Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna seara, fetelor si bebeilor!
Miro, am inteles, in sfarsit, .....sorry....UM 16.02.2006.
La faza cu pozele si cu albumul comun, va rog din suflet ajutati-ma. Habar nu am cum sa activez PM, si nici ce sa fac mai departe. Of, asa e la inceput, sunt mai stangace un pic, asa ca aveti un pic de rabdare cu mine, ca invat repede.
Din suflet multumesc de sustinere,intr-adevar e mare lucru sa poti vorbi in romana, chiar daca esti in alta tara.
Cu privire la medicii ginecologi, voi aveti perfecta dreptate, sunt medici si medici. Insa ca si Iulia pot si eu sa spun ca aici numai daca mergi la clinica particulara trebuie sa platesti, si nu prea mult, in rest, se poarta cu tine extraordinar, sunt foarte bine pregatiti si au grija de tine, ca pacienta, din toate punctele de vedere, inclusiv emotional. E bine, ce sa zic, doar ca dureaza cam mult pana iti fac ecografiile, insa iti dau si pozica si tot.
Si eu sunt la high risk, tot trebuie sa imi fac analize destul de des.Asta este.......
Of, cand vad cate ne mai adunam, deja incep sa ma simt mai bine, La inceput eram plina de teama, neliniste, ganduri ciudate, visam aiurea de tot......Acum, multumita voua, sunt mult mai bine, si e abia a doua zi de cand sunt pe aici.
Imi tin mintea ocupata, incerc sa muncesc cat de mult pot, ca sa nu ma gandesc la prostii, insa cu voi totul e super.
Inca o data, fetele, nu ma uitati cu PM-ul ala si cu restul, ce mai trebuie sa fac si eu, ca sa intru si eu in normal:cu pozici de-ale mele, de-ale fetitei si sotului, de-ale lui bebe( cand om face ecografia).
Va pup dulce pe toate, sa aveti grija de voi si de puiutii vostri.Mai intru maine, ca abia astept.

cristina lutac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Mirona, multumesc mult pt ajutor! am reusit sa imi activez PM,deci ,daca vrei si cand ai timp , trimite-mi si mie parola de la mailul comun.mersi inca o data

cristina lutac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Miro...m-am distrat.Cred ca noaptea visezi cum se activeaza PM-ul.Poate ma vei ajuta si pe mine sa pun poze, am incercat eu o data, dar la un moment dat imi spunea ca-i dimensiunea prea mare si n-am avut habar ce sa fac mai departe, m-am enervat si mi s-a dus cheful de poze. Lasa, nu acum, ca-mi trebuie multa rabdare si timp, iar acum nu prea am de niciuna
Vioviju, pe mine m-au mai sfatuit niste fete de pe forum sa-mi schimb doctorita(tinand cont ca am ramas insarcinata cu trompele legate), dar nu vreau s-o schimb pt ca-mi place de ea si nu cred c-a fost greseala ei, cred ca organismul meu e mai altfel...Oricum, daca nu s-ar fi intamplat nu eram acum cu voi si nu asteptam cu nerabdare pe bb nr 3, chiar daca la inceput am fost socata (cred ca oricine in locul meu ar fi fost). Din cauza asta ti-am raspuns iute, sa nu te superi nici tu pe mine
Am mai scris undeva pe forum ca am o colega care mi-a spus ca stie si ea de forumul asta dar ca nu intra pt ca e vorba de o secta ceva, ceva cu drepturile femeii....Asa ca sectantele nu se supara una pe alta, nu?

Roxana9+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioviju spune:

Roxana,
Misto faza cu sectantele, nu m-as fi gandit la ea!
Cat despre doctorita ta in nici un caz nu mi-as fi permis sa-ti spun sa o schimbi, tu simti cel mai bine ce e de facut. Cat despre ramasul cu trompele legate, eu am mai auzit cazuri si cred ca asta dovedeste clar ca nu noi suntem cei care hotaram totul pe lumea asta. E cineva mai sus care dispune!
si bravo tie ca ai primit asa veste socanta cu zambetul pe buze. Un copil trebuie primit intotdeauna asa, cu mare bucurie, fie ca e primul, fie al 10-lea, el e mereu cel mai minunat lucru din lume, un miracol. Iar cazul tau chiar o dovedeste din plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioviju spune:

Uite, asta face parte din ritualul de impacare:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

vai ce-am mai ras cu faza cu sectantele ... hi hi hi asta ar trebui pusa acolo la chestii de care sa-si aduca aminte DC-ul peste ani si ani.
Beton.
Adevarul este ca acest forum creaza dependenta ... nu stiu cata pentru barbati ... dar pentru femei e clara treaba.
Din iulie 2004 de cand sunt pe acest forum ... cred ca nu a trecut zi sa nu deschid pagina DC. E o familie enorma ... cu bune si cu rele ... dar stau cu placere si citesc, ajut in dreapta si-n stanga cand pot ... si mai ales invatz multe multe de aici.

Cu pozele.
Toata lumea stie sa intre in mail, da? ok.
Pe site direct al yahoo este si un link spre Photos. AICI.
Aici introducem user si parola ... cele de la mail.
Fiecare o sa gaseasca cate un album cu numele ei ... clik pe el si intrii in album. Pozele se incarca cate 10, poti sa le schimbi ordinea in album, poti sa le dai nume, poti sa stergi din ele ... etc.
Daca pozele sunt prea mari ... sunt programe (nu ma intrebati acum care .. ca-s la lucru si nu stiu exact ce folosim acasa) cu care poti da pozei SAVE AS cu numai 50 % din calitate. In fine ... orice procent intre 1 si 100. Astfel le face si mai mici ca si KB ... dar putin .. insesizabil mai neclare.

Spun si eu BINE ATI VENIT!!! noilor venite, am trimis cateva PM-uri .. dar deja nu mai disting cine l-a primit si cine, nu ... asa ca sa nu ma injurati daca-l primiti de 2 ori.
pe toate si daca mai sunt intrebari ... cu mare drag.

Miro12+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,
ce ma bucur ca ne inmultim:)
sa dea Doamne Doamne sa ne tinem toate bebeii in brate si sa schimbam impresii si la sfarsit.
eu ma simt mai bine, vomit dar mai rar, doar cand mananc mai gras dar daca mi-e pofta ce sa fac .
Eu sunt fericita tare ca ne-am luat teren de casa in sfarsit si ne apucam cat putem de repede de construit. asa ca bebele meu va fi un fericit va avea curte, piscina si loc de joaca.
M-am ingrasat deja vreo 4 kile (nu e problema le dau eu jos) si mi se vede burtica bine bine.
abea astept sa aflu ce este sa stiu cum ii spun la bebe el sau ea.
Deocamdata va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna dimineata
cum va mai este azi? eu sunt ingrijorator de bine mai merg azi la un control si dupamiaza iau si rezultatul analizelor sper sa fie totul ok, azi il intreb cand repet gravibinonul si sper sa imi faca echo cat mai curand sa stiu eu ca e bb bine ,

Alexa 6+ si Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna, fetelor,
Mie mi-e rau si somn intr-una, de-abia pot sa rezist la birou, am inceput sa fac numai prostii, seara cand ajung acasa nu pot sa fac nimic, ciugulesc un pic si ma culc (de vreo 2 saptamanani ma culc pe la 8.30-9...) Am observat ca greata imi este doar daca nu mananc, apoi la 1/2 de ora dupa masa. Nu stiu ce sa ma mai fac, astept sa treaca si sa vina weekend-ul sa pot dormi cat poftesc.
Am impresia ca simt cum creste bebe, ma intrebam daca sunt balonata sau e bebe, azi m-am convins ca e bebe .

Va pupicesc, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza.....ce faceti burticutze?
eu nu ma simt foarte bine...de vreo 2 zile imi tot curge sange din nas.....bine ca nu sangerez in alta parte ca as fi intrat in panica rau de tot...nu ma ingrijoreaza foarte mult acest lucru pentru ca nu e prima oara..dar avand in vedere ca acum sunt imi fac griji pentru orice...abia sapt viitoare, marti, ma duc la echo..pana atunci ma tot gandesc daca e bine sau nu si ma rog la cel de sus sa decurga totul normal. ce faceti de 1 mai? aveti liber? eu am slabit 1 kg si asta pentru ca nu suport nici un fel de mancare..doar niste covrigi...lamaie la greu, bors ca e acru..in rest nu stiu ce sa mai zic...asa...ce vroiam sa va mai intreb..ce ceaiuri sunt permise si care nu sunt permise in timpul sarcinii, aveti idee?

va pup

dolores 8+

Mergi la inceput