buna 
Laura, imi pare rau de voi! Sa nuf ie nimic grav cu piciorusul Dariei!
ANdreea, deci si tu in campu muncii! Super
saracutu Alex, bine ca n-a fost mai rau 
Malina, 
MAriana, cu tine ce e?? 
Daca ai vostri se lovesc al meu se freaca la ochi si isi baga genele de sus in pleoapa de jos
Nu stiu daca ati inteles ceva dar aseara a venit la mine urland "mama ochiul"...il iau, ma uit la un ochi, nimic, ma uit la celalalt si surpriza...toate genele de sus ii erau bagat in pleoapa de jos...abia am reusit sa i le scot...are copilul asta niste gene lungi de numa, ma si mir ca a reusit sa faca asa ceva
Cica s-a "aranjat"
, adica machiat 
SimoV spune:
Dragele mele - eu nu am nimic, doar nu am timp. De cand sunt mai mult acasa cu ei (a inceput vacanta si in vacanta asta nu invat pt. nici un examen!! asa!) am mai putin timp de computer decat inainte. Suntem toata ziua afara, la plimbare, in parc, la biblioteca, etc.
Va pup pe toate si pup copiii accidentati si pe Daria cu bubite
Ela76 spune:
Salutare, bine v-am regasit!
Zilele astea numai intr-o alergatura am fost, nu am mai ajuns sa deschid calculatorul acasa. Iar la serviciu, "harbul" meu s-a hotarat sa nu mai mearga, abia azi mi l-au reabilitat - dar tot harb e!
Imi pare rau sa aud ca unii copilasi au probleme. Le doresc refacere grabnica si sa nu mai aiba asa probleme! 
Noi am fost sambata la un botez, duminica la o nunta, luni la Odobesti sa o aducem pe Cristina inapoi, ieri la un control la pediatra (si ne-a apucat 8 seara pe la coada la cabinet), sper ca azi sa reusim sa ajungem acasa pe lumina.
Cristina s-a facut o miorlaita, nu stiu de ce, poate de rasfat, poate ca a invatat sa faca asa de la alti copii de la gradinita, chiar ma supar uneori ca maraie din orice.
De saptamana trecuta e putin deranjata la burtica, poate de la ceva ce a mancat pe la Odobesti, habar nu am. Nu face kk decat o data pe zi, dar e cam moale si mirositor.
In plus, dimineata i-am dus proba pentru examen coproparazitologic si se pare ca iar are oxiuri - as incerca un tratament mai naturist de data asta, sper sa aiba efect.
Mai are o ramasita de tuse, uneori dimineata mai da sa tuseasca - dr. a zis ca nu aude nimic in neregula la plamani. Cu toate acestea, s-a grabit sa ne prescrie un antibiotic, sa fie - ce m-a enervat! (e o tipa destul de umblata si documentata, dar parca are o pasiune pentru antibiotice). Nu i-am cumparat antibioticul si nu am de gand sa i-l dau.
In rest, cu ma stiti, mereu in lipsa de timp! ![]()
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine! 
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Dragelor, va salutam si noi!
Asa e, Simo, parca de cand e vreme frumoasa afara nu ne mai vine sa stam in casa. :) Si noi tot pe-afara suntem tot timpul.
Laura, imi pare rau de Daria. Imi dau seama ce rau trebuie sa fie pentru ea cu bubitele acelea. Of!
Malina, uh, si mie imi sta inima daca o vad pe Lara facand jumbuslucuri din care s-ar putea sa iasa lovita. Sper ca Danut a si uitat ca s-a lovit la cap!
Andreea, succes la servici!
Imi pare rau ca Alexandru s-a lovit. Sper sa nu ii ramana semn.
Ela, si eu am observat ca Lara a inceput sa se miorlaie intr-un anumit fel daca vrea ceva. Si ea nici macar nu are exemplul altor copii. :)
Sper sa fie totul bine cu Cristinuca si sa scape de oxiuri. Astea de pe unde se mai iau??
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
malina_mircu spune:
Claudelu
ce schema a reusit sa faca
.
Simo super ca esti in vacantza si nu ai treaba. Si ca este si vremea frumoasa. La noi nu este asa de frumoasa, este ff vant si f schimbatoare. Si avem mucisori de 5 saptamani
. Trec, apoi cum il ia vantul iar incep si incepe sa tuseasca si sa vomite 

Si sa-i curga ochii. Poate ca este si ceva pe fond alergic. 
Azi noapte aam avut noapte de paza
asa ca am un somn pe mine...
Ela pupici la Cristinutz. Pacatosi viermisorii astia, recidiveaza. Daca are doar mucisori si sunt limpezi nu cred ca are rost sa-i dai antibiotic.
Stai linistita ca si Danutz se miorlaie de ne capiaza. Eu dadeam vina pe mama ca-i face toate poftele... daca el vrea ceva imediat se executa (desi i-am sups sa nu mai faca asa). Va mai ziceam eu ca pana sa-i fac lui educatia trebuie sa reusesc cu ea
Este din cauza rasfatzului si din cauza varstei + niste masele care nu mai ies + mucisorii. Dar recunosc ca uneori am inceput sa-mi pierd rabdarea.
Daniela e inevitabil sa se loveasca... tot ce putem spera este ca nu o sa se loveasca ff tare. Nu cred ca a uitat si bine face
ca sa fie mai atent. Oricum nu a fost asa de afectat, mai ales ca i-a trecut repede - nu a ramas de loc cu contuzie.
Laura ce faceti cu piciorutzul?
Sper ca nu va putei ghips, ca am vaut ce e moda pe la noi prin fatza blocului: un baietel cu incheitura de la mana, alt copilas cu un deget ![]()
Si culmea este ca lui Danutz i se pare intresant, azi de dim isi lega un picior cu unu cordon si zicea ca are ghips.![]()
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
Ela76 spune:
'Neata! (incerc sa scriu de la serviciu, sper sa mearga)![]()
Clau - mai, ce nazdravan e Raul! Adevarul e ca de-acum trebuie sa ne asteptam la tot mai multe lucruri de la ei, cu spiritul lor de mici exploratori ![]()
Laura - cum mai e glezna Dariei? Spune daca o doare? Sper ca intre timp ati scapat de intoxicatie, e tare rau sa fie sensibila 
Malina -
lui Danut! Peretele era de vina, ca nu s-a dat la o parte! La serviciu nu am YM si acasa nu am mai reusit sa intru cum trebuie, ti-am trimis niste mesaje, sper ca le-ai primit, daca nu, scrie-mi un e-mail.
Daniela - sar'naaaa, daca zici ca si Lara 'miorlaie', m-am mai linistit.
Malina, se pare, deci ca nu e doar o chestie de rasfat sau copiere, poate au observat ca ne enerveaza pe noi si ca cedam pretentiilor lor.
Daniela, ati mai fost la balet? Ce fac acolo, Larei ii place?
Simo -
pentru M&L, sa profitati de zilele astea frumoase!
Andreea - s-a cicatrizat bine rana? Cum a reactionat Alexandru dupa placarea lui tati? Eu azi am primit lucrari de facut, gata cu huzureala!
Mariana - sper ca totul sa fi devenit roz deja! Deci iti place tunsoarea mea?
Demult voiam sa ajung pe la tuns. Ce fac nazdravanii balai? Mai vii prin Bucuresti?
Danitin - niciun semn? Hai, mai povesteste-ne!
Va pup, ma apuc de treaba!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
danitin spune:
Ciao, fetele si, vorba Marianei, multumesc prentu reprimire! Stiam eu ca nu am sa reusesc sa tin pasul cu voi dar fac tot posibilul....
Nedda / in legatura cu spalatul pe dintisori, recunosc spre rusinea mea ca nu prea avem spor. Tot ce pot sa sper e sa mosteneasca linia materna = nici o carie pana la adanci batraneti. Avem o periuta cu niste chestii de cauciuc foarte moale in loc de peri dar cum spiridusul meu vrea doar sa bea apa cu pasta de dinti e un chin spalatul.
Na, ca suna telefonul si trebuie sa fug. Oricum am o perioada tare zapacita, cred ca m/am bagat, in stilul caractertistic, la prea multe o data si nu merge. revin....
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
LauraFlo spune:
Fetelor cum e la serviciu ? Cum v-au primit colegii ? Acomodarea e grea ? Eu n-am lipsit efectiv, adica nu pot spune ca am avut nici macar 4 luni de concediu ca a trebuit sa vin lunar macar 2-3 zile sa fac balante, dar tot am simtit "revenirea" .E adevarat ca Daria e rea foarte mica, dar numai la ea imi era gandul, iar fata de colegi parca am simtit ca am pierdut putin ritmul. Noi suntem aici la serviciu ca o adevarata familie, ne stim motivele de bucurie, dar si momentele grele.
Ela, Daria nu spune ca o doare, sta la masat, chiar si le controlul pediatrei nu a reactionat, dar continua sa schiopateze...Bineinteles ca acum preferata ei e poezia Catelusul schiop!
, pe care il imita cu suuces.
Sambata ne-am programat la ortoped. Bubitele continua sa-i apara...din pacate.
Cat despre miorlait...suntem si noi in top. Ieir chiar am facut sondaj de opinie; le-am intrebat si pe mama si pe dadaca cum se comporta Daria in preajma lor si am obtinut un raspuns socant ( sau de fapt pe care il banuiam ): ele nu au parte de asemenea miorlaituri. E cooperanta, draguta si zambitoare. In concluzie la noi se potriveste: Parintii il strica pe copil.
Habar n-am ce ar putea fi: nu stam destul cu ea, reactionam mai vehement decat ele, dupa amiaza - seara e mai obosita si nici ea nu mai are aceeasi rabdare...
Rabdare sa avem si cresc ei mari !
Va pup ! Mi-am facut si eu programare la tuns acum in pauza de masa, dar era aglomerata si m-a chemat la 16.30. 
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
bebe2004 spune:
Acomodarea? Eu deja m-am acomodat cat de cat. Si acum, dupa 1 sapt ma mai intalnesc cu colegi din alte departamente si ma intreaba cum de au trecut 2 ai. E, uite ca au trecut. Am insa senzatia ca nu mai am timpul necesar sa-l petrec cu baiatul. Parca-l neglijez un pic prin plecarea mea la servici. Dar sunt constienta ca mai toate cazurile sunt la fel. La noi e cam rau ca nu poate beneficia si de timpul tatalui. Va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi