Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Fetelor am pus poze cu bebe in album.e la 10 saptamani. pana acum nu am apucat . sper sa va placa ca noi(eu si tati) suntem cam topiti deja.
abea astept urmastorul ecograf cand va fi mai mare si sa va arat pozicile.
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

superb...emotionant....un miracol...ceva fara cuvinte....sa-ti ajute cel de sus sa fie totul bine. pe mine una m-a emotionat..ma uitam la poze de parca ar fi fost ale mele.
foarte frumos....

quote:
Originally posted by roana

Fetelor am pus poze cu bebe in album.e la 10 saptamani. pana acum nu am apucat . sper sa va placa ca noi(eu si tati) suntem cam topiti deja.
abea astept urmastorul ecograf cand va fi mai mare si sa va arat pozicile.
va pupic

dolores 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata la toata lumea,
Felicitari celor noi venite si sanatate maxima!
Voi v-ati ingrasat?Eu faceam aerobic regulat si mancam destul de putin, cu restrictii la dulce, paine si mancaruri gatite.Acum,fara sport si cu mancat mai serios (nu foarte mult, dar oricum mai mult)m-am rotunjit subit, si in 2 luni am pus 3 kg.
Maine seara avem petrecere pt ca am botezat o fetita si toate hainele care le aveam arata tare nasol pe mine.a trebuit sa dau alti bani sa imi iau unele noi.
Voi cum stati cu greutatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pup burticile!

Am fost azi la eco la prof Marinescu, ne-a facut a doua poza :) si ne-a scris un biletel:
GS17.8mm = 5.4 sapt, buton embrionar prezent, cord prezent, col 35mm inchis.
Continui tratamentul cu utrogestan, no-spa, acifol si gravibinon.

Simptome: somnolenta, pp des rau, sani f durerosi (toate de la inceputul sarcinii).

Bafta multa in continuare

Ingeras 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dolores intr-adevar e emotionant de numa mai ales cand esti la eco si vezi pe viu cum misca bebe. o sa vezi si tu. mie imi venea sa plang.e cel mai minunat sentiment pe care l-am avut vreodata . si eu si tati eram muti. doctorul ne tot intreba ce vrem sa mai stim dar noi eram inmarmuriti la ecran nu mai aveam cuvinte.
Sa dea Dumnezeu sa ajungi si tu sa vezi si sa fie bine pana la capat.
acum cand voi merge in 15 voi avea 16 saptamani poate aflam si sexul.
dar cu siguranta voi impartasi cu voi emotiile.
va pup si aveti grija de voi si de bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Bun venit tuturor noilor gravidute!
Nu am mai intrat de ceva vreme ca am fost cam ocupata la serviciu! Acum vin cu noutati...vesti bune! Am fost la Bucuresti la control, mi-a facut eco transvaginala si mi-a zis ca e totul OK nici vorba de uter bicorn cum imi zisesera aici in Pitesti, asa ca sunt foarte bucuroasa l-am vazut iara pe bebe care a crescut si se vedea perfect, cu manutele si cordonul ombilical, mi-a zis medicul ca nu am de ce sa imi fac probleme! Nu mi-a dat vitamine nimic fiindca analizele au iesit bine, mai am acuma inca o tura de analize de facut (listeria, toxoplasma, calmidia, ...mai multe) si peste trei saptamani ma duc iara la control!
Greturile parca au mai disparut! Ieri oricum, de atata mers cu masina si umblat prin Bucuresti mi s-a facut rau si azi noapte am crezut ca mor de dureri de cap si greata, pana la urma am luat un no-spa si a trecut si am reusit sa dorm si eu cateva ore!
Cam atat deocamdata! Va pup pe toate si toate cele bune!
carla20058+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Va multumesc tuturor pentru primirea facuta .Am avut emotii cand am scris pentru prima data aici .
Doresc la toate gravidutele de aici o sarcina usoara si fara probleme.
Mirona am primit pm-ul tau ,multumesc pentru informatii,astept sa vina sotul acasa ca sa ma dezmeticeasca putin ,referitor la ce ai sris tu ,ca eu nu prea le am ,invat de la el in fiecare zi cate ceva.
O sa imi pun si eu poze in album personale si prima poza de la eco pe care o am .E o poza tare frumoasa .

GINA7+

Mergi la inceput

am nevoie de ajutor pana jung la doctor..marti abia....am cerut rezultatul analizelor pe fax, asta pana ajung la centru sa le iau, si nu inteleg nimic...sunt trecute niste valori dar nu stiu exact ce inseamna....acum tot stau si ma gandesc daca sunt bune sau nu analizele mele.

eu le scriu..nici nu se intelege foarte bine scrisul (scris de doctor) si daca ma poate ajuta careva multumesc anticipat...asta ca sa ma pot linisti sau nu pana marti, deci:

anti chlamydia IgG - kit 2 cant = 0,3
anti chlamydia IgM - kit 2 cant = 1,5 DO/CO (si scrie in paranteza ca valorile normale pentru anti chlamydia IgM: <1,1 DO/CO )

anti citomegalovirus IgG - kit 2 cant = 52,14 EU/ml
anti citomegalovirus IgM kit 3 cant = 0,2

anti mycoplasma IgG kit 1 ??? = neg
anti mycoplasma IgM kit 1 cant = 7,7 ??

anti rubeola IgG kit 3 cant 1,687 ??
anti rubeola IgM kit 3 cant = 0,1

anti toxoplasma IgG kit 6 cant = 0,49 ??
anti toxoplasma IgM kit 1 ?? = neg

nu inteleg nimic din toate astea...ce parere aveti?

dolores 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Am si eu o intrebare ,va dat cineva analizele astea de facut ,le-ati cerut voi ?
Veronici tu ai facut vreo analiza pana acum ? La cate saptamani fata de prima ai facut a doua eco ?

Cred ca am gresit putin cu saptamanile dar actualizez cand voi merge la urmatoarea eco care va fi pe 25 MAI

Gina7+

Mergi la inceput

mie mi le-a dat doctora care ma are sub supraveghere cu sarcina.
sunt destul de importante..dar unii medici nu le recomada pacientelor sa le faca...de fapt nu le dau de facut..nu stiu de ce.

quote:
Originally posted by saftoiu_gina

Am si eu o intrebare ,va dat cineva analizele astea de facut ,le-ati cerut voi ?
Veronici tu ai facut vreo analiza pana acum ? La cate saptamani fata de prima ai facut a doua eco ?

Cred ca am gresit putin cu saptamanile dar actualizez cand voi merge la urmatoarea eco care va fi pe 25 MAI

Gina7+

dolores 8+

Mergi la inceput