Mamici de martie-aprilie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

sunteti dragute, fetelor, dar eu n-am nici cel mai mic semn ca as naste
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Ciuf si Zuzulici sa aveti parte de fetitele voastre, sa va creasca mari, sanatoase, destepte si frumoase foc de-or muri toti flacaii dupa ele .

Toata gasca de gravidute si mamicute cu copii si sot cu tot sa aiba parte de sarbatori fericite, calde si pline de oua rosii!

norocei
Liliana si cei doi barbati ai vietii ei Vlad + Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

aida - si ce daca :PP
HAI AIDA HAI AIDA!!!! hihihi :)_:):):):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

FELICITARI CIUF,ZUZILICI, SI CELELATE NOI MAMICI ,SA VA TRAIASCA PUII,SA CREASCA MARI ,SANATOSI SI FRUMOSI!!!

FIE CA SFINTELE PASTI SA VA ADUCA GANDURI SENINE SI MULTE BUCURII IN SUFLET ALATURI DE CEI DRAGI!!

PUPICI LA TOATE FETELE

MULTUMESC FETELOR CARE MI-AU VAZUT PRINTESA IN NOILE POZE,SI IAU FACUT COMPLIMENTE!!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROROSU spune:

SARBATORI FERICITE ALATURI DE FAMILIE, LINISTE IN SUFLETELE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI

Anul acesta este primul cand Sfintele Sarbatori de Paste ne gaseste in formula de 4 (2+2)!
Cel de al doilea baietel al familiei noastre, STEFAN, s_a nascut pe 14 aprilie, prin operatie cezariana; greutate 5000 g, lungime 51 cm, Apgar 9
A fost o sarcina dificila, foarte solicitanta pentru intreaga familie iar zilele acestea (libere si pentru tati) astept sa ne redea din energia si lumina necesara pentru a continua sa crestem impreuna ceea ce, epuizati dar bucurosi, am primit de la Dumnezeu!
Iar voua, tuturor,va doresc ceea ce le-as dori surorilor mele (dac-as avea) - tot ceea ce-mi doresc si mie !
ROROSU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aida, mare pomana ti-ai facut cu listutza noastra!
Arata foarte ordonata si curata!Tare-mi place!

Uite ca-ti pun mai putine flori de data asta!
(display-ul meu LCD este de 21 inches- da-da,citesti bine 21´ si la settings e reglat asa incit se vede totul mai mic fata de un display obisnuit...)Problema e ca uneori mai uit ca nu toata lumea foloseste la fel...

Eu cred ca user-ul comun mai este inca moderat fiindca mesajul meu a sosit cam in 9-10 min desi atunci cind eram logata il vedeam ca a "aparut" deja si undeva sus scria ne-moderat!Poate ma insel?

O sa incerc sa reactualizez listuta pina nasc toate mamicile si sunt perfect de acord cu tine ca de-abia dupa aceea o putem colora daca dorim...

Cum te mai simti?Ai incercat cumva sa bei ceai de zmeura sau ulei de ricin?Am citit ca in unele cazuri ajuta...

te
Paste Fericit tuturor
Mariana

mama Monicai(1998), a lui Matei(2006) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

HRISTOS A INVIAT!IAR INVIEREA LUI IMI DORESC SA VA ADUCA LINISTE,PACE,SANATATE,LUMINA SI BUCURIE SI SA VA FACA FAMILIILE SI MAI UNITE SI MAI FERICITE!

Ciufiiiiiiiiii,bravoooooooooo!Sa va traiasca Eva Maria,sa va intregeasca familia,sa fie sanatoasa si,alaturi de Luk sa va faca fericiti peste masura!
Te asteptam cu povestea nasterii,relatata... in dulcele grai oltenesc cu care ne-ai obisnuit.

Pispipt. Pispiricuta care trebuie sa se faca bine!Si mamica ei la fel!

tania,bine ai revenit!Puiuta este dulce foc!

Rorosu,sa va traiasca voinicul...tare voinic!Ati detronat-o pe Tinuta!

Aida si...HAI,AIDAAAAAAAAAAAAAA!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

...Tot eu Mariana sunt si ma joc de-a v-ati ascunselea ca sa vad care e situatia cu statutul de moderare al acestui user comun.

Am adaugat un nou album la "colectia" noastra,al Ioanei C.
Vai ce gemene superbe!!

Rorosu,si pe voi v-am trecut in listuta!
Felicitari pentru Stefan!!!Sa va traiasca flacaul,ca tare a fost marisor!Markus al meu de-abia la 4 saptamini avea cit Stefan la nastere

Un Paste Fericit tuturor
Mariana

mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mda...vad ca "mar_apr" e tot moderat ca am scris un mesaj acum citeva minute si tot n-a aparut!

Mariana

mama Monicai(1998),a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
LUMINA ACESTOR ZILE SE VA INCONJOARE MEREU!

FELICITARI ROROSU!
Wow, ce baietzel voinic e STEFAN al tau! Sa-ti traiasca si sa creasca sanatos si frumos!

ALINA si bb MARC ALEXANDRU

Mergi la inceput