Mamici de martie-aprilie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Tina, David e adorabil! Sa-l inveti sa zambeasca asa ca tine!

Mergi la inceput

Postai mai devreme doua mesaje, dar vad ca nu aparu decat unu. Sa fi uitat sa dau click pe "trimite" a 2-a oara?

Tina, David e adorabil! Sa-l inveti sa zambeasca mereu, asa ca tine!

Mergi la inceput

Mda, nu uitasem sa dau click pe trimite, uitasem sa dau click pe pagina urmatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Aida pentru tine special:Isabella Maria. Sper ca de data asta sa mearga!
Mariana multumesc de actualizarea listutei si scuze c-am uitat ce era mai important. S-a nascut la 4:27 dimineata - ora din Toronto.
Ciuf Felicitari! . Acum ai perechea ideala la care am visat eu toata viata. Inca nu-i tarziu sa am si eu parte de ea. Sa-ti traiasca fetita sanatoasa si sa-i de-a Dumnezeu tot ce-i mai bun!

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cristos a inviat!
Veniram si noi acasa cu matzul nostru de fetita. Are top model mama. Lunga si slabanoaga.
Multumim mult de urari si felicitari proaspetelor mamici.
Va pup

Ciuf (39+5) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mara, ok, promit
Auzi, da' tu n-ai pus nici un kil pe tine in sarcina asta? Ca vad ca numai burta-i de tine

Zuzilici,
Multumesc! Pup de 3 ori
Doamne, ce minune mica aveti voi acolo! Si ce bucalata! Si ce frumoasa paturica alba are ea! Tu i-ai facut-o?
Sa va traiasca minunea, nici nu-mi vine sa cred ca acum citeva zile era inca in burtica la mami!

Ciuf, bine-ai revenit si tu!
Nu-mi vine sa cred, cind va vad cit de repede intrati pe forum dupa ce ati nascut. Parca ati fi fost doar pina la birou, si acu' ati terminat treaba si v-ati intors acasa
Cind ne pui si noua niste poze cu printesa Eva Maria? Sa vedem si noi lungana.

40 fixxxx

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

TINA,ce frumos e David si e mare zici ca-i cat fata mea de mare!sunteti o familie frumoasa ,sa fiti fericiti inpreuna si sa aveti parte de tot de-i mai frumos!da-i un pupic lui David din partea mea!
PUPICI LA FETE SI paste fericit in continuare

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Aidutza,merit bataitza,dar si voi!Ca puteati sa imi dati si mie un PM sau sa imi scrii pe YM ca e lista in mail!Dar numai conteaza.E bine ca am ajuns la zi!
Olgutta felicitari!Asteptam pozne!
Serendipinity,frumoasa burtik si mamik!Asteptam poze in album si cu cupilu cat mai curand!Si am sa incerc sa il invat sa zambeasca ca mine pe David!Multumesc frumos!
Ciufff si Zuzilici,bine ati venit acasa.SA ne puneti poze cu printesele voastre!
Tcelen,iti multumesc mult de aprecieri la adresa lui David!Sunt asa mandra cu el!

EH vedeti ca ma tin de cuvant?Am sa scriu zilnic!Va fetelor!

Tina si David
Poze cu David
Eu si Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Tina
nuuuuu pe mine nu poti sa ma bati, cum sa dai intr-o femeie gravida, mey?

Zuzilici,
ti-am pus pozele si in albumul comun, sa vada tot poporul cind o avea chef :)

Eu nu va mai plictisesc cu aceleasi povesti: nici un semn c-as naste bla bla bla.
Acum e 4 dimineata si sunt treaza pt ca ma dureau oasele sholdului. Daca nu ma ridic din pat sa ma misc, mor de dureri de oase. Asa ca am venit sa vad ce mai face lumea. Acu' ca am vazut (activitate aproape zero)... ma duc in pat, cu oasele mele cu tot.
Pup

40+1

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Zuzilici si Ciuf,bine ati revenit!

Zuzilici,Izabella este o frumoasa.Grasunica si manacacioasa(asa pare in poze,cel putin)!Sa va traiasca!

Tinuta,Mark va cam fura inimioare curand de tot!Cand il botezati?
Noi am fixat data botezului pe 10 iunie.

Aida si tu iti vei reveni la fel de repede dupa nastere si vei da buzna peste noi!Pana atunci continua galeria

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput