Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
saftoiu_gina spune:
Eu ce sa spun de greturi ,abia acum am inceput sa am ,de mancat nu prea mananc ,ma satur repede ,pofte nu prea ,lichide cred ca incep sa beau mai multe acum ,dar nu e nicio problema le suport cu placere.
Va multumesc pentru primirea facuta .
GINA
7 +
roxana c. spune:
Forumul asta face misto de mine. Am vrut mai devreme sa intru (iarasi)si nu am putut scrie mesaj, habar n-am de ce, ca logata eram.
Bun venit Raluca si Gina si LA MULTI ANI DACICICA!
Am vazut ca vorbeati despre doctoritele gineco, si trebuia sa va contrazic putin sa nu va suparati pe mine,dar nu toate doctoritele sunt asa. Doctorita mea e in primul rand OM, stai de vorba cu ea, iti explica tot ce-i neclar pt tine ca pacienta, si eu am mare incredere in ea pt ca fara ea n-as fi avut-o pe Oana, fata mea cea mare. Inainte sa merg la ea am fost la o alta doctorita(eu am alergie la doctori), care nu stia cum sa-ti ia banii mai iute si sa-ti dea vant pe usa afara ca mai asteptau si celelalte, aproape ca ieseai cu chilotii in vine(scuze pt limbaj).Si exemple pot da cu carul si de doctori care lasau pacientele in sala de travaliu ca n-aveau bani la ele sa plateasca o cezariana, (sau erau mai amarate)- doctori cu renume.
Sunt doctori si doctori, e bine ca exista un subiect despre doctori, iti poti face o parere din experientele altora.
Sper ca n-am suparat pe nimeni, dar mi-am spus parerea doar
Roxana
9+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Iulia P. spune:
Buna fetelor
,
Eu va citesc mereu, dar, cum nu am avut noutati, am ezitat sa va scriu.
Astazi am fost la medic
(nu am avut programare la ecograf, ci numai un control de rutina). Nu am aflat nimic nou, totul pare in regula. Am fost un pic dezamagita, caci doctorita a decis sa nu foloseasca aparatul Doppler pentru a asculta inimioara lui bebe (sustine ca este prea devreme). Numai la urmatorul consult (abia peste o luna!), vom incerca.
Ma consolez insa cu gandul ca saptamana viitoare avem programare la ecograf si vom vedea daca bebe este bine, sanatos.
Legat de alegerea unui medic de sex masculin sau feminin, eu nu am vrut SUB NICI O FORMA medic barbat. Nu stiu, poate sunt eu excesiv de pudica, dar am cerut mereu sa fiu vazuta de doctori de sex feminin. La nastere, la spital, nu am avut de ales (doctorul de garda era barbat), dar am avut totusi noroc caci toate asistentele si persoana care s-a ocupat de cele mai multe controale era totusi femeie. In fine, pe scurt, toate doctoritele la care am fost sunt foarte, foarte dragute, amabile, atente. Nu am absolut nimic sa le reprosez. Nu am regretat nici o clipa decizia luata.
O zi placuta in continuare
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 10+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Ktrinel spune:
In sfarsit am intrat si eu la voi ...cioc-cioc...credeam ca o sa ajung in sapt 40 ...asa de mult a durat activarea userului ...de fapt va urmaresc de la primul capitol.
Sunt si eu o viitoare mamica , sa speram , daca totul merge bine ca pana acum. UM15.02. DN 18.04.76 DNP ? Dr Alice Benjamin Royal Victoria Hospital.
Ieri am facut ultrasound de 10 sapt si am vazut minunea. are 4 cm, mai mare si mai bine dezvoltat decat se astepta doctorul, asa ca ori e mai mare ca varsta, ori e baiat (?) , ori e bine hranit...eu am beneficiat inca de la 5 sapt de minunea de medicament care se da aici pt greturi DICLECTIN asa ca doar seara simt un pic si datorita oboselii, o stare mai "moody" dar in rest sunt perfecta, pot manca orice si viata merge inainte.Lucrez, ma plimb, dorm , sunt foarte linistita...asa ca toata viata de aici de peste ocean...cel putin eu de asta am parte...nu stiu altii cum sunt, dar mie tare imi prieste.
Esti careva dintre voi care are vreo boala de sistem imunitar ? As vrea sa impartasesc niste pareri. Eu am fost diagnosticata in ro in 1999-2000 cu lupus, si aici mi-ai spus ca nu as avea asta ci o forma ceva mai usoara (MTCD) ...oricum sunt mereu sub observatia clinicii de lupus si doctorii sunt minunati , fac analize de 2 ori pe an si au zis ca nu puteam gasi moment mai bun sa raman insarcinata, caci dpdv al anti corpilor totul e ok, de mult timp. Citisem ca in timp la femeile cu boala mea scade considerabil fertilitatea, asa ca m-am speriat si zic ia sa incerc. Din prima, fara chinuiala,fara calcule sistematice si pozitii yoga... iata-ma-s.Asa ca vroiam sa stiu daca e cineva care are asa ceva...eu va doresc sa nu aveti, desi nu e mare lucru boala asta ...doar ca e incurabila
sunt pe maini bune , la clinica de high-risk si sper ca totul sa fie bine. ma uit cu groaza la cati bani dati voi acolo pe analize si ecografii, si eu fac o groaza , dar nu am platit un sfantz. asta e viata....
ca medicatie, in afara de Plaquenil, pt lupus, iau baby-aspirin , acid folic, minunea de Diclectin si niste B-uri.
Mirona, te rog sa ma treci si pe mine in lista si sa dea Dumnezeu sa ramanem acolo toate pana la sfarsit.
Va las sa digerati mesajul meu...cam lung.Dar va dati seama ca de vreo 2 luni tot inghit in sec ca nu va pot scrie si eu .
Mirona spune:
buna seara fetelor.
imi pare rau ca v-am speriat ... dar eu sunt chiar afectata de faptul ca nu am poza cu micutul.
dar vorba voastra ... am timp de poze dupa ce-l voi naste.
spun si eu cu intarziere:
pentru Dacicica, sper ca ne mai citeste si ca e totul ok la ea. Sanatate maxima si un bebel sanatos si papacios.
roxana c. stai linistita ca nu superi pe nimeni, eu am aceeasi parere despre dr..Sunt diferiti, de la om la om, am avut experiete nasoale si cu femei si cu barbati ... acum merg la o doctorita ginecoloaga ... al carei sot m-a bagat intr-o depresie super urata, apoi m-a trimis pachet la sotia sa. Acum ma inteleg bine cu amandoi ... dar atunci am suferit mult. Cu ea pot vorbi orice, sta cu orele si-mi explica ce si cum ... egal cate intrebari ii pun. E o dulce.
Gina iti urez si eu bine ai venit in
, figurezi deja in listutza noastra. Felicitari pentru bebel si ai grija de tine.
cristina1974 cred ca fetele se refereau la a pune poze in mailul comun. Noi avem un mail si un album comun, trebuie sa primesti si tu parola si acolo figureaza cate un album pentru fiecare dintre noi, unde vei putea sa pui poze cu tine si familia si normal cu ecografiile, burtica ta.
Pentru asta insa ... trimte un mail la mailul comun, sau activeaza-ti Pm sa-ti pot trimite datele.
Imi mai lipseste din listutza UM. Plizz cand ai timp.
Scrie-ne mama cat poftesti ca noi te citim si iti raspundem cu drag. E mare lucru sa ai cu cine conversa in limba materna. 
aka si io si io ... am o talie ... mi s-a spus ca as fi in luna a 4-a. hi hi hi Linistita ... dupa le dam noi jos.
deny75 asa e din pacate, nu toate suntem la fel ... eu am scapat de greturi (si alea avute au fost super usoare) de la 9 saptamani. Incearca si cu biscuiti.
Lorym vazut pozele ... pun si eu deseara cateva cu burtoku ... sa aveti de ce va mira.
Ralumat bine ai venit in
. te trec si pe tine in listutza. Sa mai ne dai si UM-ul cand mai intrii ... si te mai asteptam ... sa ne pove cum te simti.
andreap eu sincer as mai cere si o a treia parere si sigur m-as duce la dr. Tutunaru.
Ca tratament ... mult utrogestan pana se fixeaza, injectii cu gravibinon la 5 zile, eventual ce da dr. T pregnil ... si acid folic. Dar astea toate numai sub indicatia medicului, normal.
Poate ca ar fi mai bine sa adresezi intrebarea si la burticile mai mari ... care au deja mai multa experienta decat noi ... poate te ajuta careva.
Sanatate multa prietenei tale.
Laura13 te asteptam cu vesti despre ce a spus dr. gineco. Tin pumnii sa zica si ea ca e permisa. Doamne ce nasoala faza cu "pe viu". crunt.
Dbunny dupa cum spuneam si mai sus ... nu suntem toate la fel ... cu greturile cu simturile, cu durerile. iti doresc sa treaca cat mai repede greturile. Ai incercat cu biscuiti?
mihaela-p stiu clar ca dr. T are cabinet particular. Vezi ca are un site, pe el poti afla mai multe detalii si-l poti suna pe celular. infertilitate.ro
bafta.
gata fetelor ... fug sa pap si mai revin printre voi ... mai pe seara.
Miro
12+am o nepotica talentata
vioviju spune:
Bun venit tuturor noilor venite
! De parca eu as fi veche.
Ce mult ma bucur ca ne inmultim!
Dacicica, LA MULTI ANI!
Roxana, eu nu m-am suparat, chiar am spus ca sunt si exceptii. Chiar si pe lista mea (fiindca inca n-am ales medicul care imi va urmari sarcina) figureaza o femeie, Anca Moisa despre care am auzit numai de bine. Insa eu ma referam ca la modul general parca sunt mai atenti si mai profesionisti ginecologii barbati, dar clar sunt si femei bune profesional si oameni adevarati, ca pretutindeni. Oricum e o parere personala, asa imi inspira mie mai mult profesionalism si mai multa multa omenie chiar barbatii. Ma bucur ca esti multumita de doctorita ta, asta este in mod cert cel mai important lucru, sa ai incredere in medicul tau, fie el barbat, fie femeie. Stii, de fapt mie imi e putin frica sa nu va supar cumva, fiindca sunt genul de tipa mai transant, cam spun ce gandesc si nu prea le imbrac in forme poetice. Dar sper sa va invatati voi cu mine, ca altfel sunt fata buna
. Si nici suparacioasa nu sunt, ba din contra. Iar acum nu as avea nici un motiv de suparare, eu una apreciez schimbul pozitiv de opinii, sper sa invatam toate cat mai multe una de la alta.
Iulia, sunt convinsa ca acolo multe lucruri sunt diferite fata de cum e deocamdata la noi in tara. Si medicii cu siguranta se comporta cu totul altfel, nu-si permit sa trateze urat pacientii.
Ktrinel spune:
eu am femeie ca doctor, dar ieri am fost la un barbat pt ecografie...o dulceata de om ...asa ca , eu zic ca chiar nu are relevanta...sa fie OM in primul rand si sa isi cunoasca meseria f bine.
Mirona spune:
incerc din nou .. cred ca o sa-mi pun chestia asta la semnatura
.
PENTRU ACTIVARE PM:
Sus in stanga este un meniu. Contine:
Toate forumurile
Subiecte active
Carte de bucate
...
...
Mesaje private
...
...
Cautare
...
...
Noi trebuie sa mergem la mesaje private. Deci clik pe Mesaje private.
Se deschide o fereastra in care veti vedea mai in dreapta
Outbox
New PM
Receive
Members
Options
Mergem la Options. Deci clik pe Options.
aici vom vedea Activeaza/Dezactiveaza mesaje private unde trebuie sa bifam Activeaza mesajele private. deci bulinutza neagra sa fie in aceasta casuta.
Dupa ce aveti PM-ul activat .. trimiteti Pm oricarei fete mai vechi pe lista si va va ajuta sa ajungeti in posesia parolei mailului comun.
O alta varianta ... e sa trimiteti mail de pe mailul vostru privat pe adresa noastra comuna ... o gasiti in josul listutzei noastre si sigur veti primi raspuns.
Miro
12+am o nepotica talentata

Silviu ( 27.11.2004)