Mamici de martie-aprilie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Andreea nu stiu cand il botezam.Tot in iunie cu siguranta dar nu stiu data pentru ca inca nu am reusit sa iau legatura cu pretotul de-aici.SI banuiesc ca ai vrut sa zici David nu Mark.Mereu ii incurci! Ce mai face Theea?Tu?

Tina si David
Poze cu David
Eu si Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Iata ca am revenit si noi pe metereze...hihihi...
In primul rand...felicitari fostelor gravidutze devenite intre timp proaspete mamici...nasteri usoare gravidutelor care sunt pe ultima suta de metri...si pupici o droaie pentru evribadiiiiii!!!!
Noi suntem bine sanatoase...papam...dormim...si suntem cumintele de nu se poate...exact cum eram si cand eram la mami in burticica.....
Multumim pentru urarile voastre si ne cerem scuzite daca intram putintel mai rar...dar asta pentru o perioada scurta de timp pana isi da mami seama de programelu` lu` beba_mica...

Io si beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Olgutta,vai ce surpriza ne-ai facut!
Sa va traiasca,sa creasca mare si cuminte si sa va bucurati de ea mereu!!De-abia astept sa ne povestesti cum a fost la nastere cind ai timp...

Zuzilici,am notat si ora nasterii Isabellei Maria!SaracuŽde tine,daca s-a nascut pe la 4,te-oi fi chinuit toata noaptea!Dar ce rasplata frumoasa!Aratati ca o familie cu-adevarat implinita!

Ciuf,ce repede ai intrat pe forum!De-abia astept sa-ti vad "fotomodelutzuŽ" in pozici!Ce bine-mi pare ca te-ai refacut asa de repede!

Tina,...indurare!
Sa inteleg ca nu te atingi de Aida fiindca e gravi si atunci o sa ma iei pe mine la bataitza??Aoleu....,pai nu e drept...,ca eu sunt mai mititica si plapinda de felul meu...
Aveti un flacaut voinicel si simpatic foc!Transmite-i lui Mark ca fat-frumosii nascuti din mame romance cresc intr-un an cit altii in 7!

Alina,iti multumim mult de tot pentru ca ne ajuti cu mar_apr!Si eu m-as bucura sa ne mai intilnim si la o alta "odisee"!(de fapt,mi-e cam jena sa spun ca dupa 2 luni de la cezariana "aspir" din nou,daŽce sa fac,sa mint?!") Marc e asa un scumpic!

o zi insorita tuturor
Mariana

mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Felicitari noilor mamici, sa creasca mari si sanatosi toti bebelusii!!!
Eu nu am mai prea intrat pe forum, Harris imi ocupa cam tot timpul, l-am invatat in brate... cred.. Si nu prea vrea sa doarma la el in patut, ii e mai bine cu noi in pat...
Vroiam sa va intreb, voi cum pastrati laptele muls? Si cat timp e bun? Cat se pastreaza la temp. camerei? Intreb pt. ca eu alaptez exclusiv si mi-e greu cand ies cu copilul afara, nu pot sta mult ca vrea papa si nu vreau sa ma apuc sa alaptez in public. Voi cum procedati sau ati procedat? Va pup pe toate si pe toti bebelusii si multa bafta celor ce mai trebuie sa nasca! Va tin pumnii, nastere fff usoara!

Cosmina - deja mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Puisorul doarme asa ca am intrat pe la mamici...Ma tot gandesc ce epuizate si fericite suntem! Am citit mesajele voastre de sarbatori si mi-au placut foarte mult. Felicitari proaspetelor mamici si multumiri ca ne aduc si noua aminte de fericirea enorma de a avea puiutii in brate. Multumiri si viitoarelor mamici ptr nerabdarea cu care asteapta fericitul eveniment! Le tinem pumnii si abia asteptam sa ne bucuram si alaturi de ele!

Pozele cu bebicii ma dau gata de fiecare data! Pierd minute bune holbandu-ma prin album! Sunt tare frumosi!

Ciufulet astept poze cu Zbenguina!

Olgutta felicitari si sa va traiasca bambina!

Ile du cupilul la aer! E foarte bine sa-l scoti afara...a spus o d-na dr neonatolog la o emisiune ca si iarna trebuie scos...chiar daca e frig...o imbraci mai gros si la plimbare cu voi!

Aida, Mara, Ama tinem pumnii! Abia astept sa va vad bebelasii!

Noi suntem bine! Maine facem o luna si am crescut nevoie mare! Am cam scapat de problemute...doar colicii ne mai chinuie cateodata!

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Cosmina,si eu alaptez exclusiv sau cel putin incerc..ca una sau 2 mese trebuie sa ii dau formula ca nu e lapticul de ajuns.Laptele muls il pun in frigider pentru maxim 8 ore.Daca vrei sa il tii mai mult il bagi la congelator.Uite cum procedez eu cand ies cu David.Ma mulg,pun lapticul la frigider,dupa care cand este de iesit afara,il hranesc inainte de plecare,(imi aranjez plecarea in functie de masa lui) si iau lapticul din frigider,il pun in biberon si bag biberonul asa cum e in geanta care are un compartiment special care tine lapticul rece daca e rece si cald de e cald..nu imi vine cuvantul acum si il tin rece..cand e nevoie de laptic il incalzesc..daca stiu ca n-am unde sa il incalzesc il incalzesc de-acasa si il tin gata cald.Mult succes si sper ca ai inteles ceva din incoerenta mea!
Mariana,te iert si pe tine..iar datele lui Zuzilici le-am adaugat eu deja pe listuta!SAC!

Tina si David
Poze cu David
Eu si Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Tot eu,Mariana "abuzez" de mar_apr....

FELICTARI TUTUROR NOILOR MAMICI
SI BEBEILOR LOR!!

Nici pe "vechile" mamici cu bebelusii mai "batrini"
nu i-am uitat si le trimit tuturor cite o

...virtuala!

Mariana

mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mariana multumesc foarte mult pt. raspuns. Sper sa functioneze cu ceaiuri.
Ai idee daca e normal ca in jurul cezarianei sa fie tare si pielea sensibila la atingere?
Pt fetele care actualizeaza lista, fetita mea nu a murit de circulara de cordon, diagnosticul a fost "placenta previa".

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ileana Marius, stiam ca n-a fost circulara de cordon la tine, poate ca una dintre fete a copiat in viteza lista, si a pus din greseala altceva. Scuze

Tinutza, am actualizat in Notepad numarul mamicilor si al copilasilor (dupa ce a nascut Olgutta, uitasem sa recalculez numarul lor; asa ca listutei luate de tine din Notepad ii lipsea aceasta actualizare, iarta-ma). Poti copia si suprapune doar textul asta peste ce ai deja in listuta (daca nu vrei sa mai intri in Notepad pentru a copia chiar toata lista):

Avem in total 67 mamici si 69 copii, din care 35 si 34

Pup

40+1

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Mai avem putin si trecem la capitolul 64, yess!

Aida

Mergi la inceput