Mamici de martie-aprilie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
aida_o spune:
Rorosu,
felicitari, sa va traiasca! ...Greutate 5kg??
Noroc cu cezariana, nu?
Luizax ![]()
Pai tu striga acolo, ca te-o auzi si domnishuara mea, si-o decide ca tre sa iasa :))
Iaca, sunt din nou "la datorie", fara semn de contractii sau altceva. Si taman ce intrai si io in patruj'de saptamini, hic! Deja mi-a ajuns faptul ca ma trezesc noaptea din 2 in 2 ore la pipi. Nu mai zic, cind se misca bebelina, parca traiesc expresia aia: "a avea oase-n burta". Efectiv asa ma simt ![]()
Andreea Georgiana
striga si tu, ca io nu ma supar :)
Mariana
,
Ba eu iti multumesc tie, ca si tu ai pus umarul la listuta. Si zici ca ai monitor de 21", huh? O solutie ar fi sa comuti pe 1024x768, cind vrei sa testezi cum se vede un mesaj, dar nu cred ca o pagina putin latzita merita atita agitatie :)
Mesajele pt userul mar_apr2006 sunt inca moderate, desi tu - daca esti logata ca userul acesta - le vezi postate in topic. Daca faci logout, insa, o sa vezi ca ele nu mai apar deloc, pina nu sunt moderate.
N-am baut nici ceai de zmeura, nici ulei de ricin. O sa rizi de mine, dar mi-e frica sa fac io ceea ce ar trebui sa faca medicii - sa-mi provoc singura contractii. Plus ca n-am uitat experienta Tinei cu uleiul de ricin, si nu vreau sa stau o zi intreaga pe wc
Si, oricum, nu am ulei de ricin la indemina (si chiar daca aveam, am zis deja ca nu l-as fi folosit).
Mi-a mai zis cineva de ce nu incerc cu sex, ca si asta ar provoca ccontractii. Sincer, "sex" e ultimul cuvint din calendarul si dictionarul meu, pina nasc. Sa nu aud. M-as vedea ca o balena esuata, la care - dupa ce ca e-n chinuri - mai vine si balenoiu' sa i-o traga. Asa ca no, thanks, sexu' nu-i de mine.
Am mincat picant vreo doua zile la rind, si tot degeaba; n-am facut decit sa ma deranjez la stomac (mie nu-mi place mincarea picanta, deci va dati seama ca a fost ceva efort pt mine).
Si-am incalecat pe-o sha.
PASTE FERICIT, fete dragi!
40 fixxx
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
mar_apr2006 spune:
Salut fetelor!
Sunt ALINAALEX. Vreau sa contribui si eu cu mesaje, pana scapam de moderare. Daca pot sa mai ajut cu ceva, o fac cu cea mai mare placere.
ayryny spune:
buna,imi cer scuze ca nu am mai intrat deloc pe forum..dar copilul imi rapeste tot timpul...am nascut un baietel pe 8 martie.cel mai frumos cadou pentru o mamica...3400gr..bacau
aida_o spune:
Alina, multumim 
Ayryny,
te-am trecut eu pe lista, o sa apari in urmatorul capitol.
Felicitari pentru baietel, chiar ca frumos cadou de 8 martie!
Ioana.C,
Ti-am vazut gemanutzele, ce papusi! sa-ti traiasca!
40 fixxxx
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
mar_apr2006 spune:
Sunt Aida :) Hai sa facem un pic de statistica:
Avem (pina acum) 66 de mamici si 68 de copilasi, dintre care 34 fetite si 34 baietei! Egalitate perfecta!
Lista gravidutzelor
1. TITINUTZA
/D.N.20.10.1979/UM=1IULIE/DPN.Bebe
7.04.2006/
Bucuresti-Spit.Municipal, Dr.Luis Mendez
2. EDUTU/
D.N.14.03.1978/UM=3IUlIE/DPN.
09.04.2006/
Spitalul Municipal, Dr.Badiu Alexandru
3. www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=215" target="_blank">MANU/
D.N.22.08.1974/UM=4IULIE/DPN.
20.04.2006/
Munchen(Germania)Clinica Geisenhofer, Dr. de garda
4. Aida_O/
D.N.08.06.1973/UM=10IULIE/DPN.BEBE
Alexandra 24.04.2006/
Calgary(Canada)Sp.Foothills, Dr.de garda
5. OLGUTTA/
D.N.17.12.1980UM=23 IULIE/DPN.Bebe
Mihaela 28.04.2006/
(Quebec-Canada)Centre Mere-Enfant, Dr.Denise Nadeau
6. AMA_KALY/
UM=25 IULIE/DPN.BEBE
Eric-Sebastian 29.04.2006/
Bucuresti-Maternitatea Bucur, Dr.Camelia Constantinescu
7. CORINAG/
D.N.16.09.1969/UM=27 IULIE/Bebe
Tudor Andrei
Bucuresti-Spit.Municipal, Dr.Corina Grigoriu
8. AMELUTA/
22.06.1978/UM=31IULIE/DPN.Bebe
Mihaita 29.04.2006/
Craiova-Spit.Judetean, Dr.Mihaela Vasile
In lista nu apar si gravidutele de la care nu mai avem vesti, dar le asteptam cu placere si pe ele, sa se alature listei noastre cu mamici.
ema.72 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Lumina sfanta sa va aduca liniste in suflete, fericire, sanatate si sa fiti mereu alaturi de familie.
Felicitari Ciuf si Zuzilici pentru nasterea bb-ilor. Sa aveti parte de multa sanatate si implinire alaturi de ei. Sa va traiasca fetitele , sa fie sanatoase si mancacioase.
Pupici la toata lumea si PASTE FERICIT!.
Ema si Mario (09.03.06)
mar_apr2006 spune:
AIDA, multumim!
Ce ne-am face fara tine?
Mey, da' putine gravidutze au mai ramas!!!
Apropo, in mai ar trebui sa trecem si noi la clubul scutecelor. Mai e o saptamana, cred ca pana atunci nasteti si voi, fetele care ati mai ramas pe lista gravidutzelor. Imm???
ALINA
Zuzilici spune:
Fetelor multumim mult de urari si le dorim tuturor burticilor sa-si aibe ingerasii in brate sanatosi si frumosi atunci cand le e vremea. Asa cum deja stiti a noastra fetita s-a nascut in zi sfanta, Vinerea Mare si cadou mai frumos nici ca puteam primi cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste! Anul acesta Sfintele Sarbatori au fost parca mai Fericite, Luminoase si pline de bucurie, liniste si implinire sufleteasca.
Special pentru Aida ii uram sa nu sa teama ca satisfacia este maxima atunci cand isi va tine comoasa in brate. Daca ai timp te mai rugam sa ne pui si noua toate informatiile: Isabella Maria, Nascuta natural (cu epidurala) pe 21.04.06, cu 3890 kg, 51 cm, AGAPAR 9.
Christos a Inviat!va ureaza cu drag Isabella Maria impreuna cu mami si tati. 

P.S. Avem poze chiar sub semnatura puiutului. 
Zuzilici
de Isabella Maria
mariana_1976 spune:
Inca o data felicitari Zuzilici!!

Te-am trecut pe listutza deja!
A,inainte sa uit,la ce ora s-a nascut micuta printesa?
Paste Fericit tuturor
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)