Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Miro, unde esti, ai venit de la eco? Spune-ne, nu ne tine pe jar.Ce face bb? L-ai vazut?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by roxana c.

Multumesc, Lory.
Ajutati-ma si pe mine, va rog: cum fac sa-mi apara langa semnatura graviduta si saptamanile(ca la Lory,de ex,) ca m-am chinuit dar tot nu-mi iese si mai am putin si ma enervez.

Roxana

la profil personal( in stanga ecranului in meniu)...in casuta de la semnatura scri numele [ gravi ] dar fara spatiu intre [ si gravi dupa care nr de sapt si +
sper sa fi fost suficient de clara

Alexa 5+ si Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Roxana faci rau lui bebe daca te mai enervezi. Uite ca ti-a explicat cineva cum.

Fetelor : Hristos a inviat!
Sunt si eu o mamica de 12 sapt(azi le-am implinit).Asha mult mi-am dorit sa incep eu forumul de mamici noiembrie- decembrie dar miro mi-a luat-o inainte.Am scris la inceput apoi am trecut printr-o serie de evenimente ba fericite,ba dureroase in foarte scurt timp care au culminat cu o iminenta de avort in sapt 5 de sarcina.Pe linga asta m-am simtit f rau: greata din plin si stare de moleseala care nu au incetat nici acum.
Toate astea m-au facut sa nu scriu pe forum ca nu aveam nici o dispozitie, nici fizica nici psihica. Cu miro am mai vorbit pe messenger.
Pe 17 aprilie am fost la echo(cam a treia)si pericolul nu a trecut, iau in continuare utrogestan(acum doar unul pe zi)pina pe 10 mai, pe 2 mai tb sa fac injectia aia gabvinion(sorry dar nu inteleg de pe reteta cum se scrie); iar de pe 10 mai intrerup si iau elevit.
La echo bebe dadea din minutze si piciorushe si imi venea sa-l maninc; in poza ii vad si guritzanimeni nu o vede ,eu o vad.Tati s-a pregatit cu camera de pe mobil sa-l filmeze dar cind a ajuns in fata ecografului nu mai aveai cu cine discutaasha de absorbit era de bebe care dadea din minutze. urmatoarea echo e pe 17 mai cind sper sa fi trecut pericolul.
Ce mult am scris.Miro mi-a zis sa intru sa impartasesc cu voi starile prin care trec ca imi va fi mai usor. Miro gata am intrat si eu in piine
In legatura cu ce maninc eu nu suport carnea: doar legume si fructe, compoturi, inghetata. Cam asta maninc.
Sa dea Dumnezeu sa ne tinem puiutii in brate !

Lory 12 sapt
poze lory

Mergi la inceput

Paxela, multumesc, am modificat, sa vad daca merge.
Lory,felicitari si tie pt 12 sapt, tot inainte pana la 39(nu zic 40 ca stiu ca-i aiurea cand astepti), nu te mai stresa, stai linistita, ca bebe simte tot.
Mai fetelor, mai mi-am adus aminte ceva: mie doctorita mi-a dat sa iau -printre altele-si utrogestan, dr nu mi-a spus pana cand, citisem pe forum ca se ia pana in luna a 3-a, voi pana cand luati? Si inca ceva: iau 2/zi, vaginal, dimineata si seara, oare daca le iau pe amandoua seara are ceva, ca cel de dimineata e tot in chiloti(pardon)sau pe tampon(ca m-am desteptat si eu intre timp)
Acu-s curioasa daca intra semnatura cea noua.

Roxana9+

Mergi la inceput

Paxela, multumesc inca o data, ce tare sunt, am putut din prima(eu cu calculatorul sunt cam pe dinafara)
Miro, ce faci, te dau disparuta, scrie odata.

Roxana9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Buna fetelor!
Nici eu nu am scris de multisor desi imi place sa citesc ce scrieti voi. Eu am intrat in sapt 12 si se pare ca greturile s-au mai diminuat. Deci fetelor care veniti din urma cu greturi curaj ca nu mai aveti mult.
Cristina, starea ta e normala, pt ca se pare ca in perioada asta din cauza ca hormonii o iau razna suntem foarte irascibile si nu suntem tot timpul in "mood". Dar eu cred ca starea asta o sa treaca dupa trei luni. La tine probabil e mai agravata si de faptul ca esti intre straini insa trebuie sa fii tare. Tu ai surori sau frati? Daca da, atunci stii f bine ce fericire e sa mai ai pe cineva, asa ca faptul ca ai ales sa mai ai un copil e decizia cea mai buna! Pentru mine e f tarziu sa ma gandesc sa mai fac un copil mai ales ca si pe asta l-am resuit dupa multi, multi ani de incercari!
Mai avem doar putin si trecem de perioada asta de risc.

Moni 11+

Mergi la inceput

Stati ca mai mi-a casunat o idee pt semnatura.
Cristina, scuze, acum am citit ce-ai scris, bine ai venit la noi si sa dea Dumnezeu sa duci sarcina pana la capat.
Daca pot sa te ajut cu ceva...aici sunt.Mult curaj, daca s-a intamplat o data nu inseamna ca se mai poate intampla, nu mai sta cu gandul la asta, nu e bine sa te stresezi, incearca sa te linistesti. Uite un ptr tine.

Roxana9+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

tanima, merci mult. o sa ma duc si cu memory stick-ul de la aparatul foto si cu cel de la camera video. abia astept.

roxana c., nu-ti mai face griji. e normal sa ai un anumit grad de risc, si eu il am, pierzand o sarcina in trecut.cat despre laboratorul de analize, cred ca e vorba de Romar. Daca vrei, iti dau nr. de telefon, dar il gasesti si in Pagini Aurii. sa nu te duci la inceputul lunii, ca e nebunie. au fonduri pentru analize gratuite si e f.f. aglomerat. doctorul meu recomanda triplu test tuturor in cel de-al doilea trim. de sarcina, din saptamana 14.

andreea 11 fix (azi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Multumesc, fetelor, din suflet, pentru incurajari. Adineaori am sunat-o pe sora mea, in romania, care e si ea proaspata mamica, si m-a mai potolit si ea. Pur si simplu furtuna asta de hormoni ma da peste cap, de nu ma mai recunosc.
Daca ati sti ce mult imi doresc ca totul sa fie bine, cu toate ca nu inteleg de ce te cheama aici asa de tarziu pentru prima ecografie......cand citesc despre voi, aproape ca nu imi vine sa cred ca voi sunteti la a doua sau a treia ecografie, va vedeti bebeii cum se misca de zor in burtici, iar eu inca stau si ma gandesc daca am unul singur sau doi in burtica ( ca am gemeni in familie).
Of, maine am 10 saptamani implinite, ...inca un pic si intru in trimestrul doi, daca ma ajuta Dzeu.
As vrea sa va dau si eu niste sfaturi, insa nu stiu ce sa va zic cu privire la medicatii, aici nimic din ce este in romania nu se regaseste, si eu , cu prima fetita, nu a trebuit sa iau decat fier si acid folic.
Oricum, sper din tot sufletul sa va fie bine, sa va stiti beb elusii sanatosi si zburdalnici acolo, in burtici, si sa va bucurati mult, mult, ca face bine la cei mici.
Imi vine sa nu ma mai opresc din scris, ca simt nevoia sa vorbesc incontinuu romaneste, mai ales ca aici nu am ocazia sa fac asta, sotul nu este roman. O sa va tin la curent pe toate cu ce mi se mai intampla si vreau sa aud si de la voi numai de bine.
pupici la toata lumea, mic si mare.
Cristina

cristina lutac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicitari si celorlalte fete care au trecut primul prag

ce mult mi se pare ca a mai ramas pana il trec si eu( sper)

Alexa 5+ si Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput