Copilasi martie-aprilie 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
mariana tache spune:
waw! fetelor! nici o aparitie pe ziua de azi!
Ati inceput sarbatoarea pt 1 mai?
Noi am avut chef azi. L-am sarbatorit pe Stefan. Au fost invitati 5 copilasi cu parintii. A iesit un chef beton. S-au distrat copiii pana la epuizare; au fost mortali! cand fac pozele va dau o somatie sa va uitati
.
va
si va doresc un 1 mai "muncitoresc" cu multa distractie si soare!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Klaus29 spune:
wow, ce mari si frumosi s-au facut puitutii vostrii de cand nu v-am mai citit...
la multi ani!!!
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG
mariana tache spune:

.................
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Codruta noi i-am luat bicicleta Dariei de craciun. De fapt e tricicleta, inca nu ajunge la roti, deci ne plimbam cu ea prin casa.
Mariana, vrem poze de la petrecere iubito ! Sa-ti traiasca flacaul frumos si zulufat ! Sa fie cuminte si sanatos si mai ales norocos !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
mariana tache spune:
Laura, ma bucur ca ai aparut; deacum incepeam sa ma intreb daca mai e valabil topicul
; multumesc pt urare!
Acum (ca-mi dorm copilasii) prelucrez pozele de la chef. Am 175
...mai am ceva de munca pe ele. Cand sunt gata, cand va somez!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Mariana, pentru mine e mai simplu avand internet la serviciu si o oarecare libertate..de acasa nici eu nu intru decat in week end...De acum ca fetele s-au intors la serviciu va fi mai pustiu
pe aici...
Asteptam poze.
Klaus v-am vazut si pe voi...frumosi tare mai sunteti !
Daria si-a scrantit o glezna acum o saptamana, am fost la pediatra imediat, dar vad ca nu-i trece , schioapata intr-o veselie..cred ca ajung la ortopedie cu ea, sper sa nu-i puna ghips
mariana tache spune:
Da, mai Laura, ai dreptate. Toata gashca s-a intors la servici, ca doar avem 2 ani! Numai eu am ramas printre casnice....(nici nu stiu ce sa fac: sa
sau sa
)
gleznutza Dariutei! Sper sa scapati fara ghips.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
malina_mircu spune:
sunt si eu pe aici dar nu am apucat sa scriu... desi am citit tot.
Mariana asteptam poze de la petrecere. si sa ne spui de ce nu este situatia prea roz. sper sa se rezolve repede si in bine 
Codritzu Noi avem tricicleta de la un an, din aceea cu tavitza pt picioare si maner in spate. Acum ajunge la pedale dar inca nu le foloseste. 
Sarcina usoara .
Daniela mereu va 'invidiez' pt playgoup. Noi avem o gascutza de 4-5 copilasi, dar nu reusim sa ne inatlnim decat destul de rar si pe rand
ca sunt prea ocpati 

Ela noi am fost la oftlamolog acum cateva luni si a zis ca este prea mic ca sa-l consulte complet. Ca ii scapa putin un ochisor dar nu este nimic grav, sa-l observam noi daca ni se pare ca nu vede bine la distantza. Si sa revenim cand mai creste si se poate intelege cu el.
Miky bafta cu casa.
Simo superb cum se inteleg. Noi inca mai stam cu al doilea, desi ar fi dragutz. Inca nu avem 'curaj'
. + ca e mai greu cu concediul de la serviciu
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004)
LauraFlo spune:
Buna ziua si de la noi ! Daca ieri ma plangeam de glezna Dariei, astazi va spun ca ne-am intoxicat. Habar n-am de la ce , ca nu mancat nimic nou. Stiind sensibilitatea ei la chimicale ( E, coloranti,...) nu prea am curaj sa testez alimente noi. Inclin sa cred ca de la lapte
, nu a gasit sotul marca pe care o folosim de obicei si a cumparat altceva, dar l-am incercat de altfel si alta data....
Oricum, nu a mai avut bube de ceva timp asa ca ..poate le duceam dorul. 
N-am ajuns la doctor cu piciorul Dariei , Marius nu m-a lasat s-o duc aici in Galati, mergem la Braila sambata la un doctor bun, am mai fost la el si ...ni s-a parut ok.
Copila asta a mea si asa manca foarte putine lucruri, acum e la regim !!!!!!! Naspa rau . Toata viata am fost plina de bube: de la oua, de la alimente expirate, E-uri,....chiar si cand mergeam la tara ( fara sa mananc nimic ) ma intoxicam...cica de la aer !
Mititica trebuie si ea sa treaca prin toate astea. Nu se scarpina, dar stiu ce stare general proasta ai cand esti plin de bube .
bebe2004 spune:
Salutare de la servici de data asta. Am inceput munca dupa Paste, dar inca nu am PC. Acum sunt pe calc unei colege. Abia astept sa am si eu unul, caci la noi inca e super lejer la accesat siteuri. E cam ciudat acum aici, caci inca nu am prea multe lucrari ca si Ela. Dar incerc sa ma acomodez. Sunt intr-un alt birou, dar fac acelasi lucru.
Am avut si eu o problema cu Alexandru, adica si-a spart fata in ceva pe la baie. Era plin de sange si m-am speriat foarte tare. De fapt nu era asa de mare rana deschisa si nu l-am dus la spital sa-l coasa, caci ramanea semn mai mare. E dragut tare ca se trezeste odata cu mine dimineata, vine soacra mea sa stea cu el si nici nu plange la plecarea mea. Stie ca ma duc la servici.
Voi ce mai faceti? Asa e,Mariana, cred ca mai toate suntem pe la servici.
Pupicuri Dariei. Si eu m-am luptat toata viata cu bubite de la n lucruri facute in special cand mergeam la bunici. Nici acum nu stiu de la ce le fac.
Ela, stiu o prietena care a scapat-o pe fetita ei de suptul degetului, astfel: i-a spus fetitei ca daca mai suge degetul (asta pe la 2,5 ani), va pleca de la ea maimutoiul preferat. Si cea mica s-a lasat in cateva zile de acest sport. Stiu ca si Cristina are un maimutoi si poate merge si la voi.
Hai ca va pup.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi